De laagste prijs voor Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy
€89.00

Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy ligt op slechts enkele kilometers van de Belgische grens met Frankrijk, midden in de indrukwekkende Maasvallei. De natuur is er perfect voor activiteiten in de buitenlucht. In deze omgeving kunt u heerlijk wandelen, genieten van de mooie natuur en heerlijk tot rust komen. Faciliteiten Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy Voor de sportievelingen zijn er 2 tennisbanen. Het park heeft door de ligging op een helling aardig wat hoogte verschillen. Dit zorgt voor prachtige uitzichten, maar kan hierdoor wat moeilijk begaanbaar zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Kinderfaciliteiten Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Aangezien het park nagenoeg autovrij is kunnen kinderen er heerlijk ravotten, op het park en in het bos. Uiteraard zullen kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin. Restaurants Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy Bij de receptie kunt u informatie krijgen over restaurants in de omgeving. Omgeving Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy Nabij Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy gelegen vindt u het bekende stadje Dinant met de imposante Citadel. U kunt een bezoek brengen aan een van de vele grotten in de buurt, bijvoorbeeld de grotten van Pont d'Arcole in Hastiere. In de omgeving van het park kunt u onder andere kajakken over de rivier de Lesse, mountainbiken, paardrijden en rots beklimmen. U kunt zich hier altijd vermaken, er zijn volop bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy

Plaats van het vakantieverblijf:
Hastiere

Regio van het vakantieverblijf:
Ardennen

Land van het vakantieverblijf:
Belgiƫ

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €89.00 bij Goedkope Vakantie Bungalow Specials.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Bungalow Specials - de beste aanbiedingen van vakantieparken, bungalows en bungalowparken in Duitsland, Nederland en Belgie

Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Bungalow Specials
Bungalowpark Le Domaine du Bonsoy
€89.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl