De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Balmoral

Goedkoop Vakantiehuis Balmoral
€1196.00

Goedkoop Vakantiehuis Balmoral

Deze mooie villa bevindt zich in het dorp Balmoral, op 5km afstand van het centrum van Spa, vlakbij een 18-holes golfterrein. Balmoral is gelegen op een heuvel boven de stad en biedt u een prachtig uitzicht over Spa en het meer van Warfaaz. Vanaf de villa is het 5 minuten lopen naar het meer, waar u kunt waterfietsen en kanoën. De inrichting is modern en verzorgd. In de woonkamer is een open haard en aangrenzend is een groot terras op het zuiden. U beschikt over een grote, omheinde tuin (3000 m) met barbecue, een schitterend binnenzwembad en een ontspanningsruimte. Bijzonderheden: Deze mooie villa is gelegen op een groot terrein waar zich ook de woning van de eigenaar bevindt. In de villa is een klein privé appartement. Bij het zwembad, gelden er regels waar u zich aan dient te houden. Het zwembad is 2 uur per dag gesloten. Deze woning wordt UITSLUITEND aan families verhuurd! Om de goede kwaliteit van dit huis te garanderen zijn groepen jongeren, studentenfeesten en vrijgezellenfeesten verboden. De klant is verplicht om de gehuurde vakantiewoning te respecteren zo ook alles wat erbij hoort en zijn omgeving, inclusief het geluidsniveau.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Balmoral

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
5

Plaats van het vakantieverblijf:
Spa

Regio van het vakantieverblijf:
Ardennen, Luik

Land van het vakantieverblijf:
België

Maximaal aantal personen:
15

Longitude
5.889354

Latitude
50.50667

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €1196.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Balmoral prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Balmoral
€1196.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis Balmoral
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Deze mooie villa bevindt zich in het dorp Balmoral, op 5km afstand van het centrum van Spa, vlakbij een 18-holes golfterrein. Balmoral is gelegen op een heuvel boven de stad en biedt u een prachtig uitzicht over Spa en het meer van Warfaaz. Vanaf de villa is het 5 minuten lopen naar het meer, waar u kunt waterfietsen en kanoen. De inrichting is modern en verzorgd. In de woonkamer is een open haard en aangrenzend is een groot terras op het zuiden. U beschikt over een grote, omheinde tuin (3000 m) met barbecue, een schitterend binnenzwembad en een ontspanningsruimte.

Bijzonderheden:
Deze mooie villa is gelegen op een groot terrein waar zich ook de woning van de eigenaar bevindt. In de villa is een klein prive appartement. Bij het zwembad, gelden er regels waar u zich aan dient te houden. Het zwembad is 2 uur per dag gesloten.

Deze woning wordt UITSLUITEND aan families verhuurd!

Om de goede kwaliteit van dit huis te garanderen zijn groepen jongeren, studentenfeesten en vrijgezellenfeesten verboden.

De klant is verplicht om de gehuurde vakantiewoning te respecteren zo ook alles wat erbij hoort en zijn omgeving, inclusief het geluidsniveau.
€1568.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl