De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis In Beveren

Goedkoop Vakantiehuis In Beveren
€294.00

Goedkoop Vakantiehuis In Beveren

Deze nette, geschakelde woning ligt aan een doorgaande weg in de dorpskern van Beveren aan den Ijzer. Op slechts 17 km afstand van de westkust en attractieparken "Plopsaland" en "Bellewaerde Park". De Steden Ieper, Veurne, Poperinge, Diksmuide & Lille(Rijsel) bevinden zich binnen 25km afstand. De woning is sfeervol ingericht en voorzien van het nodige comfort. Er is een zonneterras met tuinmeubelen, ligstoelen en barbecue aanwezig. Als gast kun je ook genieten van de kindertuin waar een schommel en trampoline staat, tevens zijn er ook volksspelen. In de directe omgeving kun je heerlijk fietsen, mountainbiken of wandelen. Bezoek de typisch Vlaamse dorpjes Lo, Poperinge of Diksmuide. In mum van tijd ben je in historisch Ieper (25 km), Veurne (18 km) of in Frankrijk (13 km). Ook een dagje kust behoort tot de mogelijkheden (23 km). Ontdek de Westhoek met zijn vele velden en historische achtergrond!

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis In Beveren

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
2

Plaats van het vakantieverblijf:
Alveringem

Regio van het vakantieverblijf:
West-Vlaanderen

Land van het vakantieverblijf:
Belgiƫ

Maximaal aantal personen:
6

Longitude
2.64097

Latitude
50.93895

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €294.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis In Beveren prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis In Beveren
€294.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis In Beveren
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Deze nette, geschakelde woning ligt aan een doorgaande weg in de dorpskern van Beveren aan den Ijzer. Op slechts 17 km afstand van de westkust en attractieparken "Plopsaland" en "Bellewaerde Park". De Steden Ieper, Veurne, Poperinge, Diksmuide & Lille(Rijsel) bevinden zich binnen 25km afstand.

De woning is sfeervol ingericht en voorzien van het nodige comfort. Er is een zonneterras met tuinmeubelen, ligstoelen en barbecue aanwezig. Als gast kun je ook genieten van de kindertuin waar een schommel en trampoline staat, tevens zijn er ook volksspelen.

In de directe omgeving kun je heerlijk fietsen, mountainbiken of wandelen. Bezoek de typisch Vlaamse dorpjes Lo, Poperinge of Diksmuide. In mum van tijd ben je in historisch Ieper (25 km), Veurne (18 km) of in Frankrijk (13 km). Ook een dagje kust behoort tot de mogelijkheden (23 km). Ontdek de Westhoek met zijn vele velden en historische achtergrond!
€352.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl