De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere

Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere
€574.00

Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. La Lezardiere is een ruime villa, omgeven door een zeer grote tuin met vijver. De donkere balken en natuursteen geven de woning een echt Ardens tintje, gecompleteerd door de grote haard. Het Goedkoop Vakantiehuis biedt een aparte speelkamer met televisie en dvd-speler, dus kinderen zullen zich hier goed vermaken. Het Goedkoop Vakantiehuis biedt ook een jeu de boulesbaan en een tuinhuis met bar, tafeltennistafel en openhaard.

Het Goedkoop Vakantiehuis ligt in het gezellige dorpje Belvaux, ten zuiden van Rochefort. De rivier de Lesse stroomt op 500m afstand en biedt zwemgelegenheid. In de nabije omgeving kun je mooie wandelingen maken. Ook diverse gezellige steden zijn een bezoek waard, zoals Rochefort (11km) en Beauraing (20km). En vergeet ook zeker Han-sur-Lesse (3km) niet met de bekende grotten en het wildpark.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
9

Plaats van het vakantieverblijf:
Ardennen, Namen

Regio van het vakantieverblijf:
false

Land van het vakantieverblijf:
3

Is er een zwembad aanwezig?
Belgiƫ

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €574.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Belgie.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere
La Lezardiere is een ruime villa, omgeven door een zeer grote tuin met vijver. De donkere balken en natuursteen geven de woning een echt Ardens tintje, gecompleteerd door de grote haard. Het goedkoop vakantiehuis biedt een aparte speelkamer met televisie en dvd-speler, dus kinderen zullen zich hier goed vermaken. Het goedkoop vakantiehuis biedt ook een jeu de boulesbaan en een tuinhuis met bar, tafeltennistafel en openhaard. Het goedkoop vakantiehuis ligt in het gezellige dorpje Belvaux, ten zuiden van Rochefort. De rivier de Lesse stroomt op 500m afstand en biedt zwemgelegenheid. In de nabije omgeving kun je mooie wandelingen maken. Ook diverse gezellige steden zijn een bezoek waard, zoals Rochefort (11km) en Beauraing (20km). En vergeet ook zeker Han-sur-Lesse (3km) niet met de bekende grotten en het wildpark.
€661.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis La Lezardiere
€574.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl