De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet

Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet
€573.00

Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet

Gezellig chalet met natuurlijk en charmante uitstraling, gelegen in een kleinschalig vakantieparkje te Hour, een typisch Ardens dorpje. Het is samengesteld uit twee onafhankelijke delen in hetzelfde huis. Geniet hier van de rust en de kalmte, kom herbronnen samen met vrienden of familie op deze uitzonderlijke plek. Iets verderop stroomt de Lesse, waar je met een kayak of kanoe van af kunt varen. Ook mogelijkheden tot paardrijden en talrijke bewegwijzerde wandelpaden zijn te vinden in de directe omgeving. Voor de allerkleinsten is er een zwemparadijs op 6 km en op 9km ligt de grens met Frankrijk. Je kan dus voordelig je boodschappen doen. Dit alles vlakbij het leuke chalet en zijn voorzieningen, meer moet dat toch niet zijn?

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
2

Plaats van het vakantieverblijf:
Houyet

Regio van het vakantieverblijf:
Ardennen, Namen

Land van het vakantieverblijf:
België

Maximaal aantal personen:
14

Longitude
5.020469

Latitude
50.151574

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €573.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet
€573.00
Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet
Ontdek dit houten chalet in Oostenrijkse stijl, gelegen in het hartje van de Ardennen. Aan de achterkant geniet je 's zomers op het enorme terras van het uitzicht over de prachtige groene omgeving. 's Winters is er kans op sneeuw, zodat jong en oud zich heerlijk kunnen uitleven in de grote, licht hellende tuin. Het huis ligt op een steenworp afstand van Malmedy, en ook de abdij van Stavelot ligt vlakbij. Autoliefhebbers moeten beslist eens naar het F1 -circuit van Spa-Francorchamps, terwijl natuurliefhebbers hun ogen de kost kunnen geven op de Hoge Venen, één van de mooiste natuurgebieden van België. Watersporters kunnen dan weer terecht op het meer van Butgenbach, Robertville of Gileppe. Niet voor niets wordt deze streek ook wel eens 'L'Ardenne Bleu' genoemd.
€1020.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gezellig chalet met natuurlijk en charmante uitstraling, gelegen in een kleinschalig vakantieparkje te Hour, een typisch Ardens dorpje. Het is samengesteld uit twee onafhankelijke delen in hetzelfde huis.


Geniet hier van de rust en de kalmte, kom herbronnen samen met vrienden of familie op deze uitzonderlijke plek. Iets verderop stroomt de Lesse, waar je met een kayak of kanoe van af kunt varen. Ook mogelijkheden tot paardrijden en talrijke bewegwijzerde wandelpaden zijn te vinden in de directe omgeving.

Voor de allerkleinsten is er een zwemparadijs op 6 km en op 9km ligt de grens met Frankrijk. Je kan dus voordelig je boodschappen doen. Dit alles vlakbij het leuke chalet en zijn voorzieningen, meer moet dat toch niet zijn?
€581.00
Goedkoop Vakantiehuis Le Grand Chalet
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Ontdek dit houten chalet in Oostenrijkse stijl, gelegen in het hartje van de Ardennen. Aan de achterkant geniet je 's zomers op het enorme terras van het uitzicht over de prachtige groene omgeving. 's Winters is er kans op sneeuw, zodat jong en oud zich heerlijk kunnen uitleven in de grote, licht hellende tuin.

Het huis ligt op een steenworp afstand van Malmedy, en ook de abdij van Stavelot ligt vlakbij. Autoliefhebbers moeten beslist eens naar het F1 -circuit van Spa-Francorchamps, terwijl natuurliefhebbers hun ogen de kost kunnen geven op de Hoge Venen, een van de mooiste natuurgebieden van Belgie. Watersporters kunnen dan weer terecht op het meer van Butgenbach, Robertville of Gileppe. Niet voor niets wordt deze streek ook wel eens 'L'Ardenne Bleu' genoemd.
€1493.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl