De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir

Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir
€1400.00

Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir

Het goedkoop vakantiehuis, Le Manoir, is het hoofdgebouw op het landgoed Domaine du Manoir. Dit landgoed werd aan het einde van de negentiende eeuw gebouwd. Op het landgoed zijn drie afzonderlijke gebouwen: het hoofdgebouw Le Manoir, een conciergewoning en de voormalige dorpsschool. Deze drie gebouwen worden als vakantiewoning verhuurd. In de grote tuin met prachtige bomen geniet je vanaf het terras van het uitzicht op de Maas. Dit is een mooie plek om te barbecuen. Kinderen kunnen ravotten in de grote tuin. Het buitenzwembad deel je met eventuele andere gasten van het landgoed. Aan het begin van je verblijf wordt daarvoor een rooster gemaakt. Het zwembad is elke vrijdag gesloten. Het goedkoop vakantiehuis ligt in het pittoreske dorp Hastière. Je kunt te voet naar Dinant voor een bezoek aan de citadel. In de buurt zijn talrijke grotten te bezichtigen of je kunt genieten van het nabije strand aan de oever van de Maas. Wandelaars kunnen gemarkeerde routes volgen. Actievelingen halen hun hart op aan één van de vele sporten die de regio biedt, zoals mountainbiken, tennis, kayak en vissen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Hastière

Regio van het vakantieverblijf:
Ardennen, Namen

Land van het vakantieverblijf:
België

Maximaal aantal personen:
14

Longitude
4.83326

Latitude
50.21508

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €140Klik bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir
€1400.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis Le Manoir
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het vakantiehuis, Le Manoir, is het hoofdgebouw op het landgoed Domaine du Manoir. Dit landgoed werd aan het einde van de negentiende eeuw gebouwd. Op het landgoed zijn drie afzonderlijke gebouwen: het hoofdgebouw Le Manoir, een conciergewoning en de voormalige dorpsschool. Deze drie gebouwen worden als vakantiewoning verhuurd.

In de grote tuin met prachtige bomen geniet je vanaf het terras van het uitzicht op de Maas. Dit is een mooie plek om te barbecuen. Kinderen kunnen ravotten in de grote tuin. Het buitenzwembad deel je met eventuele andere gasten van het landgoed. Aan het begin van je verblijf wordt daarvoor een rooster gemaakt. Het zwembad is elke vrijdag gesloten.

Het Goedkoop Vakantiehuis ligt in het pittoreske dorp Hastière. Je kunt te voet naar Dinant voor een bezoek aan de citadel. In de buurt zijn talrijke grotten te bezichtigen of je kunt genieten van het nabije strand aan de oever van de Maas. Wandelaars kunnen gemarkeerde routes volgen. Actievelingen halen hun hart op aan een van de vele sporten die de regio biedt, zoals mountainbiken, tennis, kayak en vissen.
€2123.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl