De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare

Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare
€536.00

Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Le gite de l'Ancienne Gare bevindt zich in een voormalig tramstation van het afgelegen dorpje Oignies-en-Thierache. Het is nu omgetoverd tot Goedkoop Vakantiehuis met een heerlijk comfortabel interieur en een rustige omgeving.

Het station werd op 25 maart 1911 in gebruik genomen voor de lokale tramverbinding van 10 kilometer tussen Oignies-en-Thierache en Olloy-sur-Viroin. De tram vervoerde passagiers en koopwaar. In 1954 stopte het passagiersvervoer, gevolgd door volledige sluiting van de lijn in 1957. Tegenwoordig vormt de voormalige tramverbinding een onderdeel van het Ravel-wandelnetwerk.

Het interieur van het Goedkoop Vakantiehuis herinnert nog aan oude tijden, zoals de hoge plafonds, originele deuren en sommige vloeren. In het huis vind je ook diverse foto's, oude tramlampen en geschiedenisboeken van het station. Het Goedkoop Vakantiehuis beschikt nu over een goed uitgeruste keuken, een mooie zitkamer met openhaard, een grote eetkamer en maar liefst vier slaapkamers. Bovendien kun je genieten van een heerlijk terras met barbecue en een grote, rustige tuin.

In de regio kun je bijvoorbeeld wandelen in de bossen of langs de Ravel en fietstochten maken. Of breng een bezoek aan de mooie steden Chimay (Trappistenabdij), Couvin of Fumay (in Frankrijk). Het meer van Vieilles Forges (Frankrijk) biedt watersportmogelijkheden of bezoek de meren van de Eau d'Heure, ga paardrijden of maak een tocht per stoomtrein. Kortom, er is hier veel leuks te beleven!

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
10

Plaats van het vakantieverblijf:
Ardennen, Namen

Regio van het vakantieverblijf:
false

Land van het vakantieverblijf:
3

Is er een zwembad aanwezig?
België

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €536.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Belgie.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare
Le gite de l'Ancienne Gare bevindt zich in een voormalig tramstation van het afgelegen dorpje Oignies-en-Thiérache. Het is nu omgetoverd tot goedkoop vakantiehuis met een heerlijk comfortabel interieur en een rustige omgeving. Het station werd op 25 maart 1911 in gebruik genomen voor de lokale tramverbinding van 10 kilometer tussen Oignies-en-Thiérache en Olloy-sur-Viroin. De tram vervoerde passagiers en koopwaar. In 1954 stopte het passagiersvervoer, gevolgd door volledige sluiting van de lijn in 1957. Tegenwoordig vormt de voormalige tramverbinding een onderdeel van het Ravel-wandelnetwerk. Het interieur van het goedkoop vakantiehuis herinnert nog aan oude tijden, zoals de hoge plafonds, originele deuren en sommige vloeren. In het huis vind je ook diverse foto's, oude tramlampen en geschiedenisboeken van het station. Het goedkoop vakantiehuis beschikt nu over een goed uitgeruste keuken, een mooie zitkamer met openhaard, een grote eetkamer en maar liefst vier slaapkamers. Bovendien kun je genieten van een heerlijk terras met barbecue en een grote, rustige tuin. In de regio kun je bijvoorbeeld wandelen in de bossen of langs de Ravel en fietstochten maken. Of breng een bezoek aan de mooie steden Chimay (Trappistenabdij), Couvin of Fumay (in Frankrijk). Het meer van Vieilles Forges (Frankrijk) biedt watersportmogelijkheden of bezoek de meren van de Eau d'Heure, ga paardrijden of maak een tocht per stoomtrein. Kortom, er is hier veel leuks te beleven!
€601.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis Le gite de lAncienne Gare
€536.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl