De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Shogun

Goedkoop Vakantiehuis Shogun
€640.00

Goedkoop Vakantiehuis Shogun

De "Kus van Shogun" is een enorme verfijne loft, met luxe faciliteiten. In dit mooie, exotische plekje met unieke inrichting is het puur genieten. Ontspan in de jacuzzi, de sauna met koude douche, de regendouche of in de zithoek met bioscoopscherm. De keuken is voorzien van allerlei moderne apparatuur om heerlijke maaltijden in te bereiden. De complete loft is prachtig ingericht in Aziatische stijl.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Shogun

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
5

Plaats van het vakantieverblijf:
Verviers

Regio van het vakantieverblijf:
Ardennen, Luik

Land van het vakantieverblijf:
Belgiƫ

Maximaal aantal personen:
2

Longitude
5.841111

Latitude
50.587899

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €64Klik bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Shogun prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Shogun
€640.00
Goedkope Vakantie Chalet Belgie
Goedkoop Vakantiehuis Shogun
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De "Kus van Shogun" is een enorme verfijne loft, met luxe faciliteiten.

In dit mooie, exotische plekje met unieke inrichting is het puur genieten. Ontspan in de jacuzzi, de sauna met koude douche, de regendouche of in de zithoek met bioscoopscherm. De keuken is voorzien van allerlei moderne apparatuur om heerlijke maaltijden in te bereiden. De complete loft is prachtig ingericht in Aziatische stijl.
€1888.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl