De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Sydals

Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€170.00

Goedkoop Vakantiehuis Sydals

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Centrale verwarming
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 300)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 1)
Speeltoestellen : Schommel
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotelantenne
Radio
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vissen : Zee
Elektrische apparaten : DK-DR1
Concept : Zonneschijn-PLUS-huis

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Sydals

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
Denemarken

Plaats van het vakantieverblijf:
Zuid-Denemarken

Regio van het vakantieverblijf:
Sydals

Land van het vakantieverblijf:
Denemarken

Is er een zwembad aanwezig?
false

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €17Klik bij Goedkope Vakantie Chalet Denemarken.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Sydals prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Chalet Denemarken
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€170.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een fijne en rustige omgeving op het schiereiland Kegnæs kunt u uw Goedkope Vakantie doorbrengen dichtbij het water met goede zwem- en vismogelijkheden. Op het terrein van het vakantiepark is er een goede speeltuin, en een plaats om vis schoon te maken. De omgeving van Kegnæs is ook populair bij surfers. Heeft u behoefte aan verschillende ervaringen, het is niet ver te Sønderborg met goede winkels, en historische plaatsen, zoals de Dybbøl molen en het Sønderborg slot. De levendige haven gebied is ook een bezoek waard. Ook een bezoek aan het attractiepark Danfoss Universe, waar bezoekers gemakkelijk meerdere uren kunnen doorbrengen. Hier kunt u zich laten inspireren door vele natuurlijke en technische verschijnselen
€179.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Wat roept meer Goedkope Vakantie op dan gezellig slenteren door oude, pittoreske stadjes op een zomerdag? Samen genieten op een caféterras of in de winkelstraat. Rustig oude gevels bekijken uit de tijd dat monumentenzorg nog niet bestond. Ze zijn een uitdrukking van de vlijt van de inwoners, toen elke handelsstad om haar overleven vocht. Veel Deense koopsteden liggen fraai aan het water. U proeft er de maritieme sfeer in de plezierhavens of op de fiets- en wandelpaden langs het water. Gaat u even op ontdekking en probeert u de verborgen idylle van de oude koopstadjes te ontsluieren!
€179.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een aangename en rustige omgeving op het prachtige schiereiland Kegnæs besteedt u uw Goedkope Vakantie dicht bij het water met een goede zwem- en vismogelijkheden. Op het terrein is er een goede speeltuin, en een plaats om vis schoon te maken. Kegnæs is ook populair bij surfers. Heeft u behoefte aan verschillende ervaringen : het is niet ver van Sønderborg met goede winkels, en historische plaatsen, zoals Dybbøl Mølle en het Sønderborg slot. Het levendige havengebied is ook een bezoek waard. Ook een bezoek aan het attractiepark Danfoss Universe, waar bezoekers gemakkelijk meerdere uren kunnen doorbrengen. Hier kunt u zich laten inspireren door vele natuurlijke en technologische fenomenen.
€179.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een aangename en rustige omgeving op het prachtige schiereiland Kegnæs besteedt u uw Goedkope Vakantie dicht bij het water met een goede zwem- en vismogelijkheden. Op het terrein is er een goede speeltuin, en een plaats om vis schoon te maken. De regio Kegnæs is ook populair bij surfers. Het is niet ver van Sønderborg met goede winkels en historische plaatsen zoals Dybbøl Mølle en Sønderborg Slot. De levendige haven gebied is ook een bezoek waard. Ook een bezoek aan het attractiepark Danfoss Universe voor bezoekers van alle leeftijden is erg interessant. Hier kunt u zich laten inspireren door vele natuurlijke en technologische fenomenen.
€179.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit stukje grensland is op en top Deens, wat u onder meer kunt zien als u in één van de gezellige oude stadjes van de streek rondloopt. Bijvoorbeeld in Aabenraa met zijn historische, maar levendige kern. Het stadje is centraal en bijzonder mooi gelegen in een glooiend landschap van bossen en weilanden. Typisch Deens is natuurlijk dat dit prachtige landschap ook aan het water ligt : u heeft een schitterend panorama over de fjord van Aabenraa. Een uitstapje waard is het stadje Gråsten met het slot, waar prins Joachim resideert. Houdt u van strandplezier, dan ligt er in Varnæsvig een goed zwemstrand, dat overigens een goed vertrekpunt is voor mooie wandelingen.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit gemoedelijke Goedkoop Vakantiehuis voor het hele gezin bevindt zich in de buurt van een kindvriendelijk strand. De tuin is vredig en nodigt uit om veel buiten te verblijven. Afwisseling en tijdverdrijf biedt de interessante stad Sønderborg en zijn culturele monumenten. Bezoek ook de bruisende haven en maak een wandeling door de voetgangerszone.
€210.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit wat oudere Goedkoop Vakantiehuis staat op een natuurgrondstuk dicht bij een zeer kindvriendelijk zandstrand. Om Danfoss Universe te bezoeken hoeft u niet ver.
€219.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Wanneer u een Goedkoop Vakantiehuis voor een gezinsvakantie in de buurt van een strand wenst, dan bent u hier op de juiste plaats. Het is strand is kindvriendelijk en de vredige tuin nodigt uit om buiten te verblijven. Wilt u graag een gemoedelijke stad verkennen, dan kunt u terecht in het nabijgelegen Sønderborg. Deze stad is rijk aan culturele monumenten. De stad beschikt over een promenade aan de haven en een voetgangersgebied met interessante winkels.
€220.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Terecht zeggen de Denen dat deze streek een hoorn des overvloeds is voor boeiende natuurverkenningen. De variatie in de landschappen is groot : van ruige heidevlakten met plantagen en landduinen tot weelderige bossen en rustige weilanden met meertjes en beken. U kunt hier dus uitstekend fietsen of wandelen en bv. enkele van de historische plekjes bezoeken die in de Deense geschiedenis iets betekend hebben. Maak een reis door de tijd ; het is een belevenis voor heel het gezin, want met wat geluk kunt u 6 miljoen jaar oude fossielen vinden. Of u kunt wat 'dichterbij' blijven en op bezoek gaan in de roemrijke vikingtijd.
€220.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Charmant huisje op een ongestoord natuurlijk grond, dicht bij een kindvriendelijk zandstrand. Het themapark Danfoss Universe is in de nabijheid en zeker een bezoek waard.
€229.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit zomer huis is gelegen in het oude Skovmose parceled omringt door een prachtig strand en goede mogelijkheden voor wandelingen in de omgeving. Mooi, prive-terras en een ruim stuk grond waarop je kan floreren. Sønderborg is niet ver weg en biedt een spannende sfeer met goede winkels, historische bezienswaardigheden zoals Dybbøl Mølle en Sønderborg Slot. De levendige haven is ook een bezoek waard. Het avonturenpark Danfoss Universe is vlakbij. Hier kunt u uren in de lucht rondkijken en opgewonden worden door natuurlijk schoon en technologische fenomenen.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Grote gemeenschappelijke speelplaats en uitneemplaats.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gem. perceel met speelplaats.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit is een goed onderhouden en zeer gezellige vakantiehuis. Het ligt in de buurt van het kindvriendelijke zandstrand in de geliefde Skovmose. Het huis ligt niet ver van Sønderborg, Dybbøl Mølle en Danfoss Universe.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Skovmose staat dit gezellige en kleine huis met de goed onderhouden tuin. De lichte inrichting en de knisperende open haard ook zorgen voor pure comfort. Hier heeft u een goede Goedkope Vakantie basis voor alle seizoenen.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Tijdens de Goedkope Vakantie kunt u eindelijk eens dingen doen, waar anders geen tijd voor is. Deze Deense streek biedt talrijke mogelijkheden voor een geslaagde actieve vakantie. U kunt de natuur te paard, met de fiets of te voet verkennen ; u kunt gaan vissen of aan het prachtige strand gaan liggen. U kunt ook met heel het gezin gaan zwemmen in een zwemparadijs of bowlen. Of een daguitstapje maken naar één van de pittoreske historische stadjes met hun typische sfeer. Daar kunt u bovendien gezellig shoppen, een pilsje drinken of van een lekkere maaltijd genieten. Denemarken, dat is vakantie!
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout en stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Gesloten natuurgrondstuk (m2 600)
Tuinmeubelen
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Concept : Huisdiervrij
€239.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De Deense nationale hymne lijkt wel voor he eiland Als geschreven : hier staan brede beuken nabij het zouterige ooststrand want het bos groeit bijna tot aan het water. De talrijke kindvriendelijke stranden hebben schoon en rustig water. Als heeft 165 km kustlijn ; u vindt er dus altijd een rustig plekje. Het eiland heeft ook het zachtste klimaat van het land vanwege zijn ligging als vredige oase in de Oostzee. En toch ligt het nabij de grote verkeersader! Op Als vindt u ontspanning en rust voor heel het gezin, en dat niet eens zo ver van Nederland. Bezoek ook het slot in Sønderborg, waar Christian II, de zwager van keizer Karel V, jarenlang gevangen zat.
€239.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€239.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Grondstuk met andere woning. Verhuurder woont in het huis. Maximaal 1 huisdier toegestaan.
€249.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gemeenschappelijk perceel met DK-5274. Visschoonmaakplaats, vriezer, wasmachine en vaatwasmachine.
€249.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Goed onderhouden huis met woonkamer met open haard en drie slaapkamers in afzonderlijke delen van het huis. Het huis ligt dichtbij een kindervriendelijk strand.
€249.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gemeenschappelijk perceel DK-5275. Visschoonmaakplaats, vriezer, wasmachine en vaatwasmachine.
€249.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gem. perceel. Gem. speelplaats en visschoonmaakplaats.
€250.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Grondstuk : Open natuurgrondstuk (m2 1100)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Radio : Stereo en CD
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water (aantal 1)
Uitzicht 1 : Panorama op het water
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
In de omgeving : Golfbaan ( 10000)
In de omgeving : Speelplaats ( 50)
In de omgeving : Visvijver ( 12000)
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
€250.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout en stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 840)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
In de omgeving : Surfmogelijkheden ( 5000)
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
€250.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Gasbeton
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 803)
Tuinmeubelen
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie, goed ingerichte stenenhuis is in Spaanse stijl gebouwd met twee overdekte en een open terras met openhaard. Familievriendelijke omgeving.
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De Deense nationale hymne lijkt wel voor he eiland Als geschreven : hier staan brede beuken nabij het zouterige ooststrand - want het bos groeit bijna tot aan het water. De talrijke kindvriendelijke stranden hebben schoon en rustig water. Als heeft 165 km kustlijn ; u vindt er dus altijd een rustig plekje. Het eiland heeft ook het zachtste klimaat van het land vanwege zijn ligging als vredige oase in de Oostzee. En toch ligt het nabij de grote verkeersader! Op Als vindt u ontspanning en rust voor heel het gezin, en dat niet eens zo ver van Nederland. Bezoek ook het slot in Sønderborg, waar Christian II, de zwager van keizer Karel V, jarenlang gevangen zat.
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Eigenaar woont in het huis. U deelt het perceel met een ander appartement. Maximaal 1 huisdier toegestaan.
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In de buurt van een kindvriendelijk badstrand staat dit huis. Het huis is bijzonder kind- en gezinsvriendelijk. De tuin biedt ruimte voor de kinderen om te spelen maar u kunt er ook in de zon liggen. Als u even zin hebt om te winkelen kunt u naar Sønderborg. Hier bevinden zich een charmante haven, leuke winkels en enkele culturele schatten.
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit behaaglijke Goedkoop Vakantiehuis ligt op een groot grondstuk, van waaraf u op de zee uitkijkt. De omgeving en het strand zijn geschikt voor vele aktiviteiten. In de buurt zijn diverse interessante attrakties. Bezoekt u eens het Danfoss museum, het slot in Sønderborg of Dybbøl Mølle. In Sønderborg kunt u ook heerlijk door het voetgangersgebied slenteren of bij de gezellige haven een cafétje bezoeken. Het hele eiland heeft vele goede visplaatsen. Er zijn zelfs mogelijkheden om met viskotters op zee te varen. Het mooie huis is een goed uitgangspunt voor een heerlijke vakantie.
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime huis ligt aan de kust en heeft een moderne keuken met direct toegang tot een omheinde tuin. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping kunt u genieten van het uitzicht over de velden en de zee.
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Idyllisch gerenoveerd boerenhuis. Uw dagelijkse zorgen lijken hier ver weg. In de directe omgeving vindt u een heerlijke natuur met goede fiets- en wandelpaden.
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het Goedkoop Vakantiehuis heeft een terras met mooi uitzicht, twee slaapkamers en alkoof. Dichtbij Sønderborg, met de Dybbøl Mølle, haven en het slot Sønderborg.
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Terecht zeggen de Denen dat deze streek een hoorn des overvloeds is voor boeiende natuurverkenningen. De variatie in de landschappen is groot : van ruige heidevlakten met plantagen en landduinen tot weelderige bossen en rustige weilanden met meertjes en beken. U kunt hier dus uitstekend fietsen of wandelen en bv. enkele van de historische plekjes bezoeken die in de Deense geschiedenis iets betekend hebben. Maak een reis door de tijd ; het is een belevenis voor heel het gezin, want met wat geluk kunt u 6 miljoen jaar oude fossielen vinden. Of u kunt wat dichterbij blijven en op bezoek gaan in de roemrijke vikingtijd.
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Kegnæs is een klein schiereiland in Flensburger Förde. Het schiereiland is verbonden met Als via een dijk. Op het schiereiland vindt u vele bosgebieden. Het kindvriendelijke zandstrand is binnen een paar minuten vanaf u huis te bereiken. Ook vindt u in de buurt het fantastische attractiepark Danfoss Universe. Voor visliehebbers is er een mogelijkhied om te vissen aan de kust.
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€269.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een wat kleiner gebied waar meedere vakantiehuizen staan, in de buurt van Sønderborg vindt u dit knusse vakantiehuis. Sønderborg is een bruisende stad waar u goed kunt winkelen en interessante bezienswaardigheden kan bezoeken (Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot). Houdt u er rekening mee dat het huis enkele opstapjes heeft.
€269.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Wanneer u Goedkope Vakantie op het eiland Als houdt, is het strand altijd om de hoek. Of u nu van varen, zwemmen of vissen houdt : het water is nabij. Wilt u ook weten wat er zich onder het wateroppervlak verbergt, dan kunt u naar het mobiele onderwatercentrum gaan. Via een live-video volgt u tijdens een duiktocht mee, bijvoorbeeld in een gezonken onderzeeër. Tijdens de zomer zijn er ook veel traditierijke feesten op Als. Zo bijvoorbeeld de ringsteekspelen met prachtige ruiters en paarden. Met zijn levendige haventjes, rustige inhammen en mooie stranden valt er op Als altijd iets te beleven.
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Wat roept meer Goedkope Vakantie op dan gezellig slenteren door oude, pittoreske stadjes op een zomerdag? Samen genieten op een caféterras of in de winkelstraat. Rustig oude gevels bekijken uit de tijd dat monumentenzorg nog niet bestond. Ze zijn een uitdrukking van de vlijt van de inwoners, toen elke handelsstad om haar overleven vocht. Veel Deense koopsteden liggen fraai aan het water. U proeft er de maritieme sfeer in de plezierhavens of op de fiets- en wandelpaden langs het water. Gaat u even op ontdekking en probeert u de verborgen idylle van de oude koopstadjes te ontsluieren!
Danfoss Universe is ook een bezoekje waard (20 km van af het vakantiehuis).
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In dit heerlijke gezinsvakantiehuis kunt u het hele jaar door Goedkope Vakantie houden. Het ligt in Skovmose, dicht bij een uitstekend zandstrand. De ruime, lichte woonkamer van het huis ligt in het verlengde van de keuken zodat heel het gezin samen kan zijn bij het eten maken. Voor extra ontspanning zorgen de whirlpool en de sauna. Naast een tuin beschikt u ook over terrassen waar u volop van de rust en stilte kunt genieten.
€280.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€290.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis heeft open plafonds en lichte wanden. Op de de hems voelen uw kinderen zich thuis, want hier kunnen ze volop spelen. Dit huis is gelegen op een rustige locatie in het populaire vakantiedorp Skovmose met een kindvriendelijk strand in de buurt. Hier kunt u goed wandelen en fietsen. Het interessante Sønderborg met enkele goede winkels, ligt in de buurt. Brengt u zeker eens een bezoek aan het historische stad Dybbøl Mill en Sønderborg kasteel en de charmante haven. In het gebied is ook het themapark Danfoss Universe, waar u vele uren kunt doorbrengen in de spannende wereld van techniek en natuurkunde.
€290.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In de tweede rij van het strand ligt dit door een architect ontworpen Goedkoop Vakantiehuis een het populaire Skovmose Strand. Het heeft een heerlijke omheinde tuin.
€290.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 810)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Sauna
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Speelgoed (buiten) : Buitenspeelgoed
Speelgoed (buiten) : Klimrek
Speelgoed (buiten) : Bolderkar
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
In de omgeving : Golfbaan ( 12000)
In de omgeving : Surfmogelijkheden ( 4000)
In de omgeving : Zwembad ( 18000)
In de omgeving : Visvijver ( 16000)
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Ruim huis in een rustige omgeving met uitzicht op het water. Goede visgronden aan de kust. Bezoek het gezellige Sønderborg.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime Goedkoop Vakantiehuis biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, zowel voor u alleen als voor gezamenlijke uitdagingen. Het huis is ingericht met een aparte activiteitenkamer waar u kunt tafeltennissen gebruiken. Daarna kunt u ontspannen in de heerlijke tweepersoonswhirlpool of genieten van de warmte van de knetterende houtkachel. Vanaf het terras en vanaf de eerste etage heeft u uitzicht over de zee die slechts enkele honderden meters van het huis ligt. Het huis heeft verder comfortabele meubelen en alle nodige voorzieningen die het bereiden van de maaltijden kinderspel maken.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 799)
Tuinmeubelen
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 2 : Zicht over het landschap
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 1538)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Panorama op het water
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
In de omgeving : Golfbaan ( 25000)
In de omgeving : Surfmogelijkheden ( 5000)
In de omgeving : Visvijver ( 30000)
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
Concept : Vissershuis
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis heeft een parichtige uitzicht over het water en achter het huis over de mooie velden. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust. De plaats Sønderborg is niet ver van het huis verwijderd. U vindt daar mooie historische gebouwen, het Dybbøl Mølle en het Sønderborg kasteel en ook vele winkels. Bezoek ook de gezellige haven! In de buurt van het huis vindt u ook het attractiepark Danfoss Universe, hier leert u nog meer over de natuur en techniek! De borg en de mogelijke eindschoonmaak worden ter plaatse met de andere verbruikskosten berekend.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit goed onderhouden en gezellige Goedkoop Vakantiehuis ligt dicht bij het kindvriendelijke zandstrand.Het is gelegen in het populaire gebied rond Skovmose. Dicht bij Sønderborg, een interessante stad met goede winkels en aantrekkelijke historische bezienswaardigheden, zoals de Dybbøl Mill en Sønderborg Castle. De haven is ook een bezoek waard. En vergeet niet een bezoek te brengen aan het pretpark Danfoss Universe, hier worden jong en oud meegnomen naar de wereld van de wetenschap.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Knus vakantiehuisje in Mommark. Het huis is gelegen in de eerste rij huizen van het strand en biedt een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke groene gebieden en de zee.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit oudere Goedkoop Vakantiehuis is gelegen op een ongestoorde grondstuk in een populaire vakantiebestemming Skovmose. Het water van het kindvriendelijke zandstrand is erg rustig. Het strand ligt in windschaduw van Fünen en Ærø. Skovmose is ideaal voor de gene die op avontuur in de natuur willen of graag willen ontspannen en veel van de cultuur willen proeven. Op het 34 km lange eiland Als vindt u vele kastelen, molens, hunnebedden en grafheuvels. Ook vindt u fietspaden en 18-holes golfbanen in Alssund en Nordborg Plätze.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout en stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 1428)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Uitzicht op zee
Elektrische apparaten : DK-DR1
Ligging, uitzicht : Omheinde perceel
In de omgeving : Golfbaan ( 16000)
In de omgeving : Visvijver ( 18000)
Concept : Passiefhuis
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit volledig gerestaureerde Goedkoop Vakantiehuis ligt dichtbij het strand op een perceel met een omheinde tuin. Een slaapplaats bestaat uit een opklapbare bed.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het populaire vakantiegebied van Skovmose bent u hier op de goede plaats voor een leuke vakantie. Hier vind u het mooie Goedkoop Vakantiehuis dat praktisch en smaakvol is ingericht. De keuken en woonkamer bevinden zich op verschillende niveaus. De Whirlpool zorgt voor ontspanning in huis. De centrale ligging van het Goedkoop Vakantiehuis maakt het ideaal voor uitstapjes in de omgeving. Er is een goed stadsleven maar ook prachtige natuur en het unieke pretpark Danfoss Universe.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Buitengewoon romantisch en reatief ingericht Goedkoop Vakantiehuis dat u zal verrassen : een met bomen omrande tuin waardoor er een betoverend lichspel wordt gecreërd, dichtbij de zee en de natuur. Er zijn vele knusse hoekjes in en om het huis te vinden. De combinatie tussen authentiek en moderne elementen laten de creativiteit van de eigenaar zien in een spel tussen vorm en kleur. Hier heeft u tijd om het drukke dagelijkse leven achter u te laten en tot uzelf te komen, in de onovertroffen schoonheid van het eiland Als en zijn vele mogelijkheden u hier te vermaken.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Als u in de woonkamer staat of op het terras heeft u een schitterend uitzicht op het grondstuk en de kleine Belt. Hier komen grote en kleine boten langs. In het huis is een mooie keuken welke in open verbinding staat met de woonkamer. De slaapkamers zijn ruim en in de badkamer bevinden zich een whirlpool en sauna. Het is mogelijk om met mooi weer en slecht weer buiten te zitten, er is namelijk een open en overdekt terras. Het dichtstbijzijnde strand heeft een steiger, iets verder weg in Mommark is een schitterend strand. Voor de afwisseling en cultuurbeleving kunt u terrecht in het kasteel Sønderborg of de Dybbøl Mølle. In Sønderborg is een leuke haven, een voetgangersgebied en leuke winkels. Reserveer voldoende tijd om een bezoek te brengen aan Danfoss Universe.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie huis met zeezicht vanaf het terras, ligt in een prachtige omgeving met goede surf- en vismogelijkheden.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De Deense nationale hymne lijkt wel voor he eiland Als geschreven : hier staan 'brede beuken nabij het zouterige ooststrand' - want het bos groeit bijna tot aan het water. De talrijke kindvriendelijke stranden hebben schoon en rustig water. Als heeft 165 km kustlijn ; u vindt er dus altijd een rustig plekje. Het eiland heeft ook het zachtste klimaat van het land vanwege zijn ligging als vredige oase in de Oostzee. En toch ligt het nabij de grote verkeersader! Op Als vindt u ontspanning en rust voor heel het gezin, en dat niet eens zo ver van Nederland. Bezoek ook het slot in Sønderborg, waar Christian II, de zwager van keizer Karel V, jarenlang gevangen zat.
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis vindt u in Kegnæs. Het huis beschikt over gezellige inrichting en een prachtig uitzicht over het water vanaf de grondstuk en het dakterras. In dit gebied kunt u met de boot de omgeving ontdekken. Een boot is te huur in de buurt. Langs de kust is er veel plaats om te vissen! Na een korte rit met de auto, bereikt u Sønderborg : de stad met een gezellig sfeer en leuke winkels! Bezoek ook de mooie haven of maar een uitstapje naar Danfoss Universe, waar u zich uren kunt vermaken1
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi Goedkoop Vakantiehuis op een natuurgrondstuk. het is ingericht met degelijke meubels en een practische vloer. Het verzorgde huis biedt u veel modern comfort en heeft twee badkamers. Het is daardoor geschikt voor 2 gezinnen. Het overdekte terras is in de zomer te gebruiken om op te eten en te grillen. In het huis kunt u lekker bij de open haard zitten, in de sauna of in de whirlpool. Kegnæs biedt u veel natuur en heeft goede vis- en zwemmogelijkheden.
€319.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vismogelijkheid op 500 m. Stroomkosten DKK 2,50/Kwh.
€319.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€319.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Geniet van dit gezellige houten huis met vrij uitzicht over de zee. Gerenoveerd in 2002.
€319.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit goed onderhouden en vriendelijk Goedkoop Vakantiehuis is in de buurt van het strand gelegen in het mooie Mommark. Vanaf de grote ramen in de woonkamer heeft u een prachtig uiticht over het landschap en de zee. Als u goed kijkt ziet u het eiland van zuid Fünen. U vindt in dit modern ingerichte huis een ruime, open keuken/woonkamer en 3 slaapkamers. Er is een grote bad met een Whirlpool en sauna, brede terrassen en een mooie tuin. Op en rondom Als zijn er goede mogelijkheden om te vissen. Ook een golfbaan is er te vinden en meerder fiets -en wandelpaden. Op 20 km afstand vindt u het attractiepark Danfoss Universe en op slechts 15 km vindt u Sønderborg met zijn kleine charmante winkels, cafe's en een haven met een historische kasteel Sønderborghus.
€319.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hier vindt u een mooi huis in een populaire deel in het zuiden van Als, namelijk Skovmose. De inrichting bestaat uit mooie, lichte en comfortabele meubels. Het prachtige, kindvriendelijk strand van Skovmose heeft de reputatie het beste strand op het eiland te zijn. Het water is hier erg rustig, want dit gedeelte ligt redelijk uit de wind. De thuisbasis voor vele vissers, maar het gebied is ook populair bij windsurfers. Niet ver weg is de gezellige plaats Sønderborg. Het is een gezellig stadje met goede winkelmogelijkheden en een aantal historische bezienswaardigheden, zoals de Dybbøl molen en het Slot Sønderborg.
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In de buurt van het strand ligt dit gerenoveerde zomerhuis met groot terras in de oude, traditionele vakantiehuiswijk Skovmose. De inrichting is praktisch. De goed voorziene keuken vormt één geheel met de eethoek en woonkamer. Voorts zijn er twee goede slaapkamers en een slaapkamer met stapelbed voor de kinderen. De stijlvolle badkamer verwent u met een whirlpool en stoombad. Fijn perceel met gazon om te ravotten. U woont gunstig voor uitstapjes in de natuur, naar leuke Deense stadjes of naar o.a. experimenteerpark Danfoss Universe.
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€329.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit gerenoveerde Goedkoop Vakantiehuis ligt bij een mooi strand dat ook prima geschikt is voor vissers en windsurfers. Het is gebouwd in twee etages en biedt plaats aan twee gezinnen.
€329.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit charmante Goedkoop Vakantiehuis in de buurt van een kindvriendelijke zandstrand gelegen. U heeft uitzicht over het water. In de tuin is er veel ruimte om te spelen. Langs de kust kunt u vissen, ook is er een mogelijkheid om te ze4ilen, met de boot te varen en te surfen. Bezoek ook de mooie stad Sønderborg en maak mooie wandelingen.
€329.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime huis ligt in een rustige omgeving en biedt direct uitzicht op en toegang tot het water. Het is ingedeeld met fijne verblijfsruimtes op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.
€329.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit prachtige huis is gelegen op Südals in Mommark. Het heeft een mooi groot terras met uitzicht op de kleine Belt. Buiten de 3 slaapkamers heeft u een hems tot uw beschikking, waar uw kinderen kunnen spelen. In de buurt Sønderborg kunt u een wandeling maken en historische plekken, zoals Dybbøl Mølle en Sønderborg Castle bezoeken. Bezoek de prachtige haven en het pretpark Danfoss Universe, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van wetenschap en technologie op een wonderbaarlijke manier.
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit kwaliteitshuis staat in het 'nieuwe' Skovmose. In de buurt van een kindvriendelijk badstrand en in een schitterend landschap om te wandelen. Bij de inrichting en voorzieningen is erop gelet dat alles bij elkaar past en een gemoedelijke sfeer uitstraalt. In de luxe badkamer kunt u zich ontspannen in de sauna en whirlpool, op het terras kunt u gezamelijk vele uren doorbrengen. Sønderborg is niet ver van het huis. Hier zijn veel leuke winkels, een voetgangersgebied en een promenade waarop u kunt flaneren. Verder bevinden zich hier de historische bezienswaardigheden Dybbøl Møll een het kasteel Sønderborg. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan Danfoss Universe. Dit is een natuurwetenschappelijk 'ontdek' museum.
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis is gelegen in Kegnæs, niet ver van het kindvriendelijk strand. Dit huis beschikt over een bijzondere charme. In de in buurt gelegen Sønderborg kunt u goed wandelen, winkelen en historische plaatsen bezoeken. De bekendste zijn de Dybbøl Mølle en het kasteel van Sønderborg.De haven is zeker de moeite waard om te bezoeken! In de buurt vindt u het attractiepark Danfoss Universe. Hier kunnen jong en oud zich ged vermaken. Langs de kust kunt u goed vissen!
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamers
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 1227)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 3)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Sauna
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Uitzicht 1 : Uitzicht op zee
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Elektrische apparaten : Nintendo Wii
Speelgoed (buiten) : Buitenspelen
Speelgoed (buiten) : Bolderkar
Binnenspeelgoed
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
In de omgeving : Golfbaan ( 8000)
In de omgeving : Visvijver ( 10000)
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
Concept : Vissershuis+
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een modern huis met veel interessante details. U krijgt de gelegenheid om zich te ontspannen in dit mooi gebied met prachtige stranden. Bezoek het attractiepark Danfoss Universe! Bezichtig ook het historische kasteel van Sønderborg, Dybbøl Mølle en de charmante stad Sønderborg biedt u de mogelijkheid om te genieten van de mooie wandelingen. Dit gebied beschikt over een prachtige natuur, mooie bossen en aangename stranden.
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het nieuwe deel van het populaire vakantiehuizengebied Skovmose met prachtig strand, ligt dit kwaliteitshuis dat plaats biedt aan meerdere gasten- maar ook een paar voelt zich hier ook thuis. Whirlpool, suana en gastentoilet aanwezig. Mooi, deels overdekt terras waar men gezellig kan zitten. Inrichting met comfortabele meubels en een keuken voorzien van alle gemakken.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vlakbij de haven van Mommark met zijn maritieme sfeer ligt dit charmante Goedkoop Vakantiehuis op een mooi perceel tuingrond. Eén van de beste visplaatsen van het Als is heel nabij. Waar op het eiland u zich ook bevindt : wie van duiken, zwemmen of varen houdt, komt volop aan zijn trekken! In de zomer zijn er traditierijke ringsteekspelen met prachtige paarden en mooie ruiters. Sønderborg is een mooi gelegen winkelstadje. In het renaissancekasteel zat de Deense koning Christian II, zwager van Keizer Karel V, jarenlang gevangen. Vanuit Mommark vertrekt de ferry naar het eilandje Ærø met het pittoreske stadje Ærøskøbing.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gezellige woning op de eerste etage boven een voormalig vakwerkhuis. Mooi terras met panoramazicht op het water. Bedlinnen en eindschoonmaak zijn inclusief.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hier treft u een geheel gerestaureerd huis met alle moderne faciliteiten aan. In de grote badkamer kunt u heerlijk van een warm bad in de whirlpool genieten en/of uzelf eerst 'verwarmen' in de sauna. Voor de kwieke gasten is er ook een buitendouche. Bij het einde van de carport is er een kamer waar u bijvoorbeeld vis kunt schoonmaken. Het huis ligt op een mooi tuinperceel dat is omheind met een heg en hoge bomen. U verblijft hier dicht bij de natuur. Niet op de laatste plaats kunt u genieten van de korte afstand tot het heerlijke badstrand. Als u de voorkeur geeft aan het stadse leven, dan is het niet ver naar Sønderborg. Dit stadje heeft een goede winkelbuurt en vele bezienswaardigheden.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Leuk ingericht vakantiehuis, met zowel traditionele als moderne stijl. Het huis geeft u de mogelijkheid om te ontspannen en de omgeving biedt vele leuke activiteiten. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het attractiepark Danfoss Universe. het historische kasteel van Sønderborg en de Dybbøl Mølle en de charmante stad Sønderborg bieden u de mogelijke om mooie wandelingen te maken en de omgeving te leren kennen. In dit gebied vindt u vele stranden en bossen waar u heerlijk kunt ontspannen.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Mommark en in de buurt bos, strand en de charmante haven ligt dit mooie vakantiehuis. De ruime kamer wordt gecombineerd met de keuken. Een van de badkamers heeft een whirlpool en sauna. Met terras op het zuiden en westen, kunt u de hele dag van de zon genieten. Naast de prachtige natuurlijke omgeving bieden de steden culturele diversiteit en de opwinding. Bijzonder interessant is de Danfoss Universe, een themapark met interessante activiteiten voor de hele dag.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit huis ligt vlak aan het water aan de oostkant van Als. Het huis is ingericht met smaakvolle kleurcombinaties en beschikt over een goed uitgeruste keuken. In een van de beide badkamers is een hoekwhirlpool en heeft u toegang tot de sauna. Om het huis liggen een aantal gedeeltelijk overdekte terrassen waarvan de grootste omheind is zodat u lekker uit de wind zit. In de nabije omgeving is een 18-holes golfbaan. Sønderborg is niet ver weg en nodigt u zeker uit om bezocht te worden.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Uitstekend Goedkoop Vakantiehuis in een nieuw gedeelte van Skovmose gelegen. Kindvriendelijk zandstrand te voet bereikbaar. De omgeving is sowieso uitstekend om mooie wandelingen te maken. Het Goedkoop Vakantiehuis is bijzonder goed ingericht, naast drie slaapkamers vindt u hier een luxueuze badkamer met een sauna en whirlpool. Hier vindt u alles voor een ontspannen vakantie. Het grote terras is deels overdekt, zodat u gemakkelijk buiten kunt lezen en uitrusten. Ook kunt u buiten op de barbecue vlees voor het diner bereiden. De tuin is geschikt voor sport en spel.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Als kunt u werkelijk veel leuks beleven, bijvoorbeeld in Danfoss Universe, een natuurwetenschappelijke attractiepark voor goort en klein. Als beschikt ook over veel plaatsen met vismogelijkheden langs de mooie kust. In Sønderborg kunt u goed wandelen, zowel in de voetgangerszone als in het winkelcentrum. Voor golfliefhebbers zijn er 2 golfbanen op het eiland (18-holes). Wij raden u aan om van u koffie te gnieten ind e van van Sønderborg.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dicht bij de zee vindt u dit uitnodigende vakantiehuis. Het ligt op een heuvelachtig perceel met uitzicht op het water. Het is praktisch ingericht en beschikt naast de slaapkamers ook over een grote open slaapzolder waarop zowel kinderen als ook volwassenen het gezellig kunnen hebben. In de grote badkamer vindt u een whirlppol en een sauna. De keuken is modern ingericht en voorzien van modern meubilair. Het is huis is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes in de natuur, de omringende steden en het attractiepark Danfoss Universe.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Goed ingericht Goedkoop Vakantiehuis met gecombineerde woonkamer en keuken. Ligt op mooi grondgebied, aangrenzend een groot natuurgebied.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op een steenworp van het water ligt dit innemende huis. Binnen en buiten valt er veel te beleven. Op het grondstuk hebt u een uitzicht op open velden en de Kleine Belt. De inrichting van het huis is op maat van zowel volwassenen als kinderen. In de badkamer vindt u de whirlpool en sauna. De keuken is eigentijds en goed geoutilleerd. Degelijke meubelen in de woonkamer. Het huis ligt gunstig voor uitstapjes in de natuur, naar leuke stadjes en naar experimenteerpark Danfoss Universe.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit uiterst verzorgde Goedkoop Vakantiehuis ligt dicht bij het bos, het strand en de haven van Mommark. Het huis is met 9 slaapplaatsen voor twee gezinnen geschikt. Twee tweepersoonskamers en een kinderkamer met stapelbed en veel ruimte om te spelen is voorhanden. Voor oma of teenagers heeft het huis ook een eenpersoonskamer. De badkamer is voorzien van speciale verlichting. Hier kunt u vanuit de whirlpool naar de sterren kijken.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Prachtig huis op een open grondstuk, met een prima ligging op Kegnæs met uitzicht over het water naar Duitsland. Het huis is voor groot en klein praktisch ingericht en beschikt over een luxueuze badkamer met whirlpool en sauna. In de keuken vindt u alles wat uw verblijf veraangenaamt. Goede vismogelijkheden in de omgeving. In het aangrenzende huis is een visafslag, extra capactiteit in de vrieskast en een rookoven.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In dit kwaliteitshuis in Skovmose is zowel aan de wensen van de kinderen als volwassenen gedacht. Het huis heeft allerlei moderne faciliteiten met o.a. een sauna en jacuzzi. 2 huisdieren zijn toegestaan. Het huis is een goed uitgangspunt voor een dag naar het strand of naar de stad. Golfbaan en vismeer liggen op minder dan een kilometer. Themapark Danfoss Universe ligt ook in de buurt.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie goed onderhouden luxe Goedkoop Vakantiehuis ligt in een doodlopende straat. Het natuurgebied ligt tegen 1 van de beste stranden van de omgeving. Het is mooi ingericht met exclusieve scandinavische kwaliteits-meubelen. Vanuit de mooie woonkamer heeft men toegang tot een groot, gedeeltelijk overdekt en omheind (zuid-west) terras. Kosteloze internetaansluiting ADSL aanwezig (zelf uw pc meenemen). Hierdoor kunt u het aangename van Goedkope Vakantie met uw werk combineren. In de omgeving zijn veel recreatiemogeiljkheden in de natuur, Danfoss Universe (het gehele jaar geopend) enz.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis staat in Skovmose in een mooie natuurlijke omgeving. Hier voelen zowel kinderen als volwassenen zich snel thuis. Het huis is heel comfortabel en in de grote badkamer bevindt zich een modern stoombad. De verwarming gebeurt middels door aardwarmte. Het Goedkoop Vakantiehuis is tenevens nabij het pretpark Danfoss Universe gelegen.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vanuit dit ruime huis hebt u een heerlijk uitzicht op de Kleine Belt. Binnen en buiten is alles ingericht met het oog op een fijne Goedkope Vakantie voor groot en klein. Zo zijn er verscheidene speeltoestellen voor kinderen en in de royale badkamer bevindt zich een whirlpool voor twee personen. De keuken telt alle moderne gemakken. Degelijke meubelen in het huis. Het landschap is ideaal voor fijne indrukken en uitstapjes. Voorts zijn er leuke stadjes en het fijne experimenteerpark Danfoss Universe.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hier zijn een populaire Goedkoop Vakantiehuis in Mommark, met een prachtig uitzicht op het water vanaf het grondstuk, terras en woonkamer. Het huis is van alle moderne gemakken, en u kunt genieten van uw verblijf in elk seizoen. Sønderborg met goede winkels, en historische plaatsen, zoals Dybbøl Mølle en Sønderborg Slot zijn niet ver weg. Het levendige havengebied is ook een bezoek waard. Ook een bezoek aan het attractiepark Danfoss Universe, waar bezoekers urenlang kunnen genieten, is de moeite waard. Hier kunt u zich laten inspireren door vele natuurlijke en technologische fenomenen.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. op het mooie schiereiland Kegnaes, met een familievriendelijk strand en goede vismogelijkheden, ligt dit heerlijke Goedkoop Vakantiehuis direct aan het strand. Het is bovendien een paradijs voor windsurfers. In de tuin ligt een mooi terras en er is een terras op de eerste verdieping met prachtig zeezicht. De keuken, woonkamer en badkamer zijn van alle gemakken voorzien. De badkamer is voorzien van een whirlpool en sauna.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In en rond dit ruime huis valt er veel te beleven, voor volwassenen als voor kinderen. Het centrum is de goed voorziene, eigentijdse keuken met eethoek. Heerlijk relaxen kan in de grote badkamer met whirlpool en douchecabine met massage. In de woonkamer zit u goed in de degelijke meubelen. Het huis ligt gunstig voor uitstapjes in de natuur, naar leuke Deense stadjes of naar o.a. experimenteerpark Danfoss Universe.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gezellig en mooi ingericht Goedkoop Vakantiehuis in Mommark. De keuken is goed uitgerust en in de badkamer staat een tweepersoons Whirlpool, vanuit hier kunt u ook de sauna in. In de omgeving kunt u heerlijke wandelingen maken bijvoorbeeld langs het strand waar zich ook enkele pieren zich de zee in waden. Vele mogelijkheden vindt u ook in de omgeving, als; musea, wandelpaden en amusementspark Danfoss Univers.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit charmante houten Goedkoop Vakantiehuis is zeer gemoedelijk ingericht, zodat u tijdens uw welverdiende Goedkope Vakantie totaal kunt ontspannen. Alle moderne gemakken zijn aanwezig. De uitnodigende woonkeuken vormt het middelpunt van het vakantiehuis. De whirlpool in de badkamer is voor twee personen geschikt. Buiten kunnen u en uw kinderen op het gazon verrblijven. Bovendien kunt u op het overdekte terras voor de woonkamer ook tijdens minder goed weer uitstekend verblijven.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis is zowel praktisch als smaakvol ingericht en ligt in het nieuwe deel van het het populaire vakantiehuisjesgebied Skovmose op het zuiden van het eiland Als. De goed uitgeruste en stijlvolle keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte. Omdat de eettafel voor de grote ramen staat, kunt u terwijl u eet genieten van het prachtige uitzicht over de groene omgeving. In de grote badkamer kunt u ontspannen in de whirlpool en in de sauna. Daarnaast is er nog een badkamer. De slaapzolder is zeer toegankelijk. Het Goedkoop Vakantiehuis ligt zeer centraal voor uitstapjes in de omgeving voor zowel volwassenen als kinderen. Er is een PlayStation 2 aanwezig.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime Goedkoop Vakantiehuis is gelegen in een landelijke omgeving en biedt uitzicht over het meer. De plaats is een goed startpunt voor vele avonturen in de natuur of stad.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Centrale verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 1167)
Tuinmeubelen
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water (aantal 1)
Uitzicht 1 : Panorama op het water
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
In de omgeving : Golfbaan ( 25000)
In de omgeving : Surfmogelijkheden ( 5000)
In de omgeving : Visvijver ( 30000)
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi Goedkoop Vakantiehuis op een heuvel gelegen met zeer goed terras en uitzicht over de Kleine Belt. Sønderborg ligt vlakbij, een stad met vele winkels, een leuke sfeer, goede winkels en de historische plaatsen Dybbøl Mølle en het kasteel Sønderborg. De haven beschikt over een gezellige ambience en is ook een bezoek waard. Danfoss Universe in de buurt gelegen, is een attractiepark voor groot en klein waar u de wereld van natuurkunde en techniek ontdekt.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit luxehuis ligt in het nieuwe vakantiehuisjesgebied Skovmose. Het is van alle moderne gemakken voorzien. De goed uitgeruste keuken staat in verbinding met het eetgedeelte en biedt toegang tot het grote terras. Vanuit de woonhoek heeft u een mooi uitzicht op het perceel. Op koude dagen kunt u zich hier verwarmen aan een gezellige haardvuur. Ongeacht of u van mooie natuur, activiteiten of cultuur houdt, is het huis een prima uivalsbasis voor tochtjes en uitstapjes. Hiervandaan is het niet ver naar het mooie stadje Sønderborg. In het kasteel zat de zwager van Keizer Karel, de Deense koning Christian II, gevangen.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het nieuwe gedeelte van het populaire vakantiehuisgebied Skovmose op het zuiden van Als treft u dit fraaie Goedkoop Vakantiehuis aan. Het is gerieflijk en smaakvol ingericht. De stijlvolle keuken, van alle gemakken voorzien, vormt één geheel met de woonkamer. In de ruime badkamer kunt u heerlijk onthaasten in de whirlpool en sauna. Voorts is er nog een apart toilet. Fijne, grote slaapzolder voor kinderen of volwassenen. Gunstige ligging voor uitstapjes in het gebied. U kunt leuke stadjes afwisselen met heerlijke uitstappen in de natuur. Boeiend voor groot en klein : experimenteerpark Danfoss Universe.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis ligt in een mooie natuurlijke omgeving dichtbij het bos en het strand. Het is gemoedelijk ingericht met comfortabele meubels en veel wenselijke comfort. Aanwezig zijn 2 mooie badkamers, eentje met whirlpool en sauna. Vanaf de gemoedelijke woonkamer met open haard heeft u direkte toegang tot het grote terras. Vanaf hier kunt u uw kinderen bij het spelen op het grasveld in de gaten houden. Het huis is met zijn vele slaapplaatsen voor 2 gezinnen ideaal.
€350.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis heeft veel licht en een mooie inrichting. Het huis bevindt zich in het nieuwe gedeelte van het vakantiehuizengebied Skovmose. Skovmose heeft een hele mooie strand. Sønderborg, dat in de buurt gelegen is, beschikt over leuke winkels en vele hostorische plaatsen : bijvoorbeeld Dybbøl Mølle en het kasteel Sønderborg. Bezoek ook de levendige haven! U bevindt zich hier in de buurt an het attractiepark Danfoss Universe : hier vindt u veel wetenschappelijke fenomenen.
€350.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een heerlijk gezinshuis op een groot perceel waar er plaats is voor zowel de activiteiten van de kinderen als van de volwassenen. Het huis heeft een open keuken die in nauwe verbinding staat met de gezellige woonkamer. In de heerlijke badkamer kunt u ontspannen in de mooie whirlpool of in de sauna. Dit Goedkoop Vakantiehuis is een goed startpunt voor uitstapjes in de natuur, naar de stadjes in de streek, de vele historische plaatsen en niet op de laatste plaats naar attractiepark Danfoss Universe.
€350.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€350.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een rustig gelegen vakantiehuisop Kegnæs, vindt u dit charmante huisje op een bijna gesloten gebied. Hier heb je een goed uitzicht op het water. Het overdekte terras is ideaal voor regenachtig weer.
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bent u op zoek naar een andersoortige vakantiewoning dan is dit huis met zijn interessante constructie en zijn vele finesses net iets voor u. Het is bijzonder smaakvol ingericht met moderne meubels en uitgerust met alle gemakken die u zich maar kan wensen. De zeshoekige vorm van het huis zorgt voor een optimale lichtinval en voor een mooi uitzicht op de omgeving. U beschikt ook over een afzonderlijke bijkeuken waar u schoenen en andere spullen kunt opbergen. Buiten hebt u toegang tot maar liefst vier terrassen. Twee ervan zijn overdekt en uitgerust met een verwarmingsinstallatie voor koele avonden.
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Huis in Mommark met modere uitrusting en veel gezelligheid. Sønderborg ligt vlakbij en heeft een leuke sfeer, goede winkels en de historische plaatsen Dybbøl Mølle en het kasteel Sønderborg met haar mooie park. Het attractiepark Danfoss Universe in de buurt brengt uw gezin de wonderen van de natuurkunde en natuur.
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dichtbij het kindvriendelijke strand van Skovmose staat dit prettige vakantiehuis. Hier heeft u genoeg ruimte, of voor ontspanning of voor activiteiten. In de ene badkamer bevinden zich de jacuzzi en sauna, daar kunt u lekker ontspannen ! Als u graag rustig in de zon wilt zitten, dan heeft u bij dit huis de ideale tuin. Voor variëteit op Goedkope Vakantie zorgen de historische Dybbøl Mølle, Slot Sønderborg , de bruisende haven en het centrum van Sønderborg. U moet zeker moet Danfoss Universe bezoeken, een inspirerend avontuurmuseum waarbij u meer te weten komt over diverse wetenschappelijke fenomenen.
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 850)
Tuinmeubelen
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Sauna
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime vakantiehuis, gelegen in het populaire Skovmose met het prachtige zandstrand biedt vele activiteiten. Het huis is ingericht met een aparte activiteitenruimte, waar u onder meer tafeltennis kan spelen. Ook kunt u ontspannen in de jacuzzi of genieten van de warmte van de haard. De bruisende stad Sønderborg is niet ver weg en biedt goede winkels en historische bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de Dybbøl Molen en het kasteel Sonderborg.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit rustieke Goedkoop Vakantiehuis staat in Skovmose. Op het overdekte terras kunt u heerlijk genieten van het weer. Het huis staat in een mooie natuurlijke omgeving. Hier voelen zowel kinderen als volwassenen zich snel thuis. Het huis beschikt over alle comfort die u maar kunt bedenken. In de grote badkamer bevinden zich een sauna, whirlpool en een modern stoombad. In dit huis word gebruik gemaakt van aardwarmte. Centraal gelegen ten opzichte van recreatiemogelijkheden. Het pretpark Danfoss Univers is in de buurt gelegen.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gelegen aan een familie-vriendelijke zandstrand en in een rustige vakantiehuisomgeving, vindt u dit Goedkoop Vakantiehuis voor de mooiste dagen van het jaar. Het huis is ingericht met comfortabele meubels en uitgerust met moderne apparatuur. Ook sauna, een 4-persoonjacuzzi en 2 badkamers zijn beschikbaar. De hems zal zeker de kinderen bevallen. De golfbaan ligt op 12 km afstand. Geniet van een mooie dag in het Danfoss Universe.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In dit uitnodigende huis vindt u fantastische ruwe houten wanden. Het huis is omgeven door een open landschap. Gebruikt u de kachel op koude dagen en geniet u van de warmte met een goed boek, een gezellig gesprek en het gezelschap van uw kinderen. Een deel van het terras is overdekt, zodat je zelfs in de regen de frisse lucht niet hoeft te missen. De warmtepomp van het huis zorgt voor een gunstigere verwarmingskosten.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het huis is dankzij de ligging in een prachtige omgeving een goed uitgangspunt voor een leuke Goedkope Vakantie in de buurt van een kindvriendelijk strand met veel uitstapmogelijkheden. Het is helder en vriendelijk. Het heeft een mooie combinatie keuken-woonkamer met open haard, vier slaapkamers en twee stijlvolle badkamers. Het terras is gedeeltelijk afgeschermd. Suggesties voor een dagje uit : Danfoss Universe, de historische omgeving, Sønderborg Castle, de Dybbøl Molen en de stad Sønderborg.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Skovmose staat dit mooie vakantiehuis, overal is te zien dat het een kwaliteitshuis is waardoor u zich meteen thuisvoelt! Alles is modern, licht en behaaglijk. Wilt u zich ontspannen bij de open haard of bij een heerlijke massage in de whirlpool? Wat wij wel zeker weten is dat u op de lange zomerdagen lekker buiten op het terras gebruik kunt maken van uw maaltijd. Dit Goedkoop Vakantiehuis heeft tevens een warmtepomp waardoor de energiekosten binnen de perken blijven. Ter afwisseling kunt u een bezoek brengen aan de oude stad Sønderborg. Deze stad is in de buurt gelegen en heeft veel leuke winkels maar ook een haven, een kasteel en het pretpark Danfoss Universe.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit twee verdiepingen tellende prachtige vakantiehuis, vlakbij het populaire strand Skovmose staat op een open perceel. Het heeft alle moderne voorzieningen, en is uitgerust met drie slaapkamers, een badkamer en een gecombineerde keuken-woonkamer. Buiten kunt u heerlijk ontspannen op het prachtige terras. Het huis is een goed uitgangspunt voor diverse uitstapmogelijkheden. Het themapark Danfoss Universe is een bezoek waard. Goede vismogelijkheden aan de kust.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Modern blokhuis in het 'nieuwe' Skovmose. U voelt zich hier meteen thuis door de rustieke sfeer. Op de koelere dagen kunt u het gezellig maken bij de open haard, geniet van de warmte, bijvoorbeeld met een goed boek of speel een spel met de kinderen. Aangezien het huis in een mooie, groene omgeving staat heeft u vanaf het terras een mooi uitzicht. Dit geldt ook bij slecht weer want het terras is overdekt. Van de badkamer met sauna en wirlpool tot aan de slaapkamers; alles is modern ingericht. De aanwezigheid van een warmtepomp zorgt voor een energievriendelijke verwarming. Hier kunt u een ontspannen Goedkope Vakantie doorbregen in het vakantiehuis, op het strand, op het land of in de stad.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit aantrekkelijke Goedkoop Vakantiehuis met zeezicht staat in een doodlopende straat in een mooie omgeving dichtbij bos en strand. Het huis is met smaakvolle meubels ingericht. De badkamer beschikt over een whirlpool en sauna. Vanuit de woonkamer met open haard heeft u toegang naar een groot, gedeeltelijk overdekt terras. In het huis is een airco, die in de zomer zorgt voor koelte en in de winter het warmteverbruik reduceert. Er is een bijgebouw voor opslag. U kunt vissen en een boot huren bij de haven. Zeer geschikt als uitgangspunt voor bezoeken aan historische steden, natuur of attractiepark Danfoss Universe.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vanuit dit schitterende heeft u uitzicht over het water. Het huis heeft een lichte woonkamer en een open moderne keuken. Naast de smaakvolle badkamer met een whirlpool en een sauna, is er ook nog een extra toilet. Verder is er een gastenbadkamer met een douchecabine. Het huis is aan drie kanten door een terras omgeven, zodat u de hele dag van de zon kunt genietenIn het huis zijn golfsets voor beginners aanwezig, dus niets staat een uitstapje naar de golfbaan in de weg.
€370.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime Goedkoop Vakantiehuis ligt in Skovmose. Het is modern ingericht. Het huis is goed geschikt voor elk seizoen. Het ligt in de buurt van de mooie, kindvriendelijke strand. U kunt hier zwemmen in de warme zomerdagen. Ook dichtbij gelegen is Sønderborg, de stad met kleine winkels, restaurants en veel cultuur. Zeker een aanrader om te bezoeken is Danfoss Universe.
€370.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€370.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het Goedkoop Vakantiehuis is ruim en modern en heeft de juiste basis voor een ontspannen vakantie. Ook grote gezinnen hebben hier genoeg ruimte. Een mooi zandstrand om te zwemmen en om te wandelen in de buurt. Het gebied achter het huis is ook ideaal om te wandelen. Mocht u de drukte van de stad niet willen missen kunt u ook het kasteel van Sønderborg, de mooie haven, musea en gezellige cafes.
€379.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime Goedkoop Vakantiehuis in Skovmose wordt geleverd met 2 hemsen en een aparte tv-ruimte, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het huis is gelegen nabij het beste strand in de omgeving. Het is uitgerust met alle moderne gemakken en het heeft een grote badkamer met sauna en jacuzzi. Goedkope zonneenergie helpt om energiekosten laag te houden. Ideaal voor uitstapjes en wandelingen op het strand, in het achterland en in de stad. Het pretpark Danfoss Universe is in de buurt gelegen.
€379.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het huis is ruim en ligt met al zijn glorie op de tweede rij aan zee. Het huis ligt ongestoord en het nabijgelegen strand is kindvriendelijke. U bent hier in een prachtige natuur die u kunt verkennen met een goede wandel-en fietsmogelijkheden. Ook het prachtige Sønderborg is niet ver weg. De haven is bijzonder indrukwekkend en het voetgangersgebied is zeer geschikt voor een wandeling. Voor entertainment is er Dybbøl Mill, het kasteel van Sønderborg en het themapark Danfoss Universe.
€379.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€380.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€380.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit luxe Goedkoop Vakantiehuis met mooi panorama op de Kleine Belt, ligt in een vakantiehuizengebied vlakbij het strand. Het is gebouwd uit exclusieve materialen en uitgerust met moderne meubelen. Het huis beschikt o.a. over twee terrassen, een functionele keuken en een mooie badkamer met whirlpool en sauna. Daarnaast is er een extra badkamer met douche aanwezig.
€380.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis is prachtig gelegen op een groot grondstuk dat grenst aan het strand. De voorwaarden voor een heerlijk ontspannende Goedkope Vakantie zijn hier fenomenaal. Geniet u hier van het kleine, romantische zandstrand of wandelt u door de prachtige natuur van Als. Een bezoek aan Danfoss Universe kunnen wij u zeker aanbevelen. Dit is een natuurwetenschappelijk park. Ook Sønderborg is een aangename stad vanwege de mooie havenpromenade en vanwege de gezellige voetgangerszone. Ook zijn er twee 18 holes golfbanen op het eiland.
€390.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit is een kleine en romantische vakantiehuis. Het is gezellig en helder ingericht en beschikt over een open ruimteverdeling. De terrassen op het zuiden, westen en het oosten geven u de mogelijkheid om heel de dag van de zon te genieten. In de natuur kunt u allerleiactiviteiten ondernemen. Paden, strand, water, tennisbaan en speelplaats, zijn allemaal met de voet te bereiken.
€390.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie en verzorgde Goedkoop Vakantiehuis ligt in een rustige omgeving in de heerlijke natuur bij een van de beste stranden. Het huis is met nieuwe meubels, grote slaapkamer met brede bedden en een nieuwe sauna goed ingericht. Voor de kinderen is er speelruimte zowel binnen als buiten. Er is ook een speelhoek en kinderservies in het huis en de badkamer is voor babies en kleine kinderen ingericht. Een handkar behoort eveneens tot het huis.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamers
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 1200)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 3)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Sauna
Activiteitenruimte : Biljart en dart
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Kabel -TV : Duits & Scand.
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Uitzicht op zee
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Elektrische apparaten : Playstation3
Elektrische apparaten : Nintendo Wii
Speelgoed (buiten) : Buitenspeelgoed
Binnenspeelgoed : Binnenspelen
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
In de omgeving : Golfbaan ( 10000)
In de omgeving : Zwembad ( 18000)
In de omgeving : Vismogelijkheden ( 12000)
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
Concept : Vissershuis
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit zomerhuis is gelegen in de parel van Skovmose met een prachtig strand en goede mogelijkheden voor wandelingen in de omgeving. Er is een mooi, gesloten terras en het pand biedt ruimte om te ontvouwen. Sønderborg met zijn spannende sfeer, heeft goede winkels, historische bezienswaardigheden, zoals Dybbøl of Mølle Sønderborg sleuf en een drukke haven die zeker een bezoek waard is. In de omgeving ligt ook Erlbenispark Danfoss Universe, waar de uren voorbij vliegen, hier kunt u genieten van dit natuurlijk fenomeen.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis is in 2003 volledig verbouwd. Van het oude huis is enkel nog het dak over. Het staat in een mooie, omheinde tuin met beschutte terrassen. In de mooie badkamer is een whirlpool In de keuken vindt u alle gemakken. Badkamer, woonkamer en keuken zijn uitgerust met vloerverwarming. Het huis staat op slechts 100 m van de zee, die behalve voor zwemmen ook erg geschikt is om te surfen. Overigens heeft u goede kansen om verse vissen te vangen voor het middageten.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis staat in de buurt van het water en de gezellige haven van Mommark met veerverbindingen naar Funen en Ærø. Het huis is gezellig en groot genoeg voor 2 gezinnen. Er zijn mooie kamers en 2 badkamers. In de grote badkamer staat een whirlpool om te ontspannen. Op het brede terras kunt u van de zon genieten of gezellig barbecuen. Bij koude avonden kunt u bij de open haard in de mooie woonkamer genieten.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In dit Goedkoop Vakantiehuis in het prachtige Skovmose zullen zowel volwassenen als kinderen zich goed voelen. Het is modern en er is een grote badkamer met jacuzzi. Vanuit het huis kunt u divers dingen beleven, want veel is binnen handbereik. De golfbaan ligt op 16 km afstand, vissen op 18 km en surfen op slechts 4 km. Zorg ervoor dat u het nabijgelegen pretpark Danfoss Universe bezoekt.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De zee is altijd vlakbij als u op het eiland Als Goedkope Vakantie houdt. Voor wie van varen, zwemmen, vissen of gewoon een uitzicht op zee kan genieten, is dit de juiste plek. Er is ook een mobiel onderwatercentrum, waar u via live-video als het ware erbij kunt zijn als er geduikt wordt, bv. naar een gezonken onderzeeër. Op Als wordt er 's zomers veel gefeest. Er zijn traditierijke ringsteektoernooien met prachtige paarden en ruiters. Met de levendige haventjes en de stille inhammen valt er altijd wat te beleven op Als.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis ligt heel dicht bij het kindvriendelijke zandstrand. U bevindt zich hier in de charmante Skovmose. Vanaf de hems heeft u een prachtige uitzicht over de zee. U kunt heerlijk ontspannen in de whirlpool (geschikt voor 2 personen), in de sauna of bij de houtkachel (bio-ethanol). Niet ver van het huis verwijderd vindt u Sønderborg, een leuke stad met goede winkels en de historische plaatsen Dybbøl Mølle en het kasteel Sønderborg. Zeker de moeite waard om te bezoeken in het attractiepark Danfoss Universe!
€410.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 818)
Tuinmeubelen
Parking : Carport
Speeltoestellen : Schommel
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse & Scand.zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Speelgoed (buiten) : Trampoline
€410.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime huis is gelegen in het aantrekkelijke Skovmosegebied. Hier is een mooi strand om heerlijke uren door te brengen. Het huis heeft een aparte speelruimte met tafeltennis, darts en tafelvoetbal. Om te ontspannen is er een whirlpool voor twee personen of het knapperende vuur van de open haard. Het grote terras is prachtig. In het nabije Sønderborg vindt u een charmante haven en het is ook zeker een interessante stad om door heen te slenteren. Bezoek er ook het historische kasteel en de Dybbøl Molen.
€410.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€410.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis is uiterst verzorgd en erg gezellig ingericht. In het midden van de lichte, gezellige woonkamer staat een haard, die het hele huis kan verwarmen. De vier slaapkamers zijn in de hoeken van het huis gebouwd. Hoewel u met twee gezinnen bent, die samen Goedkope Vakantie vieren, zal het u niet de slaap kosten. Buiten de grote, luxe badkamer beschikt het huis ook over een gastentoilet. U kunt dus rustig de tijd nemen als u van de whirlpool geniet. Het huis staat nabij een mooi strand waar u kunt zwemmen.
€410.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hier vindt u een energievriendelijk huis met veel gemoedelijkheid, atmosfeer en uitzicht op de Kleine Belt vanuit de woonruimte en het terras. Het huis is praktisch ingericht en de woonruimte heeft een open toegang naar de keuken. Wanneer de kinderen een grot willen bouwen, dan kunnen zij dat op de open slaapzolder. In het huis is zowel een badkamer met whirlpool en sauna als een extra toilet aanwezig. Vanuit het huis zijn volop mogelijkheden voor uitstapjes en belevenissen in de natuur, in de gemoedelijke stadjes en bijvoorbeeld in Danfoss Universe.
€419.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In de buurt van het strand en dicht bij de haven van Mommark staat dit vakantiehuis. Indien u met meerderen uw Goedkope Vakantie wilt vieren is dit huis perfect. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het heeft een groot windvrij terras. Binnen heerst een behaaglijke sfeer bij de open haard in de grote woonkamer. Maar u kunt ook ontspannen in de whirlpool of in de sauna.
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Skovmose ligt dit prachtige Goedkoop Vakantiehuis omgeven door een perceel waarop u ongestoord kunt genieten. Twee kanten van het perceel grenzen aan een groene omgeving. Het goed onderhouden en kindvriendelijke strand is niet ver van het huis gelegen. Het huis is een goed uitgangspunt voor ontspannen uitstapjes in de natuur, de historische plaatsen te bezoeken en wandelingen in de kleine steden. Kortom, een prachtige plek voor een vakantie.
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit nieuwe Goedkoop Vakantiehuis ligt op een gesloten perceel. Van het perceel lopen er paden naar het strand waar u kunt zwemmen. In de omgeving zijn veel activiteiten mogelijk zowel in de natuur, musea als in het Danfoss Universe. Het Goedkoop Vakantiehuis is goed ingericht met de woonkamer als centrale ruimte. Een van de twee luxe badkamers is ingericht met een heerlijke tweepersoonswhirlpool en heeft direct toegang tot de sauna. Het huis is voorzien van een aanvullende warmtebron : de energievriendelijke warmtepomp, die in warme periodes ook als aircondition fungeert.
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€429.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit huis biedt u een prachtig panorama op de Kleine Belt. Het huis is vlakbij het strand gelegen en uit exclusieve materialen gebouwd waardoor het huis zeer licht een vriendelijk aandoet. Het is uitgerust met smaakvolle en moderne meubelen welke harmonisch afgestemd zijn op de rest van de inrichting. Het huis beschikt over een whirlpool en sauna. Daarnaast is er een badkamer met douche aanwezig. Het huis ligt in het nieuwe vakantiehuizengebied Bellevue bij het geliefde strand Mommark.
€429.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis ligt op een van de beste locaties van Kegnæs. Het huis ligt op een open grondstuk. U heeft vanaf het perceel gelijk toegang tot het water. De inrichting van het huis is vrij praktisch en gezellig. U vindt in het huis een grote badkamer met een whirlpool en sauna, een compleet goed uitgeruste keuken, die het verblijf hier nog comfortabeler maakt! Aan de kust kunt u vissen, zeilen en surfen. Neem een bezoek aan de oude Dybbøl Mølle op Als of de kastelen in de omgeving.
€430.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€430.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€430.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€430.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Centrale verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming (hele huis)
Grondstuk : Aangelegde tuin (m2 1201)
Tuinmeubelen
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Activiteitenruimte : Dart
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Kabel -TV : Duits & Scand.
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Uitzicht 1 : Panorama op het water
Extra : Waterverbruik per m3 ( 45)
Extra : Niet te huur voor jeugdgroepen
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Elektrische apparaten : Playstation3
Elektrische apparaten : Nintendo Wii
Diversen binnen : Zonnecellen
Diversen binnen : Aardverwarming
Diversen buiten : Buitenhaard ( 1)
Spelletjes/activiteiten : Voetbalspel
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
€439.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€439.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vanuit dit mooie houten Goedkoop Vakantiehuis heeft u zicht op zee. Het staat op een groot natuurgrondstuk waar de kinderen lekker kunnen spelen. De inrichting is smaakvol en voorzien van alle gemakken zodat u een ontspannen Goedkope Vakantie heeft. Vanaf het grote terras heeft u een schitterend zicht op de zee. In de keuken en de beide badkamers heeft u de beschikking over vloerverwarming. Tevens kunt u lekker ontspannen in de whirlpool, sauna en het solarium. De kosten voor stroom en water dienen ter plaatse in het huis, contant, te worden voldaan.
€439.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit verzorgde Goedkoop Vakantiehuis heeft een mooie ligging vlakbij het strand. Het huis is van alle gemakken voorzien. Uw Goedkope Vakantie wordt een gegarandeerd succes! U kunt heerlijk ontspannen in de whirlpool, de sauna of in het solarium. Ook zijn alle middelen aanwezig om huishoudelijke klusjes makkelijk te maken. U beschikt tevens over een groot, omheind terras. Het huis vormt een prima uitgangspunt voor allerlei excursies naar historische plaatsen in Zuid-Jutland.
€440.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis ligt in Skovsmose bij een fantastisch strand. Door de unieke inrichting met een slaapafdeling in beide kanten van het huis, is dit huis uitermate geschikt voor twee gezinnen. Zo heeft ieder gezin toch een beetje privacy. Centraal in het huis ligt de eet/woonkamer. Er zijn twee badkamers waarvan een is voorzien van een vier-vijfpersoons whirlpool en sauna. De keuken is functioneel ingericht en ligt naast de woonkamer. Behalve vier slaapkamers zijn er ook nog eens twee slaapzolders.
€440.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het populaire Mommark staat dit ruime vakantiehuis. Het is een huis waar u een actieve Goedkope Vakantie kunt doorbrengen, allen of in een groep. De recreatieruimte is apart gelegen van het huis en voorzien van diverse aparaten cq toestellen. Na het sporten kunt u ontspannen in de 2 persoons whirlpool of bij de open haard. In de buurt van dit Goedkoop Vakantiehuis treft u de plaats Sønderborg aan, een gezellige plaats met een groot aanbod qua winkels. In deze plaats bevinden zich ook een aantal historische gebouwen zoals de Dybbøll Mølle en het Slot Sønderborg. Wij raden u tevens aan om een bezoek te brengen aan de haven of het natuurwetenschappelijke belevingspark Danfoss Universe.
€449.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Mommark wacht u dit gemoedelijke Goedkoop Vakantiehuis met een groot terras, van waaruit u van het uitzicht op de Kleine Belt kunt genieten. Sønderborg ligt in de buurt en is een charmante stad met leuke winkels en historische bezienswaardigheden als Dybbøl Mølle en Slot Sønderborg. Ook de haven is het bezoeken waard. Het belevenispark Danfoss Universe ligt in de buurt, waar u op een fascinerende wijze kennis maakt met de wereld van techniek en wetenschap.
€449.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€449.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€449.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In Skovmose vindt u dit vakantiehuis, met veel comfort voor zowel kinderen al ook voor volwassenen. Het is ingericht met een grote badkamer met stoombad en sauna. Voor de kinderen is en aparte speelruimte aanwezig, waarin ze films kunnen kijken of met de Play Station kunnen spelen. Het huis zo gelegen dat het als uitgangspunt leuke momenten bied voor activiteiten aan het strand, op het land of in de stad. Niet ver van het huis ligt het avonturenpark Danfoss Universe, wat zeker een bezoek waard is.
€450.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€450.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een rustig vakantiehuisgebied aan een familievriendelijk zandstrand, ligt dit Goedkoop Vakantiehuis met mooie en comfortabele meubels.
€459.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie huis ligt aan een familievriendelijk strand in een familievriendelijk vakantiehuisgebied op een rustig perceel. Smaakvol ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten zoals sauna en 4 persoons whirlpool. Het huis is geschikt voor 2 tot 3 gezinnen, heeft 2 badkamers, 3 slaapkamers met 2 persoonsbedden, 1 slaapkamer met 4 stapelbedden, en een open slaapruimte. Aan beide zijden van het huis is een terras. Goede surf- en vismogelijkheden in de omgeving.
€469.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit ruime vakantiehuis, gelegen in de nabijheid van Skovmose strand, biedt vele mogelijkheden voor een actieve vakantie. Het huis heeft een aparte activiteitenruimte, waar u o.a. tafeltennis kunt spelen. Nadien kunt u zitten in 2 pers. whirlpool en hierin ontspannen of u kunt genieten van het gezellige knetterende vuur van de kachel. Sønderborg is gelegen nabij een charmant stadje met historische plaatsen (Dybbøl Mill, Sønderborg Castle) en kwalitatief goede winkels. Bezoek ook de prachtige haven.
€469.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Zeer mooi en goed ingericht huis met zeezicht. Gecombineerde woonkamer/ keuken met toegang tot overdekt terras. Strand zeer dichtbij.
€469.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. dit Luxe Goedkoop Vakantiehuis met 2 terrassen ligt in de voorste rij van een vakantiehuizengebied, vlak bij het strand. U heeft hier een prachtig uitzicht over de kleine Belt. Het huis is met moderne meubels ingericht en heeft een vriendelijke uitstraling. De keuken is functioneel en is voorzien van alle gemak. Verder is er een mooie badruimte met zowel whirlpool als sauna en een extra badkamer met douche.
€469.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit houten huis in Als ligt dichtbij een kleine heuvel. Het gebied heeft vele natuur- en fietspaden die u brengen naar de vele bezienswaardigheden van het eiland. Het huis is luxueus en smaakvol ingericht en in passende kleuren gemeubileerd.Het biedt een flinke dosis luxe met o.a whirlpool, sauna, 1 badkamer en een gastentoilet, terwijl de prachtige keuken is uitgerust met alle technische hulpmiddelen die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken.
€470.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hier vindt u een fijn, wat ouder huis in de buurt van een mooi en veilig kindvriendelijk strand. Het gebied is zeer aantrekkelijk, het is zeer groen en rustig en het 5 km lange strand is zonder twijfel de meest populaire aan de Oostkust. Dit is de reden voor de populariteit van dit gebied het hele jaar door. Hier kunt u ontspannen en de batterij opladen. Als biedt u in een relatief klein gebied een groot aantal attracties, waaronder kastelen en molens. Opvallend in dit verband zijn de kastelen Sønderborg, Nordborg en Augustenborg. In het museum kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen Danfoss Universe en het Cathrinesminde baksteenmuseum.
€480.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vanaf dit Goedkoop Vakantiehuis heeft u vanaf het terrein directe toegang tot het strand. Vanaf het balkon heeft u een mooi zeezicht.
€485.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€488.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€490.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een kleine nieuwe verkaveling treft u dit Goedkoop Vakantiehuis van topkwaliteit aan, vanwaar paden u direct naar het water voeren. Het huis is ingericht met veel leuke details. Zo is er naast de gewone slaapkamers ook nog een 'hems' (open zolder), waar kinderen kunnen spelen. Vanuit de woonkamer en vanaf het grote terras geniet u van het heerlijke uitzicht op het gebied en de Kleine Belt. U beschikt over een heerlijk grote badkamer met whirlpool en saunacabine en nog een extra bad. Het huis ligt gunstig voor natuurverkenningen en uitstapjes naar leuke Deense stadjes of experimenteerpark Danfoss Universe.
€510.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€519.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Ruime activiteitshuis op Kegnæs . In de van de rest van het huis gescheiden activiteitenruimte, kunt u tafeltennissen, bovendien vindt u vele mogelijkheden voor binnen en buiten. Wat is er mooier dan om te ontspannen na inspanning in de hot tub. Als alternatief, is er een knetterende open haard die zorgt voor welzijn. 2 golfbanen zijn niet ver van het huis te vinden. De stad Sønderborg kunt u ook bezoeken met bijvoorbeeld, het slot, Dybbøl Mølle, de haven of bezoek de Danfoss Universe. De borgsom, de kosten van de eindschoonmaak en de overige kosten moet u ter plaatse contant voldoen. Bedlinnen, handdoeken, kinderbed en kinderstoel kunt u middels het serviceformulier bestellen.
€519.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op een keurig, gesloten grondstuk dicht bij het water treft u dit ruime huis voor acht personen aan. De indeling van het huis is doordacht. In de woonkamer staan stijlvolle meubelen. Er is plaats voor samenzijn en individuele momenten. Verwennerij moet ook kunnen : in de grote badkamer met whirlpool en sauna. Er is een gastentoilet. De keuken is van alle gemakken voorzien. Het huis is gunstig gelegen voor uitstapjes in de natuur, naar leuke Deense stadjes of naar o.a. experimenteerpark Danfoss Universe.
€520.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis bied goede mogelijkheden voor verscheidene activiteiten. Vissers zullen zich hier helemaal op hun gemak voelen met de goede mogelijheid om de zelf gevangen vis te bewaren en te bereiden. De grote badkamer bezit over een sauna en Whirlpool. Door de cetrale ligging aan de hoofdstraat in de Kegnæs ligt het huis geschikt voor uitstap mogelijkheden. In de buurt ligt het amusementspark Danfoss Universe
€520.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
€540.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Heerlijk Goedkoop Vakantiehuis met uitzicht over de Kleine Belt. Het ruime huis van de beste kwaliteiten heeft alles wat het hart begeert en is uitstekend uitgerust. Er zijn twee badkamers. De ene is groot en luxueus met whirpool, Finse sauna en douchecabine welke ook als stoomcabine werkt. In de keuken ontbreekt het aan niets. De ruime woonkamer is in een eet- en woongedeelte opgedeeld. De stroomkosten worden laag gehouden door een convexe verwarmingsinstallatie. Verder is er een kosteloze internetaansluiting aanwezig. Dit Goedkoop Vakantiehuis vormt de ideale basis voor een Goedkope Vakantie waar wellness het uitgangspunt is.
€550.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Helemaal vooraan aan een verrukkelijk strand ligt dit sfeervolle Goedkoop Vakantiehuis met vanaf het balkon een mooi panoramisch uitzicht over de Kleine Belt. Het huis heeft een moderne, uitstekend uitgeruste keuken met eetgelegenheid. Het huis beschikt over een Blu-Ray speler en gratis internettoegang (uw eigen PC meenemen). Vanuit meerdere ruimtes heeft u direct toegang tot het grote terras waar u kunt genieten van de mooie tuin. Naast een slaapkamer met elektrisch verstelbare bedden is er een badkamer met whirpool. Het Goedkoop Vakantiehuis is centraal gelegen voor het ondernemen van tal van activiteiten en het bezoeken van bezienswaardigheden.
€590.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Meteen bij aankomst kunt u merken dat u voor een bijzonder Goedkoop Vakantiehuis heeft gekozen. Het Goedkoop Vakantiehuis beschikt over veel mooie elementen en modern design. Bij de bouw van dit Goedkoop Vakantiehuis is veel aandacht besteed aan de architectuur en de uitrusting. Bovendien is dit Goedkoop Vakantiehuis prachtig gelegen. Hier kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op zee. Vanuit het perceel bereikt u direct het water. Het Goedkoop Vakantiehuis is zeer smaakvol ingericht, zodat u zich hier meteen thuis zult voelen. De open keuken staat in verbinding met de ruime woonkamer. Het grote venster reikt tot aan de nok, dit zorgt voor veel lichtinval. De openhaard in de woonkamer zorgt voor veel gezelligheid. De bedden beschikken over een verstelbare lattenbodem. Eén badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer. In de grote badkamer staan de whirlpool en de sauna. Na een bezoek aan het strand zorgt de buitendouche voor aangename verkoeling. Op het deels overdekte terras kunt u uitstekend buiten verblijven. Het Goedkoop Vakantiehuis wordt in zijn geheel door het terras omgeven. Een barbecue is aanwezig, zodat u met de hele familie of vriendengroep buiten kunt genieten. In deze omgeving kunt u uitstekend vissen. Na een dagje vissen kunt u buiten uw vangst schoonmaken en fileren. Het Goedkoop Vakantiehuis is niet ver van de uitnodigende plaats Sønderborg gelegen. Maak een wandeling door deze gezellige plaats. De vele winkels en bars in de voetgangerszone zijn zeer sfeervol. Bezoek ook zeker de mooie haven. In Sønderborg zijn tevens enkele interessante musea gelegen. Tevens is het unieke park Danfoss Universe een absolute aanrader. Meer dan 200 zullen u werkelijk versteld doen staan.
€689.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op Als, enkele km ten zuidoosten van Sønderborg, ligt het schiereiland Kegnæs. Nergens vindt u meer mooie en kindvriendelijke stranden met rustige wateren dan hier. Er is altijd een strand waar het windstil is : waait het aan de ene kant van het eiland, is het windstil aan de andere. De afstanden zijn kort. Het eiland telt een parelsnoer van kleine en middelgrote jachthavens. Ook windsurfers vinden uitstekende condities ; bovendien heeft het eiland een fietsroutenetwerk. s Zomers wordt hier de oude traditie van ringrijden nog in ere gehouden.
€699.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Door een zorgvuldige renovering is hier een modern Goedkoop Vakantiehuis met veel sfeer gerealiseerd. In de grote woonkamer zorgt de openhaard voor veel gezelligheid. Naast de badkamer bevindt zich de sauna. In de activiteitenruimte kunt u biljarten en tafeltennissen. Hier heeft u de tijd om samen met uw familie en vrienden een heuse competitie te houden. Op het grote grondstuk kunt u uitstekend buiten verblijven. Het grondstuk biedt twee terrassen, waarvan één terras overdekt is. Hier kunt u buiten eten en een barbecue organiseren. De haven en het strand van Mommark zijn in de buurt gelegen. In de omgeving kunt u uitstekend vissen. In Sønderborg kunt u wandelen en genieten in een culturele omgeving.
€849.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie, verzorgde Goedkoop Vakantiehuis geeft meerdere gezinnen, die samen Goedkope Vakantie willen vieren, de ruimte voor een perfecte vakantie. Het huis is praktisch ingericht met mooie slaapkamers met twee- en eenpersoonsbedden. Op een slaapzolder zijn twee slaapplaatsen. In de zwemruimte zult u ongetwijfeld veel tijd doorbrengen. In het 14 m2 grote zwembad kunt u uw spieren trainen. In een deel van het zwembad is een kinderbekken, waar de kleintjes zich kunnen vermaken. Ook is er een glijbaan. Na een tijdje zwemmen kunt u zich in de 5-persoons whirlpool of in de sauna ontspannen. Op Kegnæs vindt u een erg mooi zandstrand. Op een kleine eiland worden veel watersporten uitgeoefend.
€930.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi en goed uitgerust Goedkoop Vakantiehuis met een activiteitenruimte voor de sportieve vakantiegast. Hier kunt u uw familie en vrienden uitdagen bij een partijtje biljart, tafeltennis of darts. Deze ruimte bevindt zich naast de zeer ruimte woonkamer, die gemoedelijk is ingericht. De keuken en eethoek sluiten eveneens aan op de woonkamer. De keuken is zeer functioneel ingericht. In de zwembadruimte kunt u verkoeling zoeken of ontspannen in de whirlpool en de sauna. Deze luxueuze faciliteiten dragen bij aan een optimaal vakantiegevoel. Sønderborg is in de buurt gelegen, een stad met veel charme en goede winkels met historische monumenten. De borgsom, de eindschoonmaak en de energiekosten dient u ter plaatse contant te betalen.
€1029.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een prachtig, goed uitgerust Goedkoop Vakantiehuis voor sportliefhebbers. In despel kamer is een pooltafel beschikbaar. Het ligt naast de grote en ingerichte woonkamer met comfortabel meubilair. Er is een open keuken die met de eetkamer uiterst functioneel is ingericht. Er is ook een zwembad om te om te spetteren en de whirlpool zorgt voor een ontspannende massage. Hier wordt u aangeboden alle faciliteiten die u nodig hebt om te ontspannen. De prachtige oude stad Sønderborg is mooi en u kunt er veel kopen en veel goede culturele ervaring opdoen. De borg, de eindschoonmaak en de kosten van de energie dienen ter plaatse in contanten betaald te worden.
€1029.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een populair Goedkoop Vakantiehuis met goede slaapkamers en en hems. In de fitnessruimte, maar ook met biljarten, tafeltennissen en darten kunt u de anderen uitdagen. Deze kamer grenst direct aan de grote woonkamer en de aansluitende keuken. Het huis heeft een groot zwemgedeelte en beschikt over een zwembad, een whirlpool voor 6 personen en een sauna. De inrichting bestaat uit comfortabele meubels en is aantrekkelijk. Het in de buurt gelegen Sønderborg is een leuke plaats met goede winkels, een gezellige haven en de bezienswaardigheden in de historische stad Dybbøl Mølle en kasteel Sønderborg. Bezoek het Danfoss Universe, hier wordt de wereld van natuurkunde aantrekkelijk aan u gepresenteerd. Borgsom (DKK 3.500,-) Eindschoonmaak (DKK 1.400,-) en verbruikskosten worden contant ter plaatse betaald.
€1029.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit fantastische zwembadhuis is de perfecte plaats voor een ontspannen vakantie. Het is goed uitgerust met comfortabele meubels en een licht interieur. Er is ook een klimwand met matrassen aanwezig. Op het grote terras kunt u heerlijk genieten. Kegnæs is een klein schiereiland op Als, die over een mooie badplaats, vismogelijkheden en surfmogelijkheden beschikt. Op Als vindt u ook een 18-holes golfbaan en vele andere mogelijkheden voor een actieve vakantie.
€1039.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit fantastische Goedkoop Vakantiehuis zorgt al voor een geweldige vakantie. Het huis is zeer goed ingericht en beschikt over comfortabele meubels en een lichte interieur. Buiten vindt u voor de kinderen een klimwand (met matrassen), een evenwichtsbalk en een hangbrug. In het huis bevindt zich ook een activiteitenruimte. Op het grote terras kunt u heerlijk ontspannen. In Kegnæs vindt u prachtige stranden, voor vissers is het hier ideaal! Er is een 18-holes golfbaan in de buurt te vinden.
€1039.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Kegnæs is een klein schiereiland op het eiland Als met daaromheen goede stranden en fantastische vismogelijkheden. Verder kan men hier uitstekend windsurfen en paragliden. Op het eiland Als, waar Kegnæs is gelegen, vindt u ook 2 18-holes golfbanen, de Danfoss Universe, een kartbaan en talrijke andere mogelijkheden voor een actieve vakantie. Sønderborg beschikt over een gezellige promenade aan de haven met vele goede café´s en restaurants. De stad biedt ook een goede voetgangerszone met kleine speciaalzaken en een groot winkelcentrum met vele winkels.
€1099.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit schitterende huis heeft 6 slaapkamers en een open slaapzolder. Het huis beschikt over een ruimte waar u samen kunt darten, tafeltennissen en biljarten. Deze ruimte is naast de woonkeuken gelegen. Tevens is er een zwembadruimte met een aangrenzende sauna en een grote whirlpool voor 6 personen. In het huis zult u alles vinden om u helemaal thuis te voelen. Søndervig ligt in de buurt en hier treft u veel gezellige winkels aan, een bedrijvige haven met een aangename sfeer. Maar ook de historische steden Dybbøl Mølle en jhet kasteel Sønderborg liggen nabij. Maar u kunt ook naar het pretpark Danfoss Universe, hier kunt u uren doorbrengen en leren over de natuurwetenschappen en technische fantomen. Wij verzoeken u om de borgsom (DKK 4000,-), de kosten voor de eindschoonmaak (DKK 1500,-) en overige verbruikskosten ter plaatse contant te voldoen. Bedlinnen, kinderbed en kinderstoel kunt u bestellen middels het serviceformulier.
€1139.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het schiereiland Kegnæs op Als beidt u heerlijke stranden en optimale omstandigheden voor vissers. Voor de golfers liggen er twee 18-holes golfbanen in de buurt. Breng een bezoek aan het pretpark Danfoss Universe of race een wedstrijd op de Go-Kart- baan. U kunt ook een kijkje nemen mij de diverse kunsthandwerkers in de omgeving. De gezellige stad Sønderborg heeft een mooi centrum met een voetgangerszone en kleine speciale winkels maar er is ook een mooi, oud kasteel Sønderborg om te bezoeken. Aan de betoverende havenpromenade kunt u genieten van een lekkere lunch.
€1139.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een populair huis met veel ruimte, 6 slaapkamers en een slaapzolder. Dit huis beschikt over een ruimte waar u samen kunt darten, tafeltennissen en biljarten. Deze ruimte is naast de woonkeuken gelegen. In het huis is ook een mooie zwembadruimte met een aansluitende sauna en een grote whirlpool voor 6 personen. In het huis zult u alles aantreffen wat u wenst om u snel thuis te voelen. Sønderborg is niet ver weg en biedt u veel leuke winkels, een bedrijvige haven met een prettige atmosfeer en de historische steden Dybbøl Mølle en kasteel Sønderborg. In de buurt is ook het pretpark Danfoss Universe gelegen alwaar u vele uren kunt doorbrengen met natuurwetenschappelijke en technische snufjes. Wij verzoeken u om de borgsom (DKK 3500,-), de eindschoonmaak (DKK 1550,-) en overige extra kosten ter plaatse contant te voldoen. Bedlinnen, handdoeken, kinderbed en kinderstoel zijn middels het serviceformulier te bestellen.
€1159.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een populair huis met veel ruimte, 6 slaapkamers en een slaapzolder. Dit huis beschikt over een ruimte waar u samen kunt darten, tafeltennissen en biljarten. Deze ruimte is naast de woonkeuken gelegen. In het huis is ook een mooie zwembadruimte met een aansluitende sauna en een grote whirlpool voor 6 personen. In het huis zult u alles aantreffen wat u wenst om u snel thuis te voelen. Sønderborg is niet ver weg en biedt u veel leuke winkels, een bedrijvige haven met een prettige atmosfeer en de historische steden Dybbøl Mølle en kasteel Sønderborg. In de buurt is ook het pretpark Danfoss Universe gelegen alwaar u vele uren kunt doorbrengen met natuurwetenschappelijke en technische snufjes. De borgsom (DKK 4000,-), de kosten van de eindschoonmaak (DKK 1700,-) en de overige kosten moet u ter plaatse contant voldoen. Bedlinnen, handdoeken, kinderbed en kinderstoel kunt u middels het serviceformulier bestellen.
€1169.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een gastvrije Goedkoop Vakantiehuis met een verscheidenheid aan faciliteiten voor de veeleisende vakantieganger, waaronder een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis en darts. De kamer ligt vlak naast de grote woonkamer met directe toegang tot de keuken. De zwembadruimte heeft een zwembad, 6-persoons jacuzzi en sauna. Het huis is ingericht met comfortabele meubels om ervoor te zorgen dat u zich thuis zult voelen. Er zijn 8 slaapkamers en een open slaapkamer, die aantrekkelijk is voor de kinderen. Borg (DKK 4000, -) en eindschoonmaak (DKK 1700, -) dienen met de energiekosten ter plaatse contant betaald te worden.
€1179.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De natuur op het schiereiland Kegnæs is uniek en biedt fantastische mogelijkheden. Op Als is water altijd in de buurt te vinden. Als biedt ook mooie, kindvriendelijke stranden en zeer goede vis- en windsurfmogelijkheden. Als beschikt over twee 18-holes golfbanen, Danfoss Universe en een Go-Kartbaan, waar de hele familie lekker kan rijden.Sønderborg heeft een zeer gezellig centrum en een havenpromenade met vele speciaalzaken.
€1180.00
Goedkoop Vakantiehuis Sydals
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis is zeer populair en beschikt over 8 slaapkamers en een hems. In de activiteitenkamer vindt u een tafeltennis, biljart en darts. U vindt dit naast de grote woonkamer en de keuken. In het zwembad-gedeelte kunt u ontspannen in de 6-persoons whirlpool, sauna of in het zwembad. De inrichting bestaat uit moderne meubels. Kegnæs is een schiereiland met meerdere bossen. Langs de kust kunt u goed vissen. De zuidkust is zeer goed geschikt voor windsurfers. Bezoek ook de charmante stad Sønderborg, hier vindt u o.a. een interessante haven, leuke winkels en de historische Dybbøl Mølle.
€1289.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl