De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Tranekær

Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€129.00

Goedkoop Vakantiehuis Tranekær

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Stadsverwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Gemeenschappelijk grondstuk (m2 1585)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 1)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Ligbad (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Concept : Zonneschijn-huis

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
Denemarken

Plaats van het vakantieverblijf:
Zuid-Denemarken

Regio van het vakantieverblijf:
Tranekær

Land van het vakantieverblijf:
Denemarken

Is er een zwembad aanwezig?
false

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €129.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Denemarken.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Tranekær prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Chalet Denemarken
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€129.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Appartement op de 2de etage met schitterend zicht op de jachthaven. De slaap- en badkamer bevinden zich aan de tegenoverliggende kant van de gemeenschappelijke hal. In het complex is een zomercafe. Lohals is en leuke plaats met kleine winkels, eettentjes en een klein badstrand. Deze laatste bevind zich in de buurt van het appartement.
€170.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland staat voor gezelligheid met de familie in een prachtig landschap. Hier vindt u een divers landschap, charmante vissersdorpjes en staan u tal van prachtige ervaringen te wachten langs de kust en de vele kindvriendelijke stranden. Vis- en vogelliefhebbers komen hier niets te kort. Bezoekt u Lohals met zjin mooie haven en de bossen ten noorden en ten zuiden van de plaats, welke ideaal zijn voor wandelingen. We kunnen ook een dagje shoppen in Rudkøbing aanbevelen. Het is de grootste stad op het eiland en heeft pittoreske gebouwen, pleinen en smalle straatjes met keien. Hier treft u een fraaie mix van oud en nieuw, zeer charmant!
€179.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op een natuurgrondstuk, gedeeld met appartement DK-4660, op voormalig landgoed gelegen. De ideale woning voor 2 gezinnen die samen willen genieten van een vakantie, maar ook een beetje voor zichzelf.
€189.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit huis heeft een fornuis met oven en een ingebouwde vaatwasser. Nabij het vaknatieoord Hou gelegen.
€190.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vanuit dit mooie, hoog gelegen houten Goedkoop Vakantiehuis heeft u een prachtig panorama op het water. In de zomer wordt een gezamenlijke steiger geplaatst.
€190.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het Dageløkke Vakantiepark bestaat uit 112 rijtjeshuizen en 42 twee-onder-een-kap huizen. Ze zijn naar smaak van de individuele eigenaren ingericht. Het vakantiepark is mooi gelegen en beschikt over vele, grotendeels kostenloze faciliteiten. In de sporthal, die van 1 mei tot 1 september geopend is, kunt u badmintonnen en tennissen. (Eigen materiaal meenemen). Gemeenschappelijke vissersruimte met schoonmaakplaats aanwezig. Verder zijn op het park een jachthaven gelegen. Ook is een speeltuin aanwezig met springkussen, speelplaats en minigolfbaan. De marinehuizen liggen slechts 25 meter van het water. De twee-onder-één-kap huizen liggen 100 tot 300 meter van het water.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dageløkke vakantiecentrum bestaat uit 112 rijtjeshuizen en 42 tweekappers. De inrichting is naar de smaak van individuele huiseigenaren, waardoor onderstaande informatie enigzins kan afwijken. Het Centrum is gevestigd in een prachtig landschap en biedt vele faciliteiten, waarvan de meeste gratis te gebruiken zijn. In de activiteitenhal, die geopend is van ca. 1 mei tot september, kunt u badmintonnen of tennisen (gelieve zelf een racket mee te brengen), een speeltuin is ook beschikbaar. Een gemeenschappelijke ruimte voor hengelaars, waar u de vis kunt afleggen is ook beschikaar. Verder is er een jachthaven. De marinahuizen liggen slechts op 25 meter van het water. De terrassen en tweekappers liggen tussen de 100 en 300 meter van zee en jachthaven.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland is geschikt voor gezinnen. U kunt genieten van de vissersdorpjes en prachtige eindeloze zandstranden. Hier kunt u ook perfect vissen. Er zijn allerlei activiteiten. In het zuiden van het eiland kunt u golfen, het rijke vogelleven bewonderen, of zelfs wilde paarden bewonderen. In Dovns Klint, het zuidpunt van het eiland, is een indrukwekkende natuur in elk seizoen van het jaar. U kunt ook gaan winkelen in Lohals, de stad is erg mooi en ook nodigt u uit voor een wandeling. Winkelen in Rudkøbing is ook zeker leuk, de pittoreske stad is vooral trots om zijn prachtige gevels, kleine smalle straatjes en gezellige pleinen.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dageløkke vakantiecentrum bestaat uit 112 rijtjeshuizen en 42 tweekappers. De inrichting is naar de smaak van individuele huiseigenaren, waardoor onderstaande informatie enigzins kan afwijken. Het Centrum is gevestigd in een prachtig landschap en biedt vele faciliteiten, waarvan de meeste gratis te gebruiken zijn. In de activiteitenhal, die geopend is van ca. 1 mei tot september, kunt u badmintonnen of tennisen (gelieve zelf een racket mee te brengen), een speeltuin is ook beschikbaar. Een gemeenschappelijke ruimte voor hengelaars, waar u de vis kunt afleggen is ook beschikaar. Verder is er een jachthaven. De speelplaats is groot een met gras begroeid terrein en heeft een springkasteel en minigolf. Het naastgelegen badstrand biedt een fraai uitzicht op de zonsondergang bij de zee in de richting van Fünen. De terrassen en tweekappers zijn gelegen op 100 tot 300 meter van zee en haven. De golfclub van Langeland ligt op 40 meter, het dichtsbijzijnde Put & Take meer op en Rudkobing liggen op 22 km.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het vakantiecentrum Dageløkke bestaat uit 112 rijtjeshuizen en 42 tweekappers. De inrichting is naar eigen smaak van de eigenaars ingericht waardoor onderstaande per huis kan afwijken. Het centrum ligt in de mooie natuur en biedt vele activiteiten, de meesten met gratis toegang. In de vrijetijdshal (geopend : ca. van 1 Mei tot 1 September) kan men badmintonnen, tennissen (racket en ballen meebrengen) of op de speelplaats vermaken. Ook is er een gemeenschappelijke vissersruimte met een visafslag aanwezig. Tevens is er een haven. De speeltuin met oa. springkussen en voetbaldveld ligt op een groot grasveld waar ook de minigolf te vinden is. De marinehuizen liggen slechts 25 m van het water, de Terrashuizen en Tweekappers tussen de 100 en 300 m van de zee en de haven.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het Dageløkke Feriecenter bestaat uit 112 rijtjeshuizen en 42 2-onder-1-kap huizen. Alle huizen zijn privebezit en ingericht naar smaak van de eigenaar. Het park is gelegen in een mooie natuurlijke omgeving en beschikt over diverse voorzieningen, de meeste kunt u gratis gebruiken. In de activiteitshal, geopend van ca 01.05 tot 01.09, kunt u badmintonnen of tennissen (de rackets en ballen dient u zelf mee te nemen) of op de speelplaats spelen. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar u uw visspullen neer kunt zetten en de vis kunt schoonmaken. Hier is ook een marina aanwezig. Buiten op het grasveld is een speeltuin met oa een springkussen en ruimte om bijvoorbeeld te voetballen en een midgetgolfbaan. De marinahuizen liggen ongeveer 25 m van het water, de terras- en 2-onder-1 kaphuizen liggen tussen 100 en 300 m van het water en de marina.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In deze mooie omgeving is het gebied Botofte Skovmose weer aan de natuur teruggegeven. Dit in het kader van een natuurproject van de Deense regering. Hierdoor is het nu een evenwichtig landshap geworden bestaande uit een ca 16 ha groot meer, drassig gebied met een oppervlakte van 16 ha en weide van ca 13 ha. Het gehele project beslaat ca 70 ha. Dit nieuwe gebied zorgt ervoor dat er een beter broed- en leefgebied is ontstaan voor veel vogels en andere dieren in Botofte Skovmose. Hierbij is vooral gelet op de trekvogels, er loopt namelijk een belangrijke route over Langeland.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het Dageløkke Feriecenter bestaat uit 112 rijtjeshuizen en 42 2-onder-1-kap huizen. Alle huizen zijn privebezit en ingericht naar smaak van de eigenaar. Het park is gelegen in een mooie natuurlijke omgeving en beschikt over diverse voorzieningen die u (gedeeltelijk) gratis kunt gebruiken. In de activiteitshal, geopend van ca 01.05 tot 01.09, kunt u badmintonnen of tennissen (de rackets en ballen dient u zelf mee te nemen) of op de speelplaats spelen. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar u uw visspullen neer kunt zetten en de vis kunt schoonmaken. Hier is ook een marina aanwezig. Buiten op het grasveld is een speeltuin met oa een springkussen en ruimte om bijvoorbeeld te voetballen en een midgetgolfbaan. De marinahuizen liggen ongeveer 25 m van het water, de terras- en 2-onder-1 kaphuizen liggen tussen 100 en 300 m van het water en de marina.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Sauna op het landgoed. Perceel wordt gedeeld met DK-4661. Voormalige boerderij verdeelt over 2 appartementen. 2 km van de haven gelegen bij het gezellige Lohals. Annex met sauna voor 2 personen en een douche. Dezen zijn alleen voor eigen gebruik. Aan het eind van het perceel ligt een beek. Deze boerderij is ideaal voor 2 gezinnen die samen willen genieten van een Goedkope Vakantie met het gehele gezin.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het prachtige Langeland staat gelijk met ontspanning, glooiende landschappen, vissersoorden en afwisselende natuur. Niet in het minst de lange kustlijn met tal van kindvriendelijke stranden en goede vismogelijkheden is heerlijk. Hier komt jong en oud dus prima aan zijn trekken! Bezoek Valdemar Slot op het eiland Tåsinge met maar liefst 4 musea of slenter door de gezellige winkelstraten van het mooie stadje Svendborg met zijn oude stadskern, steegjes, pleinen en hofjes. Ook de hoofdstad van het smalle eiland Langeland, Rudkøbing, is een bezoek waard : het charmante stadje ligt aan het water en is een mengeling van oud en nieuw, van historisch en modern.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout en stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Zonnenverwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 2000)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 3)
Speeltoestellen : Schommel
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Elektrische apparaten : DK-DR1
Concept : Passiefhuis
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het prachtige Langeland staat gelijk met ontspanning, glooiende landschappen, vissersoorden en afwisselende natuur. Niet in het minst de lange kustlijn met tal van kindvriendelijke stranden en goede vismogelijkheden is heerlijk. Hier komt jong en oud dus prima aan zijn trekken! Bezoek Valdemars Slot op het eiland Tåsinge met maar liefst 4 musea of slenter door de gezellige winkelstraten van het mooie stadje Svendborg met zijn oude stadskern, steegjes, pleinen en hofjes. Ook de hoofdstad van het smalle eiland Langeland, Rudkøbing, is een bezoek waard : het charmante stadje ligt aan het water en is een mengeling van oud en nieuw, van historisch en modern.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Tuinmeubelen
Parking : Parkeren op straat
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Kabel - TV : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1
In de omgeving : Minigolf ( 200)
In de omgeving : Speelplaats ( 200)
In de omgeving : Recr.centrum ( 200)
Concept : Incl. electra en 2x bedlinnen
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het vakantiepark Dageløkke vindt u 112 rijtjeshuizen en 42 twee-onder-een-kap-woningen. De huizen zijn naar de smaak van de eigenaren ingericht, dus de inrichting kan afwijken van de andere vakantiehuizen. Het vakantiepark ligt in een prachtige gebied en beschikt over vele faciliteiten, die meestal wel gratis te gebruiken zijn door de gasten. Men kan in de activiteiten ruimte, die ongeveer van 1 mei tot 1 oktober geopend is, badmintonnen, tennissen of tafeltennissen (rackets en ballen zelf meenemen) of op de speelplaats spelen. Het gemeenschappelijke visplaats heeft een schoonmaakplaats. U vindt hier ook een haven in de buurt. De speelplaats heeft o.a. een springkussen en een voetbalveld en is gelegen op een grote grasveld. Er is ook een jeu de boule baan aanwezig en u kunt hier midgetgolfen. In het nabijgelegen strand, kunt u genieten van het prachtige zonsondergang over het water, in de richting van Funen. De havenhuizen zijn slechts 25 meter van het water verwijderd. De terrassen en de twee-onder-een-kap-woningen zijn tussen 100 en 300 meter van het water en de haven verwijderd. De golfclub van Langelands is 40 km verwijderd. Het dichtsbijzinde meer waar men kan vissen en Rudkobing zijn op ca. 22 km afstand te vinden. Keuzevrije aankomst en minivakantie zijn niet mogelijk bij dit vakantiehuis. Huisdieren zijn ook verboden in dit vakantiehuis. Sommige vakantiehuizen beschikken over een arrangement van Svendborg Svommeland. Zonnenschijn-huizen : DK-23297, -839, -852, -855, -861. Zonnenschijn-huizen PLUS : DK-4500, -820, -833, -835, - 836, -850, -859. Houdt er rekening mee dat alle huizen individueel zijn ingericht. U kunt meer informatie vinden over de woningen op het internet.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Gemeenschappelijk grondstuk
Tuinmeubelen
Parking : Parkeren op straat (plaatsen 1)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Kabel - TV : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
Video : 1 video
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
In de omgeving : Minigolf ( 200)
In de omgeving : Speelplaats ( 200)
In de omgeving : Recr.centrum ( 200)
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
Concept : Incl. electra en 2x bedlinnen
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit hoekhuis ligt op slechts 100 meter van Lohals Havn, een idyllische omgeving met vissersboten en jachten. Vanuit uw open terras en de 2 slaapkamers op de 1e verdieping heeft u een mooi uitzicht. Het huis heeft geen tapijt, maar houten vloeren, de entree en de badkamer zijn bedekt met baksteen, die verwarmd worden door een vloerverwarming. In de zomer is de haven zeer levendig en bij de bars en restaurants wordt vaak live muziek gespeeld.
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dichtbij vissersdorpjes en eindeloos lange stranden. U kunt hier heerlijk vissen, golfen, paardrijden, de haven bezoeken en van de natuur en vogels genieten.
€210.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€219.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland betekent familie vakanties, vissersdorpjes, mooie, afwisselende landschappen en prachtige ervaringen, met kindvriendelijke stranden en goede vangstmogelijkheden. Er zijn activiteiten voor elke smaak. Bezoek Valdemars sleuf met haar 4 musea, een shopping tour in Svendborg, de ervaring van de oude binnenstad met zijn smalle, kronkelige straatjes en charmante pleinen, of lange Rudkøbing land de grootste stad.
€220.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het eiland Langeland zijn echte vakantieparels. Hier vindt u mooie, kindvriendelijke stranden met blauw water, perfect voor strandactiviteiten met heel het gezin. De mooie natuur is zo gevarieerd, dat hij geknipt is voor fiets- of wandeltochten, want achter elke hoek wacht er een nieuwe verrassing. Ook is het hier uitstekend vissen aan de kust, op zee en in verscheidene put en take meren. Maak eventueel een boottocht met één van de oude houten schepen in de Zuid-Fuunse eilandenzee ; een tocht duurt tussen 2 en 6 uur. Neem een kijkje in het mooie kasteel Valdemar Slot op eiland Tåsinge of rij meteen verder naar Rudkøbing met zijn pittoreske huizen, pleinen en steegjes met kinderhoofdjes. Het lijkt bijna of de tijd er is blijven stilstaan.
€220.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Toegang naar S1 en S3 via een ruimte S3 met 2 bedden.
€220.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Niet omheinde beek naast het grondstuk.
€229.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland staat voor familie vakanties, vissersdorpjes, mooie, afwisselende landschappen en prachtige ervaringen, kindvriendelijke stranden en goede vangstmogelijkheden. Er zijn activiteiten voor elke smaak. Bezoek Valdemars slot op Tåsinge met haar 4 musea, een shopping tour in Svendborg, de ervaring van de oude stad met smalle, kronkelende steegjes en pleinen, en de charme van Long Rudkøbing land de grootste stad.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Alleen Deense zenders.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie houten Goedkoop Vakantiehuis staat in een vakantiegebied in het noordelijke deel van Langland. Het is smaakvol ingericht met alle comfort, o.a. een grote en mooi badkamer met vloerverwarming, een whirlpool voor 2 personen en een sauna. Op het grote natuurperceel is een speeltuin met schommel, zandbak, glijbaan en wip. Bovendien is er een groot terras. Rekening houdend met astmapatienten is roken niet toegestaan.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Centrale verwarming
Vloerverwarming : Gedeeltelijk vloerverwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1434)
Tuinmeubelen
Parking : Garage (plaatsen 6)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Duitse TV
Radio : Stereo en CD
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water (aantal 1)
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
€239.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€239.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1154)
Tuinmeubelen
Parking : Garage
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Radio
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Elektrische apparaten : DK-DR1
Binnenspeelgoed : Binnenspelen
€239.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Fijn houten huis in het vakantiehuisgebied Stoense Udflytter. In de woonkamer ligt er laminaatvloer en in de slaapkamers vast tapijt.
€240.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Willkommen auf der familienfreundlichen Ferieninsel Langeland. Hier erwarten Sie eine schöne, abwechslungsreiche Landschaft, Fischerdörfer und herrliche Stunden entlang der Küste mit den vielen, kinderfreundlichen Stränden und exzellenten Fischgründen. Hier findet wirklich jedes etwas Schönes zu unternehmen. Z. B. bei einem Besuch im Valdemars Schloss auf Tåsinge oder beim Bummeln in Svendborg und seinem alten Stadtkern mit den engen, winkeligen Gassen, schließlich in der Hauptstadt Rudkøbing, die aus einer charmanten Mischung aus Alt und Neu besteht.
€240.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€240.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. U vindt dit rijtjeshuis op slechts 100 meter van de haven van Lohals. Het huis beschikt over een prachtige uitzicht vanaf het teras en de slaapkamer op de eerste verdieping. Er is geen vast tapijt. Houten en stenen vloeren. Mooie inrichting met moderne meubels.
€240.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het familievriendelijke eiland Langeland heeft mooie vissersdorpjes, een prachtig en afwisselend landschap waar u vele prachtige vakantie-ervaringen langs de kustlijn kunt opdoen. Hier vindt u een paar kindvriendelijke stranden, er zijn rijke visplaatsen en mooie natuurgebieden met een rijk vogelleven. Verder activiteiten, voor ieder wat wils. Lohals heeft een mooie haven en bossen ten noorden en ten zuiden van de stad en nodigt u uit om heerlijk te wandelen. In Rudkøbing, de belangrijkste stad van Langeland, kunt u fijn wandelen, schilderachtige gebouwen en plaatsen bekijken en slenteren door de straten met kinderkopjes.
€240.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland staat voor ontspanning met de familie, charmante vissersdorpjes, gevarieerd landschap en tenslotte met een ongelooflijk lange kustlijn, die is uitgerust met een scala aan kindvriendelijke zandstranden en de beste viswateren. Hier kan iedereen zijn favoriete sport activiteit vinden. In het zuiden van Langeland vindt u golfbanen en mooie natuurgebieden waar je vogels kunt observeren. U kunt ook een bezoek brengen Lohals, hier vindt u een gezellige haven en aan beide zijden van de stad liggen bossen om ontdekt te worden. Of wat vindt u van een wandeling in Rudkøbing, een charmant stadje met mooie huisjes en smalle straatjes met kasseien. Beleef een gastvrijheid die u nergens anders treft.
€240.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Gezellig, gerenoveerd stenen huis met rieten dak op het platteland bij de dorpsvijver. Vanuit een deel van het huis en het grondstuk is er zeezicht.
€250.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Familievriendelijk, vissersdorpjes, mooie afwisselende landschappen en lange kust met kindvriendelijke stranden. Veel activiteiten voor jong en oud.
€250.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 4000)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 4)
Speeltoestellen : Zandbak
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Duitse TV
Radio
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Uitzicht op zee
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Concept : Vissershuis
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1400)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
Video : 1 video
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Speelgoed (buiten) : Buitenspelen
Binnenspeelgoed : Binnenspelen
Diversen buiten : Buitendouche
Spelletjes/activiteiten : Voetbaldoel ( 2)
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hier verblijft u in een hele bijzondere omgeving. Dit gebied (Botofte Skovmose) is namelijk weer teruggegeven aan de natuur, dit is een deel van een project van de deense regering. Dit gebied bestaat uit oa een 36 ha groot meer, een vochtig gebied met een grootte van ca 16 ha en weiden van ca 13 ha. Het gehele project bestaat uit ca 70 ha. In dit nieuwe gebied heersen ideale omstandigheden voor diverse vogels en andere dieren om zich voort te planten. Aangezien er een belangrijke route qua vogeltrek over Langeland loopt is dit een ideaal gebied. In het huis heeft u de beschikking over een gecombineerde vaatwasser- fornuis. Het huis is 82 m2 en er is een annex van 9,9 m2.
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1477)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
Concept : Passiefhuis
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Gedeeltelijk geïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1400)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Duitse TV
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Speelgoed (buiten) : Buitenspeelgoed
Binnenspeelgoed
Binnenspeelgoed : Binnenspelen
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
Spelletjes/activiteiten : Badmintonnet
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1400)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Slaapk. tevens doorgang : ( 2)
Elektrische apparaten : DK-DR1
€259.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 345)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Zandbak
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1
Diversen binnen : Airconditioning
Vloerverwarming, badkamer : Extra douche ( 1)
In de omgeving : Minigolf ( 100)
In de omgeving : Speelplaats ( 100)
Concept : Passiefhuis
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het vakantiepark Dageløkke vindt u 112 rijtjeshuizen en 42 twee-onder-een-kap-woningen. De huizen zijn naar de smaak van de eigenaren ingericht, dus de inrichting kan afwijken van de andere vakantiehuizen. Het vakantiepark ligt in een prachtige gebied en beschikt over vele faciliteiten, die meestal wel gratis te gebruiken zijn door de gasten. Men kan in de activiteiten ruimte, die ongeveer van 1 mei tot 1 september geopend is, badmintonnen, tennissen (rackets en ballen zelf meenemen) of op de speelplaats spelen. Het gemeenschappelijke visplaats heeft een schoonmaakplaats. Ook gemeenschappelijke wasmachine en droger (penningen kunnen gekocht worden). U vindt hier ook een haven in de buurt. De speelplaats heeft o.a. een springkussen en een voetbalveld en is gelegen op een grote grasveld. Er is ook een jeu de boule baan aanwezig en u kunt hier midgetgolfen. In het nabijgelegen strand, kunt u genieten van het prachtige zonsondergang over het water, in de richting van Funen. De havenhuizen zijn slechts 25 meter van het water verwijderd. De terrassen en de twee-onder-een-kap-woningen zijn tussen 100 en 300 meter van het water en de haven verwijderd. De golfclub van Langelands is 40 km verwijderd. Het dichtsbijzinde meer waar men kan vissen en Rudkobing zijn op ca. 22 km afstand te vinden. Keuzevrije aankomst, minivakantie, spaarvakantie 1 en spaarvakantie 2 zijn niet mogelijk bij dit vakantiehuis. Huisdieren zijn ook verboden in dit vakantiehuis. Sommige vakantiehuizen beschikken over een arrangement van Svendborg Svommeland. Houdt er rekening mee dat alle huizen individueel zijn ingericht. U kunt meer informatie vinden over de woningen op het internet.
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Gedeeltelijk vloerverwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1336)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Activiteitenruimte : Tafeltennis
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio
Haard : Houtkachel
Badkamer : Ligbad (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water (aantal 1)
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats in het huis
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Speelgoed (buiten) : Buitenspelen
Binnenspeelgoed : Binnenspelen
Spelletjes/activiteiten : Voetbaldoel
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
Concept : Passiefhuis
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
€260.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland staat voor familievakantie, vissersdorpjes en prachtige, gevarieerde landschappen. Bijzondere ervaringen, niet in het minst langs de lange kustlijn met tal van kindvriendelijke stranden, goede vismogelijkheden en mooie natuurgebieden met een rijk vogelleven. Er zijn veel mogelijkheden tot activiteiten, voor ieder wat wils. Bezoek bijv. Lohals en ervaar het intieme reilen en zeilen in de haven, evenals de vele bossen in het noorden en zuiden van Lohals waar een wandeling is aan te raden. Ga shoppen in de grootste stad van Langeland Rudkøbing, met pittoreske gebouwen, pleinen en smalle straatjes met geplaveide straten. Een speciale mix van oude en nieuwe elementen maken het een plek met charme.
€269.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Rijtjeshuis op 50 meter van het haventje. Het open terras biedt een panorama op de haven. Het huis is voorzien van houten vloer in het woongedeelte en tegels met vloerverwarming in de badkamer en hal.
€269.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Rijtjeshuis met twee etages in de haven van Dageløkke. Panoramazicht vanaf het terras en de woonkamers. Uitsluitend Deense TV-kanalen. Slaapkamer 2 : tweepersoonsslaapbank. Gezamelijke faciliteiten - bekijk de presentatie van Dageløkke Vakantiepark onder huisnummer DK-4500.
€269.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een charmant rijtjeshuis in de haven van Lohals, 20 meter van het water verwijderd. De terrassen bieden u een mooie zonsondergang en een uitzicht over de haven, waar vissersboten en jachten liggen.
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis staat op een groot tuinperceel dat in meerdere niveaus verdeeld is. Het staat in een vakantiehuisgebied in het noorden van Langeland. Alle meubels in het huis zijn nieuw. Zowel binnen als buiten zijn er voldoende mogelijkheden om actief bezig te zijn. In de buurt is een mini golfbaan en in Lohals zijn tennisbanen. Er zijn vismogelijkheden en op het strand of in het bos kunt u genieten van de natuur.
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hooggelegen houten Goedkoop Vakantiehuis met mooi uitzicht over de zee en het veen. Één van de vijf slaapplekken is in de woonkamer. Kleinere badkamer.
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op noord Langeland ligt dit oudere vakwerkhuis. Het is geheel gerenoveerd met alle comfort, zoals o.a. vaatwasser, magnetron en wasmachine. Naast de mooie badkamer met whirlpool voor 2 personen en een sauna voor 4 personen is er ook een gastentoilet aanwezig. Er ligt nergens tapijt in het huis. Het Goedkoop Vakantiehuis ligt naast een gedeeltelijk omheinde dorpsvijver. Aan het strand zijn er goede vismogelijkheden.
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Toegang S4 door S3. 1 In de eerste rij gelegen.
€270.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis is gelegen op een heuvel, in een klein vakantiehuizengebied in de buurt van het Tranekær kasteel. De benedenverdieping beschikt over een stenen vloer en er ligt een houten vloer op de eerste verdieping.
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Fijn houten Goedkoop Vakantiehuis middenin Lohals, in de buurt van een bos, het strand en de charmante haven. Vestibule, keuken en badkamer beschikken over een tegelvloer, de andere kamers over een eiken parketvloer.
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis is smaakvol ingericht en beschikt over tegellvloeren. Het huis heeft een mooi uitzicht op de vuurtoren van Hou.
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Hout kachel, voetpad naar steile kust/zee, tafeltennis is de schuur.
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit houten Goedkoop Vakantiehuis met panorama op de Belt van Langeland en het scheepsverkeer ligt in een relatief klein vakantiehuisgebied in Løkkeby. Slaapkamer 3 is een doorloopkamer naar slaapkamer 1.
€279.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Licht en gezellig ingericht houten vakantiehuis. De woonkamer en slaapkamer zijn met vloerkleden ingericht. De badkamer beschikt over een tegelvloer en een sauna. Groot perceel.
€280.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Gedeeltelijk geïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1185)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse & Scand.zenders
Radio
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Extra : Ligt nabij een weg
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
In de omgeving : Golfbaan ( 45000)
In de omgeving : Tennisbaan ( 5000)
In de omgeving : Minigolf ( 5000)
In de omgeving : Speelplaats ( 5000)
In de omgeving : Visvijver ( 20000)
Concept : Zonneschijn-huis
€280.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Gedeeltelijk geïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Gedeeltelijk vloerverwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1250)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 4)
Speeltoestellen : Schommel
Grill : Barbecue
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio
Video : 1 video
DVD : 1 DVD speler
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Uitzicht op zee
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1
Spelletjes/activiteiten : Voetbaldoel ( 1)
Spelletjes/activiteiten : Voetbalspel
€289.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Langeland staat voor familie vakanties, vissersdorpjes, mooie, afwisselende landschappen en prachtige ervaringen, kust met kindvriendelijke stranden en goede vangstmogelijkheden. Er zijn activiteiten voor elke smaak. Bezoek Valdemars slot op Tåsinge met haar 4 musea, een shopping tour in Svendborg, de ervaring van de oude stad met smalle, kronkelende steegjes en pleinen, en de charme van Long Rudkøbing de grootste stad.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Alternatieve verwarming : Warmtepomp
Vloerverwarming : Gedeeltelijk vloerverwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1201)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 3)
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Sauna
Gratis toegang zwembad : Gratis toegang tot een zwembad
Wasmachine
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Duitse TV
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Diversen binnen : Klimaatbeheersing
Activiteitencentrum : Toeg. tot Svendborg Svømmeland
Concept : Passiefhuis
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit smaakvol gemeubileerd Goedkoop Vakantiehuis van hout ligt in Hou in het noorden van Langeland. Voorzien van houten vloeren en op slechts 300 m van het strand. Gelegen op een groot natuurperceel met zandbak en schommel.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op Langeland vind je prachtige kindvriendelijke zandstranden met het blauwste water, klaar om de actieve familie te ontvangen. De natuur staat bekend om haar schoonheid, hier kunt u fijn wandelen en fietsen. Aan de kust zijn er goede visplaatsen, in de omgeving zijn er ook enkele vismeren. Er is ook een mogelijkheid een tripje te maken met een houten schip dat u naar de eilanden ten zuiden van Fyn brengt, een tocht die tussen de 2 en 6 weken duurt. Bezoek het prachtige Valdemar Slot op Tåsinge of Rudkøbing, een charmant stadje met mooie huisjes en smalle straatjes met kasseien. Beleef een gastvrijheid die u nergens anders ziet.
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout en stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamers
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 600)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 2)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats in het huis
Uitzicht 1 : Uitzicht op zee vanaf 1e etage
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
€299.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Welkom in dit vakantiehuis, voorzien van twee verdiepingen. Het Goedkoop Vakantiehuis is zeer gemoedelijk ingericht. De lichte kleuren zorgen voor een goede sfeer. De woonkamer en de open keuken zijn zeer praktisch. Eén slaapkamer op de bovenverdieping beschikt over een eigen balkon. Hier heeft u een prachtig panoramisch uitzicht. De tegelvloer op de begane grond beschikt over vloerverwarming. Hier bevindt u zich op 300 m van Lohals Havn. Deze haven staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Op 150 m van het Goedkoop Vakantiehuis kunt u zwemmen en vissen. Lohals is een kleine en verzorgde plaats met leuke winkels en restaurants.
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het ruime, houten Goedkoop Vakantiehuis op Noord Langeland ligt in een mooi vakantiehuizengebied slechts 2 km van Lohals verwijderd. In Lohals vindt u kleine winkels en een paar eetgelegenheden. In het huis is een zeer gezellige woonkeuken met open haard. Vanuit slaapkamer 1 komt u in de grote badkamer. In slaapkamer 2 staat een stapelbed. Slaapkamer 3 en 4 hebben geen deur maar worden door een gordijn afgescheiden. Voor het open terras ligt eveneens een activiteitenruimte met spelletjes. De vloeren zijn gemaakt van hout of baksteen. Op slechts 200 m van het huis woont de huiseigenaar. Op zijn terrein mag u de dieren bezoeken en ook aaien. Daar kunt u ook uw eigen paard in de paddock stallen (tegen betaling).
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vanuit dit houten vakantiehuis, dat op de eerste rang bij de zee ligt, heeft u een prachtig zeezicht. De woonkamer heeft een houten vloer, in de slaapkamers ligt vloerbedekking.
€310.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Centrale verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1891)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Panorama op het water
Elektrische apparaten : DK-DR1
Ligging, uitzicht : 1e rij bij het water
€319.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De dorpsvijver grenst aan het grondstuk
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit gezellige en goed ingerichte Goedkoop Vakantiehuis staat in een bijzonder mooi landschap waar u fijn en rustig kunt wandelen. Het kindvriendelijke strand is niet veraf. In de buurt kunt u o.a. bowling of minigolf spelen. Er liggen verschillende kleine galeries. Op een handvol km ligt het haventje van Lohals dicht bij de noordelijke spits van Langeland tussen groene bossen en witte stranden. Lohals is een echt gezellig dorpje met een sfeervolle haven, waar er in het zomerhalfjaar veel te doen is. Sportvissers halen hun hart op in dit gebied. Wie graag op zee gaat vissen, kan in Lohals een boot huren.
€320.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1400)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 4)
Speeltoestellen : Schommel
Grill : Barbecue
Spa : Whirlpool (persons 2)
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Duitse TV
Radio
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Speelgoed (buiten) : Buitenspelen
Speelgoed (buiten) : Bolderkar
Binnenspeelgoed : Binnenspelen
Binnenspeelgoed : Babycommode
Binnenspeelgoed : Wandelwagen
Concept : Vakantie met z'n tweetjes
€329.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis van hoogwaardige kwaliteit, beschikt over een 2-persoonssauna. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping komt u op een groot terras dat een prachtig uitzicht op zee biedt. U heeft direct uitzicht op Botofte Skovmose.
€329.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Ruim, oud houten Goedkoop Vakantiehuis in het kleine vakantiehuisgebied Løkkeby. Het is niet kindvriendelijk. Aparte ingang voor de badkamer met een whirlpool en een sauna.
€330.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. På Langeland, i Tranekær, ligger dette byhus i to plan. Huset er totalrenoveret i 2005, er oprindelig opført 1790. Soveværelserne er på 1. sal. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Veludstyret køkken med direkte udgang til haven. Opholds/spisestue hvor I rigtig kan se husets historie i lyse farver som understreger husets oprindelige atmosfære. Der er direkte adgang til den åbne terrasse. Stuen er udstyret med tv, dvd-afspiller, cd-afspiller samt parabol tv system. Til huset hører en stor åben terrasse med havemøbler. Huset ligger på en 900 m2 naturgrund kun en lille køretur fra stranden. Stranden i området byder på mange aktivitetsmuligheder, en hyggelig badestrand, gode fiskemuligheder samt naturskønne vandreture. På den nordlige del af Langeland finder I Tranekær/Lejbølle, som altid har været benævnt som Langeland mest idyliske områder. I området er der masser af muligheder til ferien. Inden for en kort køretur kan I spille golf, besøge de mange hyggelige gårdbutikker, leje heste i sommersæsonen eller besøge nogle af de mange historiske steder, som området er så rigt af. Langelands kyster byder året rundt på noget af Danmarks bedste havørred-fiskeri. Rudkøbing ligger kun en lille køretur fra huset. Her er der er mange hyggelige, små spisesteder, dagligevarebutikker og specialbutikker. De små gader i Rudkøbing er præget at den gamle hyggelige, fynske byggestil med bindingsværkshuse, stråtage, gader med brosten og stokroser.
€334.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit heerlijke Goedkoop Vakantiehuis uit hout ligt i een relatief klein vakantiehuisgebied. Uitzicht op zee vanaf de woning. U beschikt over veel fijne accommodatie. In de ene van de twee badkamers vindt u de tweepersoons whirlpool. In alle slaapkamers ligt vast tapijt; in de rest van het huis tegelvloer. Sportvissers zitten helemaal goed vanwege de goede visstekken aan het water en de schoonmaakplaats en vriezer binnenshuis. Er ligt een vismeer (put and take) op 4 km. De haven van Spodsbjerg is op 6 km. Een heerlijk Goedkoop Vakantiehuis voor een echt fijne vakantie.
€339.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie, stenen Goedkoop Vakantiehuis bestaat uit twee verdiepingen. Op de eerste verdieping hebt u een schitterend uitzicht van op het balkon aan de tweede slaapkamer. Het huis ligt maar 300 m van de gezellige haven van Lohals en 100 m van het water, waar u heerlijk kunt zwemmen en vissen. Het is licht en aangenaam ingericht met witte, geloogde muren en gelakte parketvloeren in alle kamers. De hal en de badkamer hebben een stenen vloer. Er is geen kamerbreed tapijt in de woning en alle kamers op de gelijkvloerse verdieping hebben vloerverwarming. Het huis wordt opgewarmd met stadsverwarming en houtkachel. Bij het perceel van 300 m² hoort ook een schommel en een zandbak voor de kinderen.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi hooggelegen houten Goedkoop Vakantiehuis met heerlijk zeezicht. In het huis is o.a. een sauna te vinden.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie houten Goedkoop Vakantiehuis ligt in een mooi vakantiehuisgebied in het Noordelijke Langeland. Het huis is smaakvol met alle moderne middelen ingericht. Er is o.a. een grote mooie badkamer met vloerverwarming, 2 persoons whirlpool en een 4 persoons sauna. Het huis heeft een grote open en overdekt terras. Op het 1400 m2 grote grondstuk staan 2 kleine voetbalgoals, klimtouw, zandbak en schommel voor de kinderen. 2 slaapplaatsen bevinden zich in een alkoof.
€340.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het gerenommeerde recreatiegebied Stoense Udflytter is gelegen op Noord-Langeland. Het huis is ruim en in de goed ingerichte woonkeuken is ook een nis aangebracht met twee slaapplaatsen. Daarnaast is het huis uitgerust met vele voorzieningen; de beide slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming. In één badkamer is een jacuzzi voor twee, daarnaast is er ook een sauna voor 6 personen. Het terras is gedeeltelijk overdekt, hier kunt u mooi zitten en uw kinderen zien spelen in de tuin.
€342.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit leuke huis staat in een klein vakantiehuisgebied in de buurt van Hou. Het staat op een groot natuurgrondstuk welke uitnodigd om met het gehele gezin lekker buiten actief te zijn. Het grondstuk grenst aan een klein bos, hierdoor loopt een voetpad welke u naar het water brengt. De inrichting van het Goedkoop Vakantiehuis is licht en smaakvol, het huis is ook geschikt voor 2 gezinnen. In de grootste badkamer bevindt zich een whirlpool en vanuit deze ruimte heeft u toegang naar een sauna. Bij het huis bevinden zich mooie terrassen. Er staat u niks in de weg om te genieten van een fijne vakantie. In de omgeving kunt u goed vissen.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi ingericht Goedkoop Vakantiehuis in de stad Lohals met een schitterend zicht over de jachthaven. Hoog gelegen grondstuk met trappen. Verstelbare bedden in slaapkamer 2. Slaapkamer 3 : open galerij.
€349.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op het noordelijke punt van Langeland, in het vakantiehuisgebied Hou, ligt dit heerlijke Goedkoop Vakantiehuis uit hout. Vanaf het gedeeltelijk overdekte terras ziet u de zee. Het strand is op welgeteld 166 meter. In de hal, keuken, woonkamer en in het bijgebouw ligt er tegelvloer; in de slaapkamers vast tapijt. In de ruime, heerlijke badkamer met vloerverwarming staat de 2-persoons whirlpool. U beschikt voorts over een vier-zespersoons sauna. Het Goedkoop Vakantiehuis is ook ideaal voor sportvissers vanwege de grote vriezer, de visschoonmaakplaats buiten en de prima visstekken in de buurt.
€350.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit gezellige houten Goedkoop Vakantiehuis staat op natuurgrond in het noordelijke deel van Langeland in een vakantiehuizengebied. Het is licht en vriendelijk ingericht met geloogde wanden, tapijt in alle verblijfsruimtes, houten vloer in de keuken en een betegelde badkamer. Het huis biedt alle komfort, wat o.a. blijkt uit de 2 badkamers, waarvan 1 met een 2-persoons whirlpool en sauna. Een goed uitgangspunt voor een Goedkope Vakantie in de natuur. In de buurt van strand en goede vismogelijkheden.
€350.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit houtenhuis ligt in het kleine vakantiehuizengebied Hou aan de noordeljike spits Nordlangelands. Het huis is licht en vriendelijk ingericht en beschikt over alle comfort. De slaapkamers zijn voorzien van tapijt , de overige gedeeltes met plavuizen. 2 van de 8 slaapplaatsen zijn matrassen op een slaapzolder. De badkamer met whirlpool en toegang tot sauna zorgen voor voldoende ontspanning. Het Goedkoop Vakantiehuis is zeer geschikt voor vissen : aan het water zijn er goede vismogelijkheden, en in het huis is er een visschoonmaakplaats en een 150 l diepvries.
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Fraai Goedkoop Vakantiehuis uit larikshout met mahonie ramen. Het dateert van 2006 en beschikt over een parketvloer uit essenhout in de woonruimte, vast tapijt in de slaapkamers, linoleum in de keuken en plavuizen in de hal en twee badkamers. Het huis is kindvriendelijk ingericht : tekenfilms op tv (via parabool), voetbaldoelen, ladderwagen en Playstation 2. Bovendien is het 85 m² open terras met zandbak omheind. Voorts is er een 15 m² overdekt terras. Drie van de 11 slaapplaatsen bestaan uit matrassen op de slaapzolder. In het grote badkamer ontspant u heerlijk in de sauna en het vierpersoons bubbelbad.
€359.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit gezellige Goedkoop Vakantiehuis ligt op een groot gesloten perceel niet ver van een kindvriendelijk zandstrand met zwemsteiger. Aan het strand ligt een uitgestrekt natuurgebied dat uitnodigt tot lange wandeltochten. Sportvissers kunnen terecht in Lohals; wie op zee wil vissen heeft de keuze uit verschillende bootverhuurders. De havenbuurt is erg gezellig, u vindt er verschillende goede eetgelegenheden. Neem ook een kijkje in de open ateliers van de talrijke kunstnijveraars en kunstenaars in de buurt. Beslist de moeite waard is voorts een bezoek aan één van de talrijke landgoederen en kastelen op het eiland, bijvoorbeeld het landgoed Egeløkken nabij Tranekær of de landgoederen Skovgaard en Tranekær Slot in de buurt van Rudkøbing.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het prachtige Zuid-Funen staat gelijk met ontspanning, glooiende landschappen, vissersoorden en afwisselende natuur. Niet in het minst de lange kustlijn met tal van kindvriendelijke stranden en goede vismogelijkheden is heerlijk. Hier komt jong en oud dus prima aan zijn trekken! Bezoek Valdemars Slot op het eiland Tåsinge met maar liefst 4 musea of slenter door de gezellige winkelstraten van het mooie stadje Svendborg met zijn oude stadskern, steegjes, pleinen en hofjes. Ook de hoofdstad van het smalle eiland Langeland, Rudkøbing, is een bezoek waard : het charmante stadje ligt aan het water en is een mengeling van oud en nieuw, van historisch en modern.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout en stenen
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1676)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Duitse TV
Radio
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Uitzicht 1 : Panorama op het water
Elektrische apparaten : DK-DR1
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
In de omgeving : Golfbaan ( 25000)
In de omgeving : Visvijver ( 2000)
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Direct aan het water wordt u een prachtig zicht geboden op het levendige scheepvaartverkeer. Eenvoudige inrichting met een kleinere badkamer.
€360.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit heerlijke Goedkoop Vakantiehuis ligt op een gesloten perceel grond op enkele minuten wandelen van een kindvriendelijk zandstrand. In de buurt liggen de stadjes Lohals, Hou, Dageløkke en Tranekær. Lohals is een echt vissersdorp. In het zomerhalfjaar vaart een pontje tussen Lohals en Lundeborg (niet voor auto's). Tranekær Slot heeft een boeiend museum en een mooi park met beeldhouwwerken te bieden. Naast het kasteel ligt het 'Souvenariet', het enige souvenirmuseum van Denemarken. In 'Tobaksladen' tussen Tranekær en Rudkøbing kunt u een interessante tentoonstelling over de Deense tabaksteelt bezoeken.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie houten Goedkoop Vakantiehuis ligt op de eerste rij met een prachtig uitzicht over de zee, in het bijzonder vanaf uw grondstuk. Het huis biedt veel comfort voor uw vakantie, om te ontspannen en u te vermaken, bijvoorbeeld in de sauna en de whirlpool. Houten vloer en losse vloerkleden in het gehele huis. 2 slaapplaatsen op slaapzolder, 2 matrassen. 2 andere liggen in de alkoof in de woonkamer.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie houten Goedkoop Vakantiehuis ligt in Hou op de noordpunt van Langeland. Vanaf het grote natuurgrondstuk met zandbak is het slechts 300 m naar het strand. Het huis is voorzien van vloerbedekking in alle slaapkamers, de badkamer heeft een tegelvloer en de overige ruimtes hebben een houten vloer. Het is smaakvol in lichte kleuren gemeubileerd en er zijn veel moderne voorzieningen zoals wasmachine, droger en magnatron. Er is een whirlpool voor 2 personen in de badkamer. Het terras is gedeeltelijk overdekt.
€369.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Meer informatie beschikbaar bij de aanbieder : Dette sommerhus, tidligere helårshus, ligger i rolige omgivelser i den lille by Lejbølle på Langeland. Der er 6 sovepladser i huset fordelt med et godt soverum i kælderen med dobbeltseng og køjesenge samt to opredninger i stuen. Huset er perfekt til den lille familie, der ønsker et godt udgangspunkt for ferien på Langeland. Der er udsigt over markerne fra både køkken og stue samt fra den hyggelige terrasse. Kælderen med sine lave lofter byder på badeværelse med separat rum med spabad, hvor I kan slappe af efter en aktiv dag i naturen. Da huset ligger ca. midt på øen, er der ca. 1 km til badestrand og fiskevand i hver retning. Langeland er meget idyllisk, og allermest idyllisk er måske den lille by Tranekær, der med sine små, velholdt huse ligner et rent eventyr. Udflugten kunne også gå til de mange af de andre hyggelige købstæder på Fyn.
€373.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi, hooggelegen houten huis met o.a. whirlpool en sauna en een prachtig zeezicht.
€379.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Slechts op 20 meter van het water ligt dit stenen huis met prachtig panorama op het water.
€379.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Smaakvol en goed ingericht houten Goedkoop Vakantiehuis met geweldig zeezicht. Zowel overdekt als open terras. 800m naar een internetcafe in Lohals.
€389.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het vakantiehuisgebied Løkkeby, circa 4 kilometer van Spodsbjerg en het gelijknamige vismeertje ligt dit houten vakantiehuis. Het ligt op een groot perceel natuurgrond met een zandbak en een schommel. Het is van alle moderne gemakken voorzien. In één van de twee badkamers is er een tweepersoons whirlpool. De badkamer biedt ook directe toegang tot een sauna met plaats voor twee à drie personen. Er zijn een openlucht én een overdekt terras. Sportvissers hebben beschikking over een visschoonmaakplaats en een diepvries met plaats voor 181 liter.
€390.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het noorden van Langeland ligt de mooie stad Lohals met een vis- en een jachthaven. Hier vindt u dit Goedkoop Vakantiehuis dat zeer goed gelegen is en een fantastisch uitzicht geeft op de ondergaande zon. Het huis heeft op de begane grond naast 3 slaapkamers een aparte keuken en een aparte eethoek met bakstenen vloer. Op de 1e verdieping zijn ook 3 slaapkamers, die grenzen aan een grote woonkamer met prachtig uitzicht. Het huis is door het het groot aantal tv-zenders (o.a. met tekenfilms) zeer kindvriendelijk.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie houten Goedkoop Vakantiehuis ligt op een groot natuurperceel met schommel, zandbak en vuurplaats in een vakantiehuisgebied. In de woonkamer vindt u een 2-persoonsslaapbank.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming in badkamer
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1400)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Radio : Stereo en CD
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Speelgoed (buiten) : Bolderkar
Spelletjes/activiteiten : Voetbaldoel ( 2)
Spelletjes/activiteiten : Kampvuurplaats
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op Langeland zijn leuke vissersdorpjes en eindeloos lange zandstranden. Ook kunt u hier vissen, golfen, paardrijden en winkelen in Rudkøbing
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op Langeland vindt u mooie, kindvriendelijke stranden met helder water, ideaal voor gezinsvakanties. De mooie natuur valt te voet of op de fiets perfect te ontdekken. Aan de kust of bij de Put & Take meren bevinden zich uitstekende vismogelijkheden. Lohals beschikt over een aangename haven en in het noorden en zuiden van de stad bevinden zich mooie bossen. Maak een wandeling door Rudkøbing. Hier komt u schattige huizen, mooie pleinen en gemoedelijke straatjes tegen. Dit is een stad met authentieke en moderne contrasten.
€399.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een geliefd vakantiehuisgebied staat dit houten huis. In de omgeving kunt u goed wandelen. In 2000 wordt een sauna ingebouwd.
€419.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Houten huis in 2 verdiepingen staat op een natuurperceel op de eerste rij van de duinen. Schitterend zeezicht vanuit het huis. De natuur is hier erg mooi.
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het mooie stenen huis 'Spaniolerhuset' heeft een prachtig uitzicht op zee en ligt op slechts 20 meter van het water. De mooie, lichte kamers beschikken over een gezellige woonkamer, drie goede slaapkamers en twee badkamers. Een bad is voorzien van een jacuzzi. Buiten kunt u genieten van koffie op het terras tijdens uw vakantie, samen met het prachtige uitzicht. Een mooie, perfect gelegen vakantiehuis. Op het strand aan de voorkant van het huis, kunt u de vangst van de avond en de nacht vangen : schol, tong, tarbot, forel, haring en kabeljauw. Welkom in het perfect gelegen familiehuis.
€420.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie en smaakvol ingerichte Goedkoop Vakantiehuis is gelegen in Dageløkke vakantiepark. Vanuit de woonkamer komt u uit op een heerlijk terras, van waaruit u kunt genieten van uitzicht op het meer. Tevens kunt u van hieruit de speeltuin zien. Het huis ligt direct aan het meer, nabij een kindvriendelijk zandstrand en is omgeven door de mooie Nordlangelandse natuur. U heeft hier de gelegenheid om badminton, tennis (rackets zelf meebrengen) en minigolf te spelen. Op de grote speelplaats is een springkasteel aanwezig. Gemeenschappelijke visruimte met schoonmaakgelegenheid aanwezig. De meeste facilitieten zijn geopend van 1.5 - 1.9. In het vakantiepark is een mini supermarkt aanwezig en een kleine haven, waar u in de zomer verse vis kunt kopen. Langeland beschikt over mooi, veelzijdige natuur, fraaie stranden en gezellige dorpjes met kleine dorpskerkjes.
€429.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooie, nette woning in het natuurgebied ten noorden van Langeland. Vanuit de keuken krijg je op het terras naar het zuiden. Op het perceel is er ook een ruimte die is uitgerust met een schommel en een zandbak voor uw kinderen. Op het grote, omheinde stuk grond, is ook een buitenhaard. Het kindvriendelijke strand ligt dicht in de buurt. Een paar kilometer verderop ligt Lohals, een gezellig provinciestadje met een charmante haven. De visstanden in dit gebied zijn bijzonder rijk, voor visserij op de zee worden er boten in Lohals verhuurd. Tranekær heeft een mooi park in de buurt van een gelijknamige kasteel voor een wandeling. Bezoek ook Rudkøbing, de grootste stad op het eiland.
€429.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
€450.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Maximaal 2 huisdieren/honden toegestaan. Meer informatie beschikbaar bij de aanbieder : Sommerhus i
Tranekær indrettet med et aktivitetsrum med både billard/pool, bordtennis og bordfodbold og
endvidere er der gratis trådløst netværk i hele huset. Huset er indrettet med fem
soverum og to badeværelser, det ene med 2-personers spabad. Stort køkken med bl.a.
keramisk komfur, separat ovn med grill/varmluft, køleskab samt separat fryser
på 120 l. Stor spisestue. Opholdsstue med tv med både danske og tyske kanaler. Stor,
åben terrasse og stor naturgrund. Stranden i området byder på mange
aktivitetsmuligheder en hyggelig badestrand, gode fiskemuligheder samt utrolig
naturskønne vandreture. Tranekær er et Langelands mest idylliske områder. I
området er der masser af muligheder til ferien, bl.a. golf, besøge de mange
hyggelige gårdbutikker, leje heste i sommersæsonen og besøge nogle af de mange
historiske steder, som området er så rigt af. Rudkøbing ligger kun en lille
køretur fra huset. Byen byder på små spisesteder og mange specialbutikker. De
små gader i Rudkøbing er præget af den gamle, hyggelige fynske byggestil med
bindingsværkshuse, stråtage, gader med brosten og stokroser.
€476.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In een klein vakantiehuizengebied ligt dit houten huis. Ideaal voor meerdere gezinnen. Een badkamer beschikt over een 2-pers. whirlpool en geeft toegang tot de sauna met plaats voor 4 personen. Het huis ligt op een natuurgrondstuk met een klein omheind meertje. Vanwege de goede vismogelijkheden en de buitenplaats om vis schoon te maken is dit huis zeer geschikt voor vissers. Schotelantenne met kaartlezer.
€479.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Electrische verwarming
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1501)
Tuinmeubelen
Parking : Parkeerplaats(en) op perceel (plaatsen 2)
Grill : Barbecue
Stofzuiger
TV : 1 TV
Tv Ontvangst : Schotel : Duitse zenders
Radio : Ghettoblaster
Haard : Openhaard
Badkamer : Douche (aantal 1)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
€480.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi en goed ingerichte tweekapper in vakantiecentrum Dageløkke. Vanuit de woonkamer komt u op het heerlijke terras waar u een kunt genieten van uitzicht op een kunstmatig aangelegd meer en het prachtige landschap. Het vakantiecentrum ligt midden in de mooie natuur van Nordlangeland en zeer dicht bij kindervriendelijke zandstranden die over rustig water beschikken. Hier staan u ook meerdere, gemeenschappelijke meubels ter beschiking, waarvan de meeste gratis te gebruiken zijn. Zo kunt u bijv. tenissen (rackets zelfs meenemen) of badminton en minigolf spelen. De activiteitenhal en de grote speelplaats met springkussen zijn bijzonder uitnodigend. Daarnaast is er een ruimte waar u vis kunt afleggen. De meeste faciliteiten zijn toegankelijk van 1.5 tot 1.9. In het centrum bevindt zich ook een winkel en in de kleine haven kunt u ´s zomers verse vis kopen. Op Langeland kunt u genieten van goede stranden, mooie landschappen en bossen en kunt u zich laten betoveren door behoorlijke dorpskerkjes.
€499.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Vakantiehuis gelegen in het kleine vakantiehuizengebied Hou. Het ligt op een groot natuurperceel, slechts 300 m van zee. Licht en smaakvol ingericht, met een tegelvloer in de hal, badkamer en keuken. In de rest van het huis ligt een houten vloer. Twee van de in totaal zeven slaapplaatsen bevinden zich in een alkoof in de woonkamer. Het huis is ook bijzonder geschikt voor vissers. Naast het huis is een visafslagplaats en in de 2m² grote berging staat een 80 L vriezer.
€529.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op Langelands Nordspitze is dit leuke huis gesitueerd. Het is fantastisch gelegen, nabij het strand en klein vakantiehuizen gebied. De aankleding en inrichting getuigt van veel smaak. Het huis heeft geen drempels of tapijt. De tegelvloer in woon- en eetkamer bschikken over vloerverwarming, de slaapkamer heeft een houten vloer. Op het grote terras kunt u heerlijk genieten van de zon. Hier bevindt zich ook een douche, welke u na een dagje strand uitgebreid kunt gebruiken. De gasten worden in dit huis met comfort omringd. De gezellige havenstad Lohals is op slechts 5 km gelegen. Langeland is een familievriendelijk eiland met mooie vissersdorpen, goede visgelegenheden en kindvriendelijke stranden langs de gehele kust. Wij bevelen u van harte aan om een bezoek te brengen aan Slot Valdemars op Tåsinge (4 musea en 1 minigolf) en aan Svendborg voor een gezellig dagje winkelen. Gaat u ook eens naar Rudkøbing, de grootste stad van Langeland, waar u zowel oud als modern vindt.
€540.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis ligt op een groot en mooi perceel, direct bij het water. U heeft een prachtige uitzicht over Tåsinge en Fünen. Het huis beschikt over houten vloeren en losse tapijten, moderne inrichting, whrilpool, sauna en een solarium. Verder vindt u ook een deels overdekte terras, waar u heerlijk kunt genieten. U kunt op 80 meter afstand vissen (vriezer in het huis). Het gebied is een vakantiehuizengebied, 3 km van de charmante haven Lohals.
€540.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi, houten Goedkoop Vakantiehuis in het gezellige, kleine vakantiehuizengebied Botofte slechts 2.5 km van Slot Tranekær waarvan o.a. het slotpark vol van de kunstvorm Land-Art onder de naam TICKON staat. De vloer in het huis is van eikenhout, beide badkamers beschikken over een verwarmde tegelvloer. Op de eerste verdieping ligt een grote, mooie woonkamer. Het huis is gebouwd met hoogwaardige materialen en is zorgvuldig afgewerkt. Aan de kust zijn goede vismogelijkheden. Een aangenaam huis voor elk jaargetijde.
€549.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie Goedkoop Vakantiehuis ligt op het noordelijke punt van Langeland, in het vakantiegebied Hou. Van het 75 m2 terras is 8 m2 overdekt. Binnen vindt u stenen en houten vloeren en in de badkamer is een deel met vloerverwarming. Het huis is modern en licht ingericht. In de badkamer is er een whirlpool voor 2 personen en daarnaast vindt u een sauna. Op het grote grondstuk ligt een meer dat niet omheind is. Lohals is 5 km verwijderd, dit is een gezellige plaats met recreatieve activiteiten.
€589.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Stoense is een vreedzame plek bij bos, strand en water. Hier is dit gezellige Goedkoop Vakantiehuis gelegen, niet ver van een kindvriendelijk zandstrand. Stoense heeft ook minigolf, bowling en jeu de boules te bieden. Op korte afstand ligt Lohals, met zijn restaurantjes aan de gezellige haven. In de haven kunt u een boot huren of mee uitvaren op georganiseerde vistochten. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Rudkøbing, een charmant stadje met pittoreske gebouwen, pleintjes en steegjes met kinderkopjes. De plaatselijke bevolking komt u tegemoet met een welwillendheid en 'ouderwetse' service die u niet meer voor mogelijk houdt. Ook een bezoek waard is Tranekær Slot met zijn museum en fraaie park.
€669.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op Langeland vindt u mooie, kindvriendelijke stranden met helder water, ideaal voor het hele gezin. Ontdek de zeer mooie natuur te voet of op de fiets. Aan de kust of bij de Put & Take meren kunt u uitstekend vissen. Maak een cruise op een oud houten schip op zee bij Zuid-Fünen. Dit is mogelijk voor 2 tot 6 uur. Lohals beschikt over een aangename haven en in het noorden en zuiden van deze stad vindt u mooie bossen. Maak eens een wandeling door Rudkøbing. Hier komt u schattige huizen, mooie pleinen en gemoedelijke straatjes tegen.
€689.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op slechts 80 meter van het water staat dit prachtige, interessante vakantiehuis. Vanuit het huis en bijbehorende 4144 m2 natuurgrond heeft u een uniek panorama over de Oostzee. Het huis heeft geen vloerbedekking, in plaats daarvan grenen en stenen vloeren. Ter ontspanning zult u veel tijd doorbrengen in de 4-persoons sauna doorbrengen. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld : 1 in een slaapkamer met eigen ingang van buiten, 2 slaapkamers met elk 1 2-persoonsbed en een slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en 1 plaats op een stapelbed. Het perceel is slechts door een kiezelweg van het water gescheiden.
€689.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Mooi en zeer ruime villa. De kamers hebben een tapijt, linoleum of parket vloer. Het is een ideaal Goedkoop Vakantiehuis voor een groot gezin of met meerdere bevriende koppels. Vanaf de slaapkamer op de eerste verdieping heeft u uitzicht over zee en balkon op het westen, waar u romantisch van de zonsondergang kan genieten. Op deze verdieping bevindt zich tevens de keuken en een speelkamer met biljarttafel. In de 55 m2 grote annex zijn 4 slaapplaatsen, verdeeld over een tweepersoonskamer en 2 overge slaap- gelegenheden in de woonkamer. Er is ook een eigen badkamer. Op het perceel is een 1,5 m diepe vijver die omheind is. De wasmachine/droger en diepvries zijn in de kelder.
€699.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Slechts 75 meter van het water verwijderd ligt dit uit twee verdiepingen tellende Goedkoop Vakantiehuis met rieten dak gemaakt van hout en steen in een prachtige natuurlijke omgeving. Vanuit het huis en het 2660 m² perceel, heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Het huis heeft vele voorzieningen voor een ontspannen vakantie. Een glazen corridor verbindt het gedeelte van het huis met het zwembad gedeelte. Nogmaals, u heeft een prachtig uitzicht.. In dit gebied, naast het zwembad, een whirpool voor zes personen, een sauna en een badkamer voor vijf mensen aanwezig. Bovendien is er een hems met twee bedden en een slaapkamer met twee bedden.
€740.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Op slechts 80 m. van het water staat dit luxe vakantiehuis. Hier heeft u een prachtig panoramazicht op de Oostzee. Voor het huis is een niet omheind vochtig grondgebied. In het Goedkoop Vakantiehuis is geen vloerbedekking aanwezig. In de twee badkamers zijn de wanden met mahonie uitgerust. In één van de twee badkamers is een whirlpool voor vier personen en een sauna aanwezig. De slaapplaatsen zijn als volgt verdeeld : Twee slaapkamers met iedereen tweepersoonsbed, één slaapkamer met tweepersoonsbed en een bovenbed, een open slaapzolder met twee slaapplaatsen en een slaapplaats in slaapkamer 4 met eigen ingang. Alleen een weg scheidt het water van het perceel.
€869.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit Goedkoop Vakantiehuis heeft zes grote slaapkamers en een zolder ruimte. En er is meer te beleven : in de activiteitenruimte kunt u biljarttoernooien houden, tafeltennissen of dartswedstrijden organiseren. Voor ontspanning is in de zwembadruimte een 6-persoons bubbelbad en sauna beschikbaar. De comfortabele meubels en alle apparatuur zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Ontspannen, zult u waarschijnlijk ook op de goede tuinmeubelen op het terras. In Lohals heeft u de gelegenheid in de haven en de jachthaven te wandelen. Hier is het erg sfeervol. Borg, eindschoonmaak en de kosten van het verbruik van energie dienen in contanten ter plaatse betaald te worden. Beddengoed, handdoeken, kinderbedje en kinderstoel kunnen direct worden gehuurd bij Chalet.nu.
€870.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Stadsverwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming (hele huis)
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1000)
Tuinmeubelen
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Zwembad : Zwembad met tegenstroom (m2 15)
Spa : Whirlpool (persons 6)
Sauna
Activiteitenruimte : Biljart, tafeltennis en dart
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 3 TV's
Tv Ontvangst : Kabel -TV : Duits & Scand.
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 3)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Extra : Rookvrij huis
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Elektrische apparaten : Playstation3
Elektrische apparaten : Nintendo Wii
Speelgoed (buiten) : Buitenspelen
Spelletjes/activiteiten : Voetbaldoel
Spelletjes/activiteiten : Voetbalspel
Spelletjes/activiteiten : Pooltafel
Concept : Activiteitenhuis
Concept :
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vrije wisseldag zwembad,D+E+F
€879.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Bouwmaterialen : Hout
Isolatie : Wintergeïsoleerd
Verwarming : Stadsverwarming
Vloerverwarming : Vloerverwarming (hele huis)
Grondstuk : Natuurgrondstuk (m2 1000)
Tuinmeubelen
Speeltoestellen : Schommel en zandbak
Grill : Barbecue
Zwembad : Zwembad met tegenstroom (m2 18)
Spa : Whirlpool (persons 6)
Sauna
Activiteitenruimte : Biljart, tafeltennis en dart
Wasmachine
Droogkast : Droger
Stofzuiger
TV : 3 TV's
Tv Ontvangst : Kabel -TV : Duits & Scand.
Radio : Stereo en CD
DVD : 1 DVD speler
Haard : Houtkachel
Badkamer : Douche (aantal 3)
Toilet : Toilet : warm en koud water
Vis schoonmaakruimte : Visaflegplaats buiten
Elektrische apparaten : DK-DR1/TV2
Elektrische apparaten : Internet, gratis (draadloos)
Elektrische apparaten : Playstation3
Elektrische apparaten : Nintendo Wii
Speelgoed (buiten) : Buitenspelen
Spelletjes/activiteiten : Voetbaldoel
Spelletjes/activiteiten : Voetbalspel
Spelletjes/activiteiten : Pooltafel
Concept : Activiteitenhuis
Concept :
Concept : Comfortabel tuinmeubilair
Concept : Vrije wisseldag zwembad,D+E+F
€999.00
Goedkoop Vakantiehuis Tranekær
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een geliefd Goedkoop Vakantiehuis met 8 slaapkamers en een open slaapzolder. Het huis beschikt over 4 badkamers. De meubels zijn comfortabel en het huis is van alle gemakken voorzien. Er is een mooi open keuken- woonkamergedeelte, welke midden in het huis ligt. Een plek waar iedereen samenkomt om te genieten rondom de haard. Naast de woonkamer is een recreatiekamer. In het zwembadgedeelte bevinden zich het zwembad, whirlpool en de sauna. Op de mooie terrassen kunt u ontspannen en met volle teugen genieten van uw verblijf. In de zomer kunt u op het terras ook uw maaltijden bereiden op de grill en buiten nuttigen.
€1079.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl