De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring

Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring
€131.00

Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring

Dit mooie huis is in 2010 gebouwd en ligt op een idyllisch plekje aan de dorpsrand van Brücktal in de Eifel. U bewoont een modern en praktisch ingericht appartement met eigen terras. De warme en vriendelijke kleuren verspreiden een comfortabele, huiselijke sfeer. Vanuit het huis ligt op slechts ongeveer 200 meter de speeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook de Nürburgring met zijn diverse belevingswereld ligt op slechts ongeveer 4 km afstand. Genesteld tussen de heuvels en bergen nodigt de bos- en weideomgeving uit tot lange wandelingen en verkenningen per fiets. De klim naar het hoogste punt met 747 m berg in de Eifel wordt beloond met een fantastisch uitzicht over het landschap. In aanvulling op de Nürburgring zijn de 1000 jaar oude ambachthuizen Adenau (7km) een hoogtepunt van de regio. Hier vind je gezellige restaurants en cafés en geweldige winkels. Opmerking: de buitenplaats wordt in de loop van het jaar 2011 afgerond.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
2

Plaats van het vakantieverblijf:
Brücktal

Regio van het vakantieverblijf:
Eifel

Land van het vakantieverblijf:
Duitsland

Maximaal aantal personen:
4

Longitude
6.977079

Latitude
50.317332

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €131.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring
€131.00
Goedkope Vakantie Chalet Duitsland
Goedkoop Vakantiehuis Appartments am Nürburgring
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooie huis is in 2010 gebouwd en ligt op een idyllisch plekje aan de dorpsrand van Brücktal in de Eifel.
U bewoont een modern en praktisch ingericht appartement met eigen terras. De warme en vriendelijke kleuren verspreiden een comfortabele, huiselijke sfeer.

Vanuit het huis ligt op slechts ongeveer 200 meter de speeltuin waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook de Nürburgring met zijn diverse belevingswereld ligt op slechts ongeveer 4 km afstand.

Genesteld tussen de heuvels en bergen nodigt de bos- en weideomgeving uit tot lange wandelingen en verkenningen per fiets. De klim naar het hoogste punt met 747 m berg in de Eifel wordt beloond met een fantastisch uitzicht over het landschap. In aanvulling op de Nürburgring zijn de 1000 jaar oude ambachthuizen Adenau (7km) een hoogtepunt van de regio. Hier vind je gezellige restaurants en cafés en geweldige winkels.

Opmerking : de buitenplaats wordt in de loop van het jaar 2011 afgerond.
€356.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl