De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee

Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee
€606.00

Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. De uiterst verzorgd en gezellig ingerichte appartementen bevinden zich in de 71 over het park verspreide, vrijstaande huizen. De huizen tellen maximaal drie verdiepingen en zijn alle anders ingedeeld en verschillen ook van de buitenkant van elkaar. U heeft de keuze uit twee verschillende types. Zo is er een 2-4 pers. variant (DE-3036, geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 15 jaar). Dit appartement ligt op de begane grond en de meeste appartementen beschikken over een terras met tuinmeubilair. Er is tevens een 4-6 pers. variant (DE-3038, geschikt voor max. 4 volwassenen en twee kinderen tot 15 jaar). Dit appartement kan gelijkvloers zijn, maar kan ook twee verdiepingen beslaan. De meeste appartementen beschikken over een terras of balkon met tuinmeubilair. Alle appartementen beschikken over een gezellige houtkachel. Een prima uitgangspunt om deze mooie omgeving te verkennen, of lekker tot rust te komen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
Duitsland

Plaats van het vakantieverblijf:
Göhren-Lebbin

Land van het vakantieverblijf:
Duitsland

Maximaal aantal personen:
false

Is er een zwembad aanwezig?
Duitsland

Huisdieren toegestaan?
Göhren-Lebbin

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €606.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Duitsland.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee
De uiterst verzorgd en gezellig ingerichte appartementen bevinden zich in de 71 over het park verspreide, vrijstaande huizen. De huizen tellen maximaal drie verdiepingen en zijn alle anders ingedeeld en verschillen ook van de buitenkant van elkaar. U heeft de keuze uit twee verschillende types. Zo is er een 2-4 pers. variant (DE-17213-04, geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 15 jaar). Dit appartement ligt op de begane grond en de meeste appartementen beschikken over een terras met tuinmeubilair. Er is tevens een 4-6 pers. variant (DE-17213-05, geschikt voor max. 4 volwassenen en twee kinderen tot 15 jaar). Dit appartement kan gelijkvloers zijn, maar kan ook twee verdiepingen beslaan. De meeste appartementen beschikken over een terras of balkon met tuinmeubilair. Alle appartementen beschikken over een gezellige houtkachel. Een prima uitgangspunt om deze mooie omgeving te verkennen, of lekker tot rust te komen.
€1248.00
Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee
€1390.00
Goedkope Vakantie Chalet Duitsland
Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee
€606.00
Goedkoop Vakantiehuis Dorfhotel Fleesensee
€677.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl