De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht

Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht
€181.00

Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht

In het centrum van het kuuroord Tabarz ligt dit karakteristieke vakwerkhuis dat u als 6-pers. huis kunt huren (DE-99891-12) of gedeeltelijk als 2-pers. woning (DE-99891-13). Op de binnenplaats vindt u diverse leuke zithoekjes die zowel zon als schaduw bieden, maar ontspannen kunt u vooral in één van de goed ontwikkelde wellness- en kuurfaciliteiten waar Tabarz om bekend staat. Tevens bevindt u zich hier direct onder het hoogste punt van de provincie Thüringen; de 916 meter hoge Inselsberg. Dit nodigt natuurlijk uit tot het maken van een wandeling naar de top om daar te genieten van het uitzicht over de omringende bossen en bergen. Wandelen kunt u hier sowieso prima, maar in de winter is het ook mogelijk om de lange latten onder te binden en te genieten van diverse afdalingen en leuke, gevarieerde, loipes. Kortom in ieder jaargetijde iets te beleven in deze parel van Thüringen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
3

Plaats van het vakantieverblijf:
Tabarz/Thür. Wald

Regio van het vakantieverblijf:
Thüringen

Land van het vakantieverblijf:
Duitsland

Maximaal aantal personen:
6

Longitude
10.51325

Latitude
50.87951

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €181.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht
€181.00
Goedkope Vakantie Chalet Duitsland
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus Albrecht
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het centrum van het kuuroord Tabarz ligt dit karakteristieke vakwerkhuis dat u als 6-pers. huis kunt huren (DE-1954) of gedeeltelijk als 2-pers. woning (DE-99891-13). Op de binnenplaats vindt u diverse leuke zithoekjes die zowel zon als schaduw bieden, maar ontspannen kunt u vooral in één van de goed ontwikkelde wellness- en kuurfaciliteiten waar Tabarz om bekend staat. Tevens bevindt u zich hier direct onder het hoogste punt van de provincie Thüringen; de 916 meter hoge Inselsberg. Dit nodigt natuurlijk uit tot het maken van een wandeling naar de top om daar te genieten van het uitzicht over de omringende bossen en bergen. Wandelen kunt u hier sowieso prima, maar in de winter is het ook mogelijk om de lange latten onder te binden en te genieten van diverse afdalingen en leuke, gevarieerde, loipes. Kortom in ieder jaargetijde iets te beleven in deze parel van Thüringen.
€490.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl