De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus

Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
€199.00

Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus

Prachtig ambachtshuis in het centrum van de stad Blankenburg, in de stijl van een boerderij met binnenplaats. Je kunt hier aangename uren besteden, zowel in de zomer als in de winter. Het appartement voor zes personen heeft drie aparte slaapkamers en is comfortabel ingericht. Het gebied biedt een breed scala aan attracties en recreatieve activiteiten. Voor de liefhebbers van middeleeuwse stadsgezichten zijn steden Wernigerode, Quedlinburg,Goslar een visuele traktatie, maar ook natuurliefhebbers komen in de dichte bossen aan hun trekken. Aanbevolen wordt een tocht op het smalspoor, een bezoek aan Brocken (1100m hoogte) voor een spectaculair uitzicht of neem een blik in de ondergrondse grotten van Rübeland.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Blankenburg (Harz)

Regio van het vakantieverblijf:
Harz

Land van het vakantieverblijf:
Duitsland

Maximaal aantal personen:
6

Longitude
10.95488

Latitude
51.79024

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €199.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
€199.00
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
Dit historische vakwerkhuis uit 1744 is gelegen in het dorpscentrum van Rennerod en wordt door u geheel alleen bewoont. Het huis is ruim van opzet en beschikt onder andere over drie slaapkamers, een aparte keuken en badkamer met zowel ligbad als douche. Binnen treft u een mix tussen originele elementen zoals de dikke eikenhouten balken en een moderne badkamer en nieuwe bedden. Voor het huis treft u een zitje waar u even lekker van het zonnetje kunt genieten, maar ook leuke wandelroutes en dagtrips door de bosrijke omgeving zijn zeker aan te bevelen. Alle faciliteiten als winkels, restaurants en bakkerijen zijn voorts op loopafstand.
€230.00
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
Met aandacht voor detail is dit oudste ambachtshuis van het dorp hersteld. Geniet van de aangename leefomgeving van een ecologisch design met traditionele elementen. De kamers zijn comfortabel en het huis wordt geheel door u bewoond. Laat u verrassen door de sfeer van de rustieke wijnkelder. Het ruime terras biedt zowel lig- als zitplaatsen en parkeerplek en is omgeven door een beschermende muur naar oud model. De gunstige ligging in het centrum is een ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten op goed ontwikkelde paden langs de "Thüringer stadroute" tot aan de Rennsteig. Over de "klassieke weg" bereikt u snel de vele bestemmingen en de steden Gotha (12km), Eisenach (24 km) of Erfurt (40 km) met zijn rijke culturele aanbod. Andere populaire bestemmingen: Waltershausen (4km), Kneipp-spa Tabarz (7km), het kuuroord Friedrichroda (10km), Nationaal Park Hainich (23km), Thermen Hohenfelden (52 km), het wintersportgebied Oberhof (40km), Avonturenmijn Merkers (70 km).
€277.00
Goedkope Vakantie Chalet Duitsland
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Met aandacht voor detail is dit oudste ambachtshuis van het dorp hersteld. Geniet van de aangename leefomgeving van een ecologisch design met traditionele elementen. De kamers zijn comfortabel en het huis wordt geheel door u bewoond. Laat u verrassen door de sfeer van de rustieke wijnkelder. Het ruime terras biedt zowel lig- als zitplaatsen en parkeerplek en is omgeven door een beschermende muur naar oud model. De gunstige ligging in het centrum is een ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten op goed ontwikkelde paden langs de "Thüringer stadroute" tot aan de Rennsteig. Over de "klassieke weg" bereikt u snel de vele bestemmingen en de steden Gotha (12km), Eisenach (24 km) of Erfurt (40 km) met zijn rijke culturele aanbod.

Andere populaire bestemmingen : Waltershausen (4km), Kneipp-spa Tabarz (7km), het kuuroord Friedrichroda (10km), Nationaal Park Hainich (23km), Thermen Hohenfelden (52 km), het wintersportgebied Oberhof (40km), Avonturenmijn Merkers (70 km).
€445.00
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit historische vakwerkhuis uit 1744 is gelegen in het dorpscentrum van Rennerod en wordt door u geheel alleen bewoont. Het huis is ruim van opzet en beschikt onder andere over drie slaapkamers, een aparte keuken en badkamer met zowel ligbad als douche. Binnen treft u een mix tussen originele elementen zoals de dikke eikenhouten balken en een moderne badkamer en nieuwe bedden. Voor het huis treft u een zitje waar u even lekker van het zonnetje kunt genieten, maar ook leuke wandelroutes en dagtrips door de bosrijke omgeving zijn zeker aan te bevelen. Alle faciliteiten als winkels, restaurants en bakkerijen zijn voorts op loopafstand.
€481.00
Goedkoop Vakantiehuis Fachwerkhaus
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Prachtig ambachtshuis in het centrum van de stad Blankenburg, in de stijl van een boerderij met binnenplaats. Je kunt hier aangename uren besteden, zowel in de zomer als in de winter.

Het appartement voor zes personen heeft drie aparte slaapkamers en is comfortabel ingericht.

Het gebied biedt een breed scala aan attracties en recreatieve activiteiten. Voor de liefhebbers van middeleeuwse stadsgezichten zijn steden Wernigerode, Quedlinburg,Goslar een visuele traktatie, maar ook natuurliefhebbers komen in de dichte bossen aan hun trekken. Aanbevolen wordt een tocht op het smalspoor, een bezoek aan Brocken (1100m hoogte) voor een spectaculair uitzicht of neem een blik in de ondergrondse grotten van Rübeland.
€548.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl