De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Vakantiewoning Regenbogen

Goedkoop Vakantiehuis Vakantiewoning Regenbogen
€390.00

Goedkoop Vakantiehuis Vakantiewoning Regenbogen

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. In het rustige dorpje Uersfeld, aan de rand van de Vulkaneifel, staat vakantiewoning Regenbogen. Zo tussen Trier, Koblenz en de Moezel valt er hier genoeg te ondernemen. Denk aan fietsen langs de Moezel zelf, met een bus service die u weer stroomopwaarts brengt. Wandelen, daar staat Duitsland natuurlijk bekend om, maar een bezoek aan de Nürburgring of het wildpark in Daun bezorgen u de nodige afwisseling. U kunt bij de eigenaresse een schildercursus volgen. Uw fietsen kunt u in de garage stallen. De slaapkamers in uw Goedkoop Vakantiehuis liggen 5 treden hoger dan de woonkamer en de keuken, dus niet alles is gelijkvloers. De prijzen zijn gebaseerd op 2 personen (tot 2 november 2013 geldig). Elke extra persoon betaalt ter plaatse een toeslag. Vakantiewoning Regenbogen bevindt zich onder de woning van de eigenaars en is comfortabel en ruim ingericht, een heerlijk vakantiestekje.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Vakantiewoning Regenbogen

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
Duitsland

Plaats van het vakantieverblijf:
Uersfeld

Land van het vakantieverblijf:
Duitsland

Maximaal aantal personen:
false

Is er een zwembad aanwezig?
Duitsland

Huisdieren toegestaan?
Uersfeld

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €39Klik bij Goedkope Vakantie Chalet Duitsland.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Vakantiewoning Regenbogen prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Chalet Duitsland
Goedkoop Vakantiehuis Vakantiewoning Regenbogen
€390.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl