De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Hotel Wilder Mann

Goedkope Vakantie Hotel Wilder Mann
€108.00

Goedkope Vakantie Hotel Wilder Mann

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. Hotel Wilder Mann is gevestigd in een van de oudste huizen van Annaberg-Bucholtz. Het staat aan het marktplein van het oude, sfeervolle stadje.Het hotel heeft 71 comfortabele kamers, allemaal voorzien

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Hotel Wilder Mann

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
Annaberg-Buchholz

Regio van het vakantieverblijf:
Saksen

Land van het vakantieverblijf:
Duitsland

Vertrekdatum:
2013-09-07

Aantal dagen - nachten:
4

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €108.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Hotel Wilder Mann prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Hotel Wilder Mann
€108.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl