De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Casa Toscane

Goedkoop Vakantiehuis Casa Toscane
€565.00

Goedkoop Vakantiehuis Casa Toscane

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Het huis "Casa Toscane" maakt deel uit van "Florentines", een complex van 3 huizen in een rustige en exclusieve omgeving in een karakteristieke wijk, 100 m van het centrum (feestweek met muziek en dans gedurende de 3e week van augustus). Voor gezamenlijk gebruik : zonneterras en loggia met uitzicht op het zwembad en het omliggende landschap. Tuinmeubelen. Mediterrane atmosfeer. Gemeenschappelijke ruimte met wasmachine, wastafel en WC. Gemeenschappelijke ruimte van 30 m2 bij het zwembad. Huishoudelijke hulp op aanvraag vooraf mogelijk (extra). 45 km van zee. Voor medegebruik : openluchtzwembad (6 x 3 m, 150 cm diepte, 15.05.-15.10.) met trap. Buitendouche. Winkel, levensmiddelenwinkel, restaurant 100 m. Tennis 200 m. Let op : auto noodzakelijk. Het meer van Jouarres, 3 km.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Casa Toscane

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
Olonzac

Plaats van het vakantieverblijf:
4

Regio van het vakantieverblijf:
true

Land van het vakantieverblijf:
Languedoc-Roussillon

Is er een zwembad aanwezig?
false

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €565.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Casa Toscane prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk
Goedkoop Vakantiehuis Casa Toscane
€565.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl