De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Douillette

Goedkoop Vakantiehuis Douillette
€1291.00

Goedkoop Vakantiehuis Douillette

Een mooie en statige laan dalend naar de zee verbergt dit herenhuis uit de jaren '30. Rustig ook op het hoogtepunt van het toeristenseizoen. Buiten : Dit karaktervol huis, mooi gelegen tussen bomen en bloemen, biedt een omheinde tuin met zowel schaduwrijke als zonnige terrassen. Inrichting : Gezellig en comfortabel meubilair. Ruime kamers. Inkomhall. Salon, eetkamer. Superingerichte keuken met bijkeuken. Kantoor. WC. Master slaapkamer met badkamer. Verdieping: 2 slaapkamers met en heldere inrichting: één met 1 tweepersoonsbed en één met een tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Badkamer. WC.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Douillette

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
3

Plaats van het vakantieverblijf:
Saint-Raphaël

Regio van het vakantieverblijf:
Provence/Côte d'Azur

Land van het vakantieverblijf:
Frankrijk

Maximaal aantal personen:
7

Longitude
6.784568

Latitude
43.417239

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €1291.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Douillette prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Douillette
€1291.00
Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk
Goedkoop Vakantiehuis Douillette
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Een mooie en statige laan dalend naar de zee verbergt dit herenhuis uit de jaren '30. Rustig ook op het hoogtepunt van het toeristenseizoen.
Buiten :
Dit karaktervol huis, mooi gelegen tussen bomen en bloemen, biedt een omheinde tuin met zowel schaduwrijke als zonnige terrassen.
Inrichting :
Gezellig en comfortabel meubilair. Ruime kamers. Inkomhall. Salon, eetkamer. Superingerichte keuken met bijkeuken. Kantoor. WC. Master slaapkamer met badkamer. Verdieping : 2 slaapkamers met en heldere inrichting : één met 1 tweepersoonsbed en één met een tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Badkamer. WC.
€1291.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl