De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt

Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt
€723.00

Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt

La maison du Prévôt is een prachtig, in 2005 geheel gerenoveerd landhuis (100 m2). De centrale toren van het landhuis herbergt een trap die leidt naar de bovenetages. Het interieur is ruim en comfortabel. Dit bijzondere goedkoop vakantiehuis ligt naast de benedictijnse abdij van St-Michel, gesticht in de 7de eeuw en één van de laatste kloosterlijke bakens uit de middeleeuwen. Tegenwoordig worden hier internationaal befaamde barokconcerten gegeven. Naast het bezichtigen van musea in St-Michel (landleven en abdij), kun je het watersportcentrum "l'Ile verte" in Hirson (2km) bezoeken of de sportieve uitvalsbasis bij de Cascade de Blangy (4km) uitproberen met kayak- en mountainbikemogelijkheden, een klimmuur en boogschieten. Breng ook een bezoek aan de stad Chimay in België (10 km) of kijk rond in de vestingkerk van Jeantes met moderne schilderwerken van Charles Eyck (16 km).

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Saint-Michel

Regio van het vakantieverblijf:
Nord/Pas de Calais/Picardië

Land van het vakantieverblijf:
Frankrijk

Maximaal aantal personen:
8

Longitude
4.13504

Latitude
49.9259

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €723.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt
€723.00
Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk
Goedkoop Vakantiehuis La maison du Prévôt
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. La maison du Prévôt is een prachtig, in 2005 geheel gerenoveerd landhuis (100 m2). De centrale toren van het landhuis herbergt een trap die leidt naar de bovenetages. Het interieur is ruim en comfortabel.

Dit bijzondere Goedkoop Vakantiehuis ligt naast de benedictijnse abdij van St-Michel, gesticht in de 7de eeuw en één van de laatste kloosterlijke bakens uit de middeleeuwen. Tegenwoordig worden hier internationaal befaamde barokconcerten gegeven. Naast het bezichtigen van musea in St-Michel (landleven en abdij), kun je het watersportcentrum "l'Ile verte" in Hirson (2km) bezoeken of de sportieve uitvalsbasis bij de Cascade de Blangy (4km) uitproberen met kayak- en mountainbikemogelijkheden, een klimmuur en boogschieten. Breng ook een bezoek aan de stad Chimay in België (10 km) of kijk rond in de vestingkerk van Jeantes met moderne schilderwerken van Charles Eyck (16 km).
€765.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl