De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Langy

Goedkoop Vakantiehuis Langy
€552.00

Goedkoop Vakantiehuis Langy

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Charmant Goedkoop Vakantiehuis in landelijke omgeving, op 30 km van Nevers

Dit authentieke vrijstaande landhuis is op traditionele wijze gerestaureerd en combineert de charme van weleer met hedendaags comfort. Mooie natuurstenen muren, houten gebinten, oude tegelvloeren en sfeervolle meubelen zorgen voor een authentieke, landelijke sfeer. Rond het huis ligt een ruime tuin met een prachtig uitzicht over de omgeving.

Het huis ligt in het centrum van de Nivernais en is gelegen op gelijke afstand van de Morvan en van de meren Lac des Settons en Pannecière-Chaumard. Nevers, kunst- en geschiedenisstad, is zeker een bezoek waard vanwege de fraaie kathedraal, de aardewerkfabrieken en de historische wijk.

Een ideale plek om er je Goedkope Vakantie door te brengen met familie of vrienden, zeker voor mensen die houden van rust en groen. Als je houdt van lange fietstochten, dan staan de fietsen al voor je klaar.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Langy

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
Ville-Langy

Plaats van het vakantieverblijf:
7

Regio van het vakantieverblijf:
false

Land van het vakantieverblijf:
Bourgogne

Is er een zwembad aanwezig?
false

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €552.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Langy prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Langy
Charmant goedkoop vakantiehuis in landelijke omgeving, op 30 km van Nevers Dit authentieke vrijstaande landhuis is op traditionele wijze gerestaureerd en combineert de charme van weleer met hedendaags comfort. Mooie natuurstenen muren, houten gebinten, oude tegelvloeren en sfeervolle meubelen zorgen voor een authentieke, landelijke sfeer. Rond het huis ligt een ruime tuin met een prachtig uitzicht over de omgeving. Het huis ligt in het centrum van de Nivernais en is gelegen op gelijke afstand van de Morvan en van de meren Lac des Settons en Pannecière-Chaumard. Nevers, kunst- en geschiedenisstad, is zeker een bezoek waard vanwege de fraaie kathedraal, de aardewerkfabrieken en de historische wijk. Een ideale plek om er je Goedkope Vakantie door te brengen met familie of vrienden, zeker voor mensen die houden van rust en groen. Als je houdt van lange fietstochten, dan staan de fietsen al voor je klaar.
€618.00
Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk
Goedkoop Vakantiehuis Langy
€552.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl