De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Lavoir

Goedkoop Vakantiehuis Lavoir
€357.00

Goedkoop Vakantiehuis Lavoir

Dit mooi gerenoveerde vissershuis bevindt zich in het dorp PORT EN BESSIN met zijn BEROEMDE HAVEN, VLAKBIJ EEN GOLFBAAN, op enkele kilometers van BAYEUX, vlakbij de invasiestranden en op 35 KM VAN CAEN. Het huis is op 100 meter van de haven gelegen in een rustige straat vlakbij alle winkels. Alle kamers van het huis zijn op karakteristieke wijze verdeeld in twee niveaus. Je kunt een bezoek brengen aan de invasiestranden, de stad BAYEUX die bekendstaat om haar wandtapijten, CAEN met het kasteel en de musea en genieten van de gezellige stranden, schelpen gaan rapen en wandelen en fietsen op de talrijke paden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Lavoir

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
1

Plaats van het vakantieverblijf:
Port-en-Bessin-Huppain

Regio van het vakantieverblijf:
Normandiƫ

Land van het vakantieverblijf:
Frankrijk

Maximaal aantal personen:
5

Longitude
-0.756771

Latitude
49.34819

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €357.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Lavoir prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Lavoir
€357.00
Goedkope Vakantie Chalet Frankrijk
Goedkoop Vakantiehuis Lavoir
Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Dit mooi gerenoveerde vissershuis bevindt zich in het dorp PORT EN BESSIN met zijn BEROEMDE HAVEN, VLAKBIJ EEN GOLFBAAN, op enkele kilometers van BAYEUX, vlakbij de invasiestranden en op 35 KM VAN CAEN. Het huis is op 100 meter van de haven gelegen in een rustige straat vlakbij alle winkels. Alle kamers van het huis zijn op karakteristieke wijze verdeeld in twee niveaus. Je kunt een bezoek brengen aan de invasiestranden, de stad BAYEUX die bekendstaat om haar wandtapijten, CAEN met het kasteel en de musea en genieten van de gezellige stranden, schelpen gaan rapen en wandelen en fietsen op de talrijke paden.
€773.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl