De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Appartementen la Bergerie

Goedkope Vakantie Appartementen la Bergerie
€118.00

Goedkope Vakantie Appartementen la Bergerie

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. Een ideale bestemming voor het hele gezin. Huisdieren niet toegestaan. Te huur: badlinnen ca. € 7 per persoon. Keukenlinnen zelf meenemen. Baby-set (bedje, badje en kinderstoel) aanwezig, gratis (op basis van beschikbaarheid en op aanvraag). U kunt bij boeking de service 'Confort Plus' opgeven, te weten opgemaakte bedden bij aankomst, badlinnen en eindschoonmaak (m.u.v. kitchenette): € 25 per persoon per verblijf (€ 15 voor kinderen 2-12 jaar). Receptie met internet-ontvangst (tegen betaling), tv-ruimte, bar, restaurant met terras, zwembad en kinderbad, tennis, sportterrein voor o.a. volleybal, petanque, basketbal, kinderspeelplaats, minigolf, spelletjesruimte, biljart, tafeltennis en een wasserette. Tijdens de Franse schoolgoedkope vakanties zijn kinderclubs in de leeftijd van 4 t/m 17 jaar en is er een uitgebreid animatieprogramma voor volwassenen. De accommodatie ligt op een heuvel in een pijnbomenbos op ca. 1 km vanaf het centrum van La Colle sur Loup. Het strand ligt op ca. 6 km.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Appartementen la Bergerie

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
2

Verzorging op basis van:
Logies

Plaats van het vakantieverblijf:
La Colle-sur-Loup

Regio van het vakantieverblijf:
Provence-Alpes-Côte d'Azur

Land van het vakantieverblijf:
Frankrijk

Vertrekdatum:
2013-09-15

Aantal dagen - nachten:
5

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €118.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Appartementen la Bergerie prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Appartementen la Bergerie
€118.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl