De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Hotel Victor Massé

Goedkope Vakantie Hotel Victor Massé
€33.00

Goedkope Vakantie Hotel Victor Massé

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. Dit knusse stadshotel ligt op ca. 650 m van de wereldbekende Sacre Coeur en straalt een vriendelijke sfeer uit door de persoonlijke service. Het hotel heeft een 24-uurs receptie en gratis WiFi in het hele hotel. Een aanrader voor eenieder die heel leuk wil slapen in een van de goedkopere wijken van Parijs.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Hotel Victor Massé

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
2

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
Parijs

Regio van het vakantieverblijf:
Île-de-France

Land van het vakantieverblijf:
Frankrijk

Vertrekdatum:
2013-07-02

Aantal dagen - nachten:
2

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €33.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Hotel Victor Massé prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Hotel Victor Massé
€33.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl