De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Rethymnon

Goedkoop Vakantiehuis Rethymnon
€693.00

Goedkoop Vakantiehuis Rethymnon

Dit goedkope vakantiehuis wordt u aangeboden door Chalet.nu. Aan het begin van de plaats Episcopo en op slechts enkele kilometers van Rethymnon verwijderd, ligt deze prachtige villa die een schitterend uitzicht op zee biedt. Tuin, zwembad, barbecue, toegang naar het strand bevinden in de directe omgeving en zorgen voor een onvergetelijk Goedkope Vakantie in Rhythmus. U komt meteen in vakantiestemming als u de olijfbomen bij aankomst ziet in combinatie met vers seizoensfruit, wijn en raki. U kunt bovendien van de lokale keuken genieten. De verhuurder overlaat u met zelfgemaakte olijfolie.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Rethymnon

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
true

Plaats van het vakantieverblijf:
3

Regio van het vakantieverblijf:
Kreta

Land van het vakantieverblijf:
Griekenland

Is er een zwembad aanwezig?
false

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €693.00 bij Goedkope Vakantie Chalet Griekenland.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Chalet.nu bemiddeld sinds 2004 bij het verhuren van vakantiehuizen in heel europa. Chalet.nu biedt meer dan 35.000 vakantiehuizen aan in 20 Europese vakantie landen. Dit aanbod komt tot stand door een zeer goede samenwerking met diverse touroperators in Europa. Deze touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn lid van de ANVR/SGR of van de thuiswinkel organisatie. Het aanbod van Chalet.nu varieert van een gezellig vakantiehuisje voor een weekendje weg, tot groepsaccomodaties. Eenvoudige vakantiehuizen midden in de natuur, appartementen midden in de stad en luxe 5 sterren vakantiehuizen met prive zwembad. Natuurlijk heeft Chalet.nu ook een groot aanbod wintersport huizen. U vindt bij Chalet.nu vakantiehuizen in diverse landen zoals: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland en Griekenland. Boek uw Chaletvakantie via goedkope

Goedkoop Vakantiehuis Rethymnon prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Chalet Griekenland
Goedkoop Vakantiehuis Rethymnon
€693.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl