De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Appartementen Golden Bay

Goedkope Vakantie Appartementen Golden Bay
€389.00

Goedkope Vakantie Appartementen Golden Bay

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. De met oog voor detail ingerichte appartementen van Golden Bay zijn al jaren erg populair bij onze gasten. Door de centrale ligging en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft Golden Bay een streepje voor. U zult hier met open armen worden ontvangen door de vriendelijke eigenaren en zij zullen hun uiterste best doen om uw goedkope vakantie nog aangenamer te maken. Kortom, een uitstekend complex, geschikt voor jong en oud.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Appartementen Golden Bay

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Verzorging op basis van:
Logies

Plaats van het vakantieverblijf:
Malia

Regio van het vakantieverblijf:
Kreta

Land van het vakantieverblijf:
Griekenland

Vertrekdatum:
2013-09-28

Aantal dagen - nachten:
4

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €389.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Appartementen Golden Bay prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Appartementen Golden Bay
€389.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl