De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Newington Hotel

Goedkope Vakantie Newington Hotel
€39.00

Goedkope Vakantie Newington Hotel

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. Het Newington Hotel is gebouwd in 'Georgian style' en is een uitstekende basis om het historische York te bezoeken. Na een lange dag doorgebracht te hebben in York kunt u heerlijk ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of de sauna van het hotel.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Newington Hotel

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
2

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
York

Regio van het vakantieverblijf:
Engeland

Land van het vakantieverblijf:
Verenigd Koninkrijk

Vertrekdatum:
2013-11-06

Aantal dagen - nachten:
2

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €39.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Newington Hotel prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Newington Hotel
€39.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl