De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Lago

Goedkoop Vakantiehuis Lago
€273.00

Goedkoop Vakantiehuis Lago

Dit rustieke huis met 4 appartementen voor toeristen is in 1800 gebouwd en werd gebruikt als een herberg door mensen die op weg waren naar het ziekenhuis in Siena. Vervolgens is het een boerderij geworden en tegenwoordig is het een agritoerisme. De appartementen zijn modern en functioneel ingericht en er is een zwembad met panoramisch uitzicht op 5 minuten afstand bij een andere agritoerisme van dezelfde eigenaar. Vanaf de agritoerisme is er een prachtig uitzicht over de Val D'Orcia. In dit gebied stroomt een rivier die van de Amiata berg afkomt. Het gebied is een prachtig heuvelachtige regio en staat bekend om het lekkere eten en goede wijn. Leuke plaatsjes in de buurt zijn Bagno Vignoni met de natuurlijke warmwaterbronnen, Chianciano, Pienza, Montepuliciano en Montalcino. In de zomermaanden is er een welkomst buffet met typische locale producten voor de gasten op de dag van aankomst. De locatie ligt op een paar minuten rijden afstand.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Lago

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
3

Plaats van het vakantieverblijf:
Pienza

Regio van het vakantieverblijf:
Toscane/Elba

Land van het vakantieverblijf:
Italiƫ

Maximaal aantal personen:
2

Longitude
11.75527

Latitude
42.996835

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €273.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Lago prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Lago
€273.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl