De laagste prijs voor Goedkope Camping La Rocca

Goedkope Camping La Rocca
€31.00

Goedkope Camping La Rocca

Deze goedkope camping wordt u aangeboden door Eurocamp.nl. Een goedkope camping met een vriendelijke sfeer vlakbij het meer. Met moderne voorzieningen en een prettig zwembad. Veel leuke attracties in de omgeving.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
La Rocca

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Manerba

Regio van het vakantieverblijf:
Gardameer

Land van het vakantieverblijf:
Italiƫ

Longitude
10.564444

Latitude
45.561944

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €31.00 bij Goedkope Camping Eurocamp.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Hier slechts een voorproefje van wat u kunt verwachten van een meerderheid van onze campings: Bars, restaurants, afhaalrestaurants en een barbecue bij uw accommodatie. U heeft dus genoeg keuze en hoeft niet iedere dag zelf te koken. Supermarkten met eten, drinken en levensmiddelen die u gewend bent van thuis, aangevuld met verse, lokale producten. Zwemparadijzen met zwembaden, peuterbaden, glijbanen, lazy rivers en jacuzzi’s voor de ultieme waterpret. Tal van activiteiten zoals tennis, midgetgolf, fietsverhuur, voetbal, boogschieten, golf en tafeltennis. Bovendien vindt u op een selectie van campings ook activiteiten als kanoën, quad rijden, paintball en duiken! Onze campings vindt u door heel Europa. Dichtbij steden, stranden of juist middenin de prachtige natuur. Van campings in Frankrijk tot campings in Italië, Spanje en Portugal. U kunt zelfs meerdere campings met elkaar combineren en zo uw eigen vakantie samenstellen. Of als u verder van huis wilt, hebben we zelfs campings in Amerika.&

Goedkope Camping La Rocca prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Camping Eurocamp
Goedkope Camping La Rocca
€31.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl