De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Il Covo Bed Breakfast

Goedkope Vakantie Il Covo Bed Breakfast
€211.00

Goedkope Vakantie Il Covo Bed Breakfast

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. Il Covo Bed & Breakfast is zeer populair onder onze gasten. Deze B&B ligt in de gezellige buurt Monti, midden in het hart van het historische centrum. Il Covo beschikt over verschillende kamers verspreid over verschillende Romeinse huizen, op loopafstand van de receptie. 's Ochtends geniet u van het ontbijt op het terras van de gezellige bistro, gelegen aan het karakteristieke plein Madonna dei Monti, te midden tussen de Italianen. Voor een echt Italiaanse sfeer is deze B&B een echte aanrader.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Il Covo Bed Breakfast

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
0

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
Rome

Regio van het vakantieverblijf:
Latium

Land van het vakantieverblijf:
Italiƫ

Vertrekdatum:
2013-11-30

Aantal dagen - nachten:
3

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €211.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Il Covo Bed Breakfast prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Il Covo Bed Breakfast
€211.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl