De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria

Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria
€744.00

Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria

Deze appartementen in Villa Adria zijn modern en comfortabel ingericht. De meeste hedendaagse apparatuur staat volledig tot je beschikking en beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. Het mooiste deel van het appartement tref je echter buiten. Vanaf je balkon, met meubilair, heb je een fenomenaal uitzicht over zee en de daarin gelegen eilanden.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Baška

Regio van het vakantieverblijf:
Eilanden

Land van het vakantieverblijf:
Kroatië

Maximaal aantal personen:
4

Longitude
14.751345

Latitude
44.96888

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €744.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria
€744.00
Goedkoop Vakantiehuis Villa Adria
Deze verzorgd ingerichte appartementen in Villa Adria zijn geschikt voor 4 personen. Je beschikt over één slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapbank in de woonkamer. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning. De ruime appartementen bevinden zich aan de achterkant van het complex waar u uitkijkt op een 15e eeuws kerkje of een groen parkje.
€1946.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl