De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Ryad Mogador Opera Hotel

Goedkope Vakantie Ryad Mogador Opera Hotel
€26.00

Goedkope Vakantie Ryad Mogador Opera Hotel

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. Ryad Mogador Opera ligt op slechts een steenworp afstand van het oude centrum van Marrakech. Na een heerlijke dag in Marrakech biedt het hotel u genoeg faciliteiten aan voor ontspanning, waaronder een binnen -en buitenzwembad, een welness center, twee restaurants en een Marokkaanse theesalon.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Ryad Mogador Opera Hotel

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
Marrakech

Regio van het vakantieverblijf:
Marrakech-Tensift-Al Haouz

Land van het vakantieverblijf:
Marokko

Vertrekdatum:
2013-07-31

Aantal dagen - nachten:
2

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €26.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Ryad Mogador Opera Hotel prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Ryad Mogador Opera Hotel
€26.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl