De laagste prijs voor Goedkope Vakantie Hotel Riu Tequila

Goedkope Vakantie Hotel Riu Tequila
€1119.00

Goedkope Vakantie Hotel Riu Tequila

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. RIU Tequila behoort tot de Club-categorie van RIU. Dit betekent dagelijks veel activiteiten, sport- en spelmogelijkheden en entertainment. De levendige sfeer en de uitgebreide All Inclusive formule maken RIU Tequila tot een heerlijke goedkope vakantieplek voor jong en oud.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie Hotel Riu Tequila

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
5

Verzorging op basis van:
All inclusive

Plaats van het vakantieverblijf:
Playa del Carmen

Regio van het vakantieverblijf:
Quintana Roo

Land van het vakantieverblijf:
Mexico

Vertrekdatum:
2013-07-05

Aantal dagen - nachten:
9

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €1119.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie Hotel Riu Tequila prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie Hotel Riu Tequila
€1119.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl