De laagste prijs voor Bospark Garderen

Bospark Garderen
€199.00

Bospark Garderen

Over Bospark Garderen Bospark Garderen ligt prachtig midden in de Veluwse bossen, nabij het sfeervolle dorpje Garderen. De bungalows op het park vormen één geheel met het naastgelegen hotel WestCord Hotel de Veluwe, hierdoor kunt u als gast van het park ook alle faciliteiten van het hotel gebruiken! Bijvoorbeeld van het uitgebreide wellness center. Het verwarmde buitenzwembad is op dit moment gesloten. Faciliteiten Bospark Garderen Als gast van Bospark Garderen maakt u niet alleen gebruik van de faciliteiten van het park, maar ook van de faciliteiten van het naastgelegen WestCord Hotel de Veluwe. Huur bijvoorbeeld een fiets voor een tocht door de natuurrijke omgeving. Maar ook voor een dagje ontspannen bent u hier aan het juiste adres. WestCord Hotel de Veluwe beschikt namelijk over een uitgebreid wellness center, waar u tegen betaling gebruik van kunt maken. In dit wellness center vindt u onder andere een verschillende soorten sauna's, een Turkse stoomcabine en Zonnebank. Kinderfaciliteiten Bospark Garderen De kinderen zullen zich goed vermaken tijdens een verblijf in Bospark Garderen. Laat ze lekker rondrennen over de grasveldjes en door de prachtige bossen. Ook kunnen de kinderen gebruik maken van het beachvolleybalveld, dat tevens benut kan worden voor voetvolley en badminton. Restaurant Bospark Garderen U begint uw dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van Bospark Garderen. Ook voor de lunch en het diner hoeft u het park niet uit. In het grand café kunt u a la carte lunchen van de kleine kaart. U heeft keuze uit diverse belegde broodjes en enkele warme gerechten. Op sommige dagen wordt er een lunchbuffet geserveerd waar u gebruik van kunt maken. Kies voor het diner van een uitgebreide menukaart of maak gebruik van het dagmenu. Praat aan het eind van de dag nog even na in het Grand Café, waar ook een poolbiljart, dartbord en leestafel te vinden zijn. Omgeving Bospark Garderen De Veluwe is een veelzijdig gebied waar voor iedereen wat te doen is. Naast een mooie wandeling of fietstocht door het grootste natuurgebied van Nederland, zijn er ook vele uitstapjes mogelijk. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Paleis het Loo of ga een dagje winkelen in Apeldoorn. Zijn de kinderen mee? Dan is een dagje Apenheul of attractiepark Koningin Julianatoren een echte aanrader.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Bospark Garderen

Plaats van het vakantieverblijf:
Garderen

Regio van het vakantieverblijf:
Veluwe

Land van het vakantieverblijf:
Nederland

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €199.00 bij Goedkope Vakantie Bungalow Specials.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Bungalow Specials - de beste aanbiedingen van vakantieparken, bungalows en bungalowparken in Duitsland, Nederland en Belgie

Bospark Garderen prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Bungalow Specials
Bospark Garderen
€199.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl