De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Boerderij Het Veluws Hofje

Goedkoop Vakantiehuis Boerderij Het Veluws Hofje
€377.00

Goedkoop Vakantiehuis Boerderij Het Veluws Hofje

Dit prachtige, vrijstaande huis ligt op het kleine, zeer rustige park "Het Veluws Hofje", aan de rand van Ermelo. Ermelo ligt 7 km ten zuiden van Harderwijk. Het park bestaat uit enkele vrijstaande huizen en deze boerderij is enkele jaren geleden door de eigenaar zelf gebouwd tot een zeer ruim en comfortabel vakantieverblijf. De inrichting is luxe en modern en in de woonkamer zorgt de gashaard voor veel sfeer. Om het huis ligt een grote tuin (circa 800 m) evenals een terras met tuinmeubelen, waar je heerlijk van alle rust kunt genieten. Kijk er niet van op als je een pauw door de tuin ziet wandelen, want die komen regelmatig op bezoek op het Veluws Hofje!

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Boerderij Het Veluws Hofje

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Ermelo

Regio van het vakantieverblijf:
Gelderland

Land van het vakantieverblijf:
Nederland

Maximaal aantal personen:
6

Longitude
5.62731

Latitude
52.32363

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €377.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Boerderij Het Veluws Hofje prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Boerderij Het Veluws Hofje
€377.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl