De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner

Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner
€237.00

Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner

Deze vrijstaande vakantiehuizen zijn gelegen op ruime kavels omringd door statige bomen. De inrichting is zeer verzorgd en je beschikt over enkele extra's zoals een bubbelbad en diverse apparatuur. Het terras is voorzien van tuinmeubilair zodat je optimaal kunt genieten van de rust en natuur.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
3

Plaats van het vakantieverblijf:
Dalfsen

Regio van het vakantieverblijf:
Overijssel

Land van het vakantieverblijf:
Nederland

Maximaal aantal personen:
5

Longitude
6.27618

Latitude
52.5222

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €237.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner
€237.00
Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner
De verschillende type vrijstaande accommodaties staan verspreid over het park. Ze zijn alle comfortabel ingericht en beschikken ondermeer over een combimagnetron, DVD-speler, afwasmachine, Sport1, Film1, internetaansluiting en boxspringbedden (behalve in de bedstede. U heeft de keuze uit 4 verschillende varianten; een 5-pers. luxe, rook- en huisdiervrij huis (NL-7722-04, met sauna, bruisbad, zonnebank en openhaard), een 6-pers. variant (NL-7722-07 met bruisbad en openhaard), een 6-pers. variant met bedstede (NL-7722-08 met veelal een open haard en bruisbad) en een 6-pers. gelijkvloerse variant (NL-7722-09). Voor ieder wat wils dus! Alle varianten beschikken over een tuin met terras en tuinmeubelen.
€272.00
Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner
€297.00
Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner
De verschillende type vrijstaande accommodaties staan verspreid over het park. Ze zijn alle comfortabel ingericht en beschikken ondermeer over een combimagnetron, DVD-speler, afwasmachine, Sport1, Film1, internetaansluiting en boxspringbedden (behalve in de bedstede. U heeft de keuze uit 4 verschillende varianten; een 5-pers. luxe, rook- en huisdiervrij huis (NL-7722-04, met sauna, bruisbad, zonnebank en openhaard), een 6-pers. variant (NL-7722-07 met bruisbad en openhaard), een 6-pers. variant met bedstede (NL-7722-08 met veelal een open haard en bruisbad) en een 6-pers. gelijkvloerse variant (NL-7722-09 gelegen aan het water of in het bos). Voor ieder wat wils dus! Alle varianten beschikken over een tuin met terras en tuinmeubelen.
€297.00
Goedkoop Vakantiehuis Buitenplaats Gerner
€307.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl