De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis De Blikvaart

Goedkoop Vakantiehuis De Blikvaart
€729.00

Goedkoop Vakantiehuis De Blikvaart

Deze groepswoning is gelegen in het Noordwesten van Friesland in St. Annaparochie. De woning is gelegen aan de "Blikvaart", dat onderdeel is van de "elf-steden-tocht". Er zijn hier volop vaar- en vismogelijkheden. De omgeving biedt volop gelegenheid tot uitstapjes; Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland, ligt op nog geen 15 kilometer afstand van de camping. En ook historische stadjes als Franeker en Harlingen liggen in de buurt. Dagtochten naar de Waddeneilanden, fietstochten in de omgeving, zwemmen in dichtbij gelegen zwembaden! Het is een greep uit de talrijke mogelijkheden. Op het terrein waar de groepsaccommodatie gelegen is, ligt ook een boerderijcamping met vele dieren zoals koeien, schapen en pony's.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis De Blikvaart

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Plaats van het vakantieverblijf:
Het Bildt

Regio van het vakantieverblijf:
Friesland

Land van het vakantieverblijf:
Nederland

Maximaal aantal personen:
22

Longitude
5.669074

Latitude
53.260156

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €729.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis De Blikvaart prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis De Blikvaart
€729.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl