De laagste prijs voor Goedkoop Vakantiehuis Casa do Salgueirinho

Goedkoop Vakantiehuis Casa do Salgueirinho
€2276.00

Goedkoop Vakantiehuis Casa do Salgueirinho

Casa do Salgueirinho beschikt over een privé zwembad met vanaf uw houten veranda een mooi uitzicht over de oudste stad van Portugal: Ponte de Lima (2km). Salgueirinho heeft een rijk agrarisch verleden dat terug loopt tot aan de 16e eeuw. Tot op de dag van vandaag behoudt Salgueirinho zijn agrarische cultuur door de vele wijngaarden, orchideeën, tuinen en wouden. Dit maakt het tevens een geschikte plek voor families bij uitstek. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en er is een golfbaan op 2km afstand. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de bekende markt in Ponte de Lima die uit 1125 stamt. Echter wordt deze markt maar twee keer per maand gehouden. Ook kunt u een bezoek brengen aan de beroemde Romeinse brug waar Ponte de Lima haar naam aan te danken heeft. Verder kunt u een bezoek brengen aan Museum dos Terceiros, aan het Diago Bernardes Theater of aan de kerk Igreja Matriz in Ponte de Lima. De zee bevindt zich op 24km afstand en het ziekenhuis op 2km afstand, daarnaast bevindt zich 500m afstand een restaurant en op 100m afstand een supermarkt. Huishoudster is bij de prijs inbegrepen. De tijden dat de huishoudster komt kunnen onderling worden afgesproken. Mocht u hiervan geen gebruik maken, verzoeken wij u dit ons te laten weten.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkoop Vakantiehuis Casa do Salgueirinho

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
3

Plaats van het vakantieverblijf:
Ponte de Lima

Regio van het vakantieverblijf:
Porto/Noord-Portugal

Land van het vakantieverblijf:
Portugal

Maximaal aantal personen:
11

Longitude
-8.596944

Latitude
41.772222

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €2276.00 bij Goedkope Vakantie Belvilla.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Met meer dan dertig jaar kennis en ervaring is Belvilla uitgegroeid tot de absolute marktleider in de Benelux en is hiermee één van de grootste Europese aanbieder op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven meer dan 500.000 personen uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de mooiste vakantiehuizen. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure. Met een Vakantiehuis van BELVILLA ben je altijd verzekerd van een prachtige vakantiehuis in een van de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, tegen de aller laagste prijzen. Het aanbod bestaat uit meer dan 20.000 vakantiehuizen in 20 Europese vakantie landen. Of je nu een weekendje weg wilt, met zomervakantie, op wintersport, het binnenland of in de bergen? Je vind er altijd een BELVILLA. Een BELVILLA geeft je alle vrijheid om heerlijk ontspannen te on

Goedkoop Vakantiehuis Casa do Salgueirinho prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Belvilla
Goedkoop Vakantiehuis Casa do Salgueirinho
€2276.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl