De laagste prijs voor Goedkope Vakantie KK Hotel Central

Goedkope Vakantie KK Hotel Central
€64.00

Goedkope Vakantie KK Hotel Central

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Elmar. K+K Central is een superieur viersterrenhotel op een zeer centrale en schitterende ligging in de Oude Stad van Praag. Het K+K Central is gevestigd in een mooi, gerenoveerd Jugendstil gebouw van de han

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Vakantie KK Hotel Central

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
Praag

Regio van het vakantieverblijf:
Praag

Land van het vakantieverblijf:
Tsjechiƫ

Vertrekdatum:
2013-09-01

Aantal dagen - nachten:
2

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €64.00 bij Goedkope Vakantie Elmar.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Elmar.nl loopt al bijna 15 jaar voorop op het internet. Elmar is een van Nederlands oudste internetbedrijven (sinds 1996), maar is altijd jong van geest en innovatief gebleven. Wij eten, dromen en slapen voor reizen en internet. Zijn gepassioneerd als het gaat om uw vakantie. Ontspanning begint bij het eerste contact met Elmar. Elmar.nl komt voort uit Uitgeverij Elmar, uitgever van inspirerende reisgidsen sinds 1977. Elmar heeft daarmee al vele decennia een vertrouwde naam en een gidsfunctie als het gaat om reizen. Informatief en inspirerend. Kwaliteit en net een stapje verder. Waarden die Elmar.nl sinds 1996 heeft meegenomen en gekoesterd. Elmar.nl heeft de rijke reiservaring en alle kennis vertaald naar het internet. Eerst vanuit de uitgever, sinds 1999 als zelfstandig en volledig onafhankelijk reisbureau.

Goedkope Vakantie KK Hotel Central prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Elmar
Goedkope Vakantie KK Hotel Central
€64.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl