De laagste prijs voor Antiekmarkt Lille

Antiekmarkt Lille
€37.50

Antiekmarkt Lille

De antiekmarkt in het oude stadscentrum van Lille bestaat uit meer dan honderd kilometer antiek en brocante. Er is van alles te koop: schilderijen, antiek, beeldjes, meubels en andere denkbare spulletjes. U kunt zich uitstekend vermaken in de straten van Lille en genieten van de vele activiteiten die tijdens deze markt worden georganiseerd, zoals straattheather, wielrenwedstrijden, pop-en jazzconcerten. Trek comfortabele schoenen aan, want het zou zonde zijn als u halverwege de markt moet afhaken door zere voeten.... Ook kunt u de lokale specialiteit proberen "moules frites", oftewel mosselen met friet. De restaurants in Lille hebben zelfs een onderlinge competitie wie de grootste stapel aan lege mosselschelpen weet te verzamelen.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €37.50 bij Goedkope Vakantie Gebo.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Gebo.nl is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo.nl heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!

Antiekmarkt Lille prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Gebo
Antiekmarkt Lille
€37.50
Antiekmarkt Lille
€47.50


Internetdiensten van Meer-ICT.nl