De laagste prijs voor Goedkope Combinatiereis Madeira Porto Santo

Goedkope  Combinatiereis Madeira Porto Santo
€759.00

Goedkope Combinatiereis Madeira Porto Santo

Deze goedkope vakantie wordt u aangeboden door Kras. Zonvakantie Cani├žo & Porto Santo met verblijf in comfortabele hotels incl. ontbijt.

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

Naam van het vakantieverblijf:
Goedkope Combinatiereis Madeira Porto Santo

Aantal Sterren - Klantbeoordeling:
4

Verzorging op basis van:
Logies/ontbijt

Plaats van het vakantieverblijf:
Binnen Europa

Regio van het vakantieverblijf:
PT

Land van het vakantieverblijf:
Madeira

Aantal dagen - nachten:
7.80

Longitude
-16.829982

Latitude
32.642167

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €759.00 bij Goedkope Vakantie Kras.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Als KRAS in 1988 de reisorganisatie SterVakanties uit Beverwijk overneemt, verandert tegelijkertijd haar naam en KRAS SterVakanties is een feit. Bovendien maakt het bedrijf vanaf 1999 deel uit van de grootste Europese reisonderneming TUI. De funderingen van KRAS SterVakanties worden door de nieuwe internationale inkoopmogelijkheden nog steviger. In december 2007 verandert de bedrijfnaam in KRAS.NL, om sterker te benadrukken dat KRAS een directseller is en zich vooral richt op verkoop via het internet. Vandaag de dag kan KRAS.NL door haar internationale inkoopkracht en decennialange ervaring als geen ander inspelen op de vakantiebehoeften van de Nederlandse reiziger. Immers, de wensen en eisen van de hedendaagse reizigers zijn niet meer die van een aantal jaren geleden. De grenzen worden verlegd en bestemmingen over heel de wereld worden bereisbaar. KRAS.NL biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan tachtig landen. Het brede en scherpgeprijsde aanbod van KRAS.NL omvat autoreizen, stedenreizen, str

Goedkope Combinatiereis Madeira Porto Santo prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Kras
Goedkope Combinatiereis Madeira Porto Santo
€759.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl