De laagste prijs voor Hij Gelooft in Mij Hazes de musical

Hij Gelooft in Mij Hazes de musical
€90.00

Hij Gelooft in Mij Hazes de musical

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend verhaal over de persoon achter de volksheld André Hazes, wie kent hem niet? De musical is gebaseerd op zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren de diepe dalen en hoge toppen van zijn succes. Het verhaal wordt gezien door de ogen van Rachel van Galen (Chantal Janzen), een vijftienjarig meisje dat verliefd wordt op de grote Hazes (Martijn Fischer) en trouwt op haar achttiende met haar idool. De vraag waar de musical om draait is hierbij: houdt zij van André Hazes als persoon, of alleen van zijn talent? Hij Gelooft in Mij is een Joop van de Ende Theaterproductie en speelt exclusief in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een nieuwe, veelbelovende musical, die u absoluut niet mag missen wanneer u Hazes beter wilt leren kennen!

Uw goedkope vakantie naar de meeste landen vindt u makkelijk en snel bij Goedkope-Vakantie.nl. Vergelijk makkelijk en snel alle prijzen van de meeste aanbieders als: Sunweb, Ferio, Peter Langhout, Kras, Jiba en nog veel meer.

De laagste prijs voor deze goedkope vakantie is €9Klik bij Goedkope Vakantie Gebo.

Informatie over de aanbieder van deze goedkope vakantie:

Gebo.nl is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo.nl heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!

Hij Gelooft in Mij Hazes de musical prijzen:
Vakantie Aanbieder Uw reisinformatie over deze goedkope vakantie. Prijs
Goedkope Vakantie Gebo
Hij Gelooft in Mij Hazes de musical
€90.00
Hij Gelooft in Mij Hazes de musical
€95.00


Internetdiensten van Meer-ICT.nl